Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למחוק בבקשה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

סמוטריץ כמו האדון שלו מדבר לבוחרים לשעבר

אבל הוא לא רק מדבר, הוא עושה. הממשלה והצבא מבצעים את מה שהוא אומר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, David32 כתב:

רק כדי לסכם:

נכנסו מצפון הרצועה. ניקינו שם לטענת כולם.

ואז התלונה הייתה שהצפון נקי אבל ךא נותנים להיכנס לרפיח.

נכנסו לרפיח, הרגו את סינואר. לא שיחררו חטופים,אין הסכם עם חמאס.

שוב פעם צריכים להיכנס לצפון הרצועה כי רק ככה נשיג ניצחון.

עתידות:

כולכם תגידו שאני לא מבין מהחיים שלי - אין לי בעיה עם זה,גם לא להודות בזה - צודקים.

עוד חצי שנה ניפגש ב 'חייבים להיכנס לרפיח'

אז אם למדנו מהטעות של אי אחיזה בשטח...

למה לעשות עסקה שמכילה סעיף של כי אחיזה בשטח?

פורסם

הבעיה שלנו בעזה היא לא אי אחיזת השטח, אלא שאפשרנו לחמאס להפוך לגורם שמחזיק סוג של מאזן אימה מולנו. הכל היה ידוע, אבל הכל, פשוט יש לנו ראש ממשלה שנרמל את המצב - אותו המצב בדיוק בלבנון. אלו שני ארגונים שיש להם מטרה אחת, חיסול מדינת ישראל, אין להם מהות אחרת ועם זאת היה כאן ראש ממשלה שלא רק נרמל את המצב בו הם מתחזקים לרמה שהם באמת מהווים איום קיומי אלא ממש אפשר העברת כספים לאחד הארגונים. כל השאר זה סתם רעשי רקע.

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אבל הוא לא רק מדבר, הוא עושה. הממשלה והצבא מבצעים את מה שהוא אומר.

הם לא. זה כמו שנסראלה היה אומר שהארגון שלו מגן על לבנון, כדי שהלבנונים יתמכו בו.

אתה תראה שלא יהיו שום ישובים בעזה. מקסימום בסיסי צבא. הממשלה הזאת נכשלה בהגנה על הישובים שבגבולות שלה והצפון עדיין מפונה מתושבים. איך אתה רואה אותה מקימה ישובים חדשים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

איך אתה רואה אותה מקימה ישובים חדשים?

כמה ישובים הוקמו באיו"ש בלי שום אישור ומהכסף הציבורי שלך?! הם רק צריכים הסכמה שבשתיקה. אם יקרה או לא זו שאלה אחרת, הרבה כנראה תלוי בעיקר בטראמפ, שכנראה לא ירצה שזה יקרה. 

אנחנו מדברים על ממשלה שאחראית על האסון הגדול ביותר והם לא רק שלא מתביישים במה שקרה, הם חוזרים עכשיו לסורם בשיא הכוח, אז להקים איזה מאחז בעזה? קטן עליהם. ראש הממשלה רוצה להזיז את ראש השב"כ לא בגלל ה-7, אלא בגלל מניעים אישיים בלבד. 

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

אתה תראה שלא יהיו שום ישובים בעזה

זה לא משנה אם יהיו או לא.

כרגע ההתנהלות היא כאילו יהיו.

בגלל זה אני אומר שמקריבים את החטופים לטובת שימור הפנטזיות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא היה כלום כי אין כלום. הכל יתמוטט כמו מגדלים קלפים. אני יכול לנהל מדינה וגם לנהל משפט. בלי טריקים ובלי שטיקים.

בינתיים זה מוכיח שהוא מפחד פחד מוות מהמשפט הזה.

מה הפתרון? להחליף את השופטים ולהחליף את ראש השב"כ.

אחרי שכל זה יקרה נעשה משפט "צדק".

Screenshot_20241118_212035_N12.jpg

• אהבתי 4
פורסם

אז עכשיו מבינים מדוע הוא רוצה לפטר אותו, כמובן שעמית סגל, מר "יודע כל", מקשקש עצמו לדעת שזה בכלל על נושאים אחרים. לפני לא מעט עמודים כתבתי שברגע שעמית סגל יחזור לסורו זה אומר שאנחנו במצב רע מאוד, סגל בשבועות האחרונים על סטרואידים כך שהמצב לא רק רע אלא רע מאוד.

פורסם

רק לסגור פינה מראש - עולים ציוצים של כל מיני מטומטמים ששמחים על הירצחה של מורה משפרעם.

כולם צריכים להיות עצורים עם פלנלית על העיניים וידיים מאחורי הגב על תמיכה בטרור עוד היום בלילה.

יימח שמם ושם זכרם.

• אהבתי 5
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.11.2024 בשעה 07:05, יבגניפ כתב:

אתם חושבים בקטן. אני לא אופתע אם יבקשו כאן חיל אוויר פרטי וכוחות חמושים שיהיו כפופים ישירות למלך. 

ביבי כבר דרש אגף מודיעין פרטי משלו (מן הסתם, לרגל אחרי מתנגדי משטר). ומיליציות חמושות יש כבר לנערי הגבעות (כולם עם נשק צה״ל ארוך, משום מה), חוץ מהמשטרה שחלקה הקטן כבר חולצות חומות של ממש.
כל, אבל כל התסריט של מדינה פאשיסטית לפי המתכון הונגרי/פולני (ברוח הפאשיסטים והנאצים המקוריים) מתרחש, בשלבים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

לא היה כלום כי אין כלום. הכל יתמוטט כמו מגדלים קלפים. אני יכול לנהל מדינה וגם לנהל משפט. בלי טריקים ובלי שטיקים.

בינתיים זה מוכיח שהוא מפחד פחד מוות מהמשפט הזה.

מה הפתרון? להחליף את השופטים ולהחליף את ראש השב"כ.

אחרי שכל זה יקרה נעשה משפט "צדק".

Screenshot_20241118_212035_N12.jpg

נהיה מגוחך מרגע לרגע

פורסם

הייתי אומר מייאש יותר מאשר מגוחך. כל מה שמפריע להם, לדוגמה, ביועצת המשפטית, אלו דברים הקשורים רק בשמירה על הקואליציה, בשוויון בפני החוק (גיוס לדוגמה) וכמובן זה שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם כדי להשיג יותר כוח ושליטה. בדיוק כמו גוף המודיעין הנוסף שראש הממשלה רוצה להקים לעצמו (למה יש את המל"ל??) הוא פשוט עוד גוף לעשות בו שימוש פוליטי ועוד גוף לעשות בו שימוש בוועדת חקירה כאילו מעלימים מידע באופן שיטתי מראש הממשלה מידע ולכן הנה הוא הקים גוף נגדי. 

יושב אצל אברי ושרקי חבר כנסת מהליכוד, אליהו רביבו, לכאורה אדם נורמטיבי אבל כנראה שאין שום דבר נורמטיבי בליכוד, ומהדהד שקר של הביביסטים כאילו פדלשטיין הוכנס לתא עם 13 מחבלי נוחב'ה ואתה מבין שוב ושוב שלאמת אצל האנשים האלו אין כל משמעות.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

כולם צריכים להיות עצורים עם פלנלית על העיניים וידיים מאחורי הגב על תמיכה בטרור עוד היום בלילה.

ואם זה לא יקרה, אתה תודה סוף סוף שיש לנו משטרה גזענית?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...