Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, עדי-אל כתב:

אני מקבל הבראה בינואר 

הרגשתי את זה (הורידו לי מהמשכורת של יוני)

שילמת יום הבראה לפני שקיבלת אותו?

סורי אבל זה לא חוקי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה זו האובססיה הזו של התקשורת לגבי אל-על ובכלל טיסות תענוג לחו"ל? אנחנו במלחמה, בעיות וכו' זה דבר צפוי ואל-על היא חברה הנסחרת בבורסה שעושה את מה שמצפים ממנה, להעלות את מחיר המנייה ו/או להגדיל את הדיבידנד שיחולק. 

פורסם

אנשים חושבים שהיא עדיין ממשלתית.

שיעשו מה שהם רוצים ואני אקנה איפה שאני רוצה. שוק חופשי לטוב ולרע.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 34 דקות, ch28566 כתב:

מה זו האובססיה הזו של התקשורת לגבי אל-על ובכלל טיסות תענוג לחו"ל? אנחנו במלחמה, בעיות וכו' זה דבר צפוי ואל-על היא חברה הנסחרת בבורסה שעושה את מה שמצפים ממנה, להעלות את מחיר המנייה ו/או להגדיל את הדיבידנד שיחולק. 

אני גם לא ממש מבין מה האובססיה.
מי שהזמין חודשים מראש שילם מחיר מסויים. מי שמנסה עכשיו כשאין מושבים פנויים ישלם מחיר אחר.
באסה. תישארו בבית, לא יקרה כלום.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אנשים חושבים שהיא עדיין ממשלתית.

היא עדיין בחלקה בבעלות ממשלתית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בערך 14%.  השליטה היא מעל 40% שקנה איזה חרדי בן פחות מ 30.

וזה עוד לפני שהגדילו להם את הקצבאות.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

פורסם

המדינה ממשיכה להחזיק בנתח קטן ומשהו בסגנון מניית זהב בדיוק על מנת לשמור על קישרי תעופה פתוחים. 

כל השאר מסחרי נטו.

https://www.gov.il/he/pages/13sep19943946

לקבוע כי שלושת האינטרסים שיפורטו להלן הם
ענינים חיוניים של המדינה בחברת "אל-על"
ואינטרסים אלה יובטחו ויעוגנו על-ידי מניית
מדינה מיוחדת ("מניית זהב") שתונפק בהון החברה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מסמך מעניין. מדובר על הפעלת 5 מטוסי מטען בימים שאלעל הפעילה 747 מטען שהאחרון ביניהן יצא משירות לפני 4 שנים, כיום נותר מטוס מטען בודד.

מצד שני, גם בקורונה וגם מאז 7.10 נוכחנו בחיוניות של אלעל. במיוחד אחרי הפארסה של הפרטת צים, כאשר למעשה לא נותר צי מסחרי ישראלי ועלולה להיות בעיה חמורה בתובלה ימית בשע״ח.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

אני גם לא ממש מבין מה האובססיה.
מי שהזמין חודשים מראש שילם מחיר מסויים. מי שמנסה עכשיו כשאין מושבים פנויים ישלם מחיר אחר.
באסה. תישארו בבית, לא יקרה כלום.

החברה מקבלת חבילות סיוע נדיבות מהמדינה בעיתות משבר, מציגה את עצמה כ "חברה הלאומית", ומנצלת מקרים שהיא הופכת למונפול זמני כדי להקפיץ מחירים לשמים.

ואז עוד מעזים להעלות פרסומות שמראות חיילים בדרך לארץ כביכול, חבל שהפרסומת לא מכילה את העובדה שאותו חייל שחזר מהחופשה כדי להתגייס נעקץ ב 1800 דולר לטיסה שבימים כסדרם עולה 400-500.

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא ניצול, זה ביקוש והיצע. אתה אומר לי שכאשר מציעים לך מכונית בהנחה אתה ניגש למנהל האולם ואומר לו עזוב, נתקעתם עם מלאי, תן לי לשלם לך את המחיר המלא?

פורסם

כשאתה מונפול זה לא ביקוש והיצע. זה ניצול (וזו גם הסיבה שיש חוקים נגד זה בכל מדינה). לשיטתך גם בבחירות בסוריה, שיש בהן פתק אחד, "יש זכות בחירה".

וכדי להוסיף חטא על פשע, כאמור, אלעל קיבלה מספיק חבילות סיוע ממני וממך כשהמצב קצת קשה- למרות ששכר הבכירים שם בשמים (pun not intended) ולקח מלחמות עולם כדי להביא אותם למה שהוא ללא ספק "התייעלות" לעומת קודם, אבל עדיין חגיגות.

ולא, אל תיקח את זה עכשיו לקיצוניות השניה של "אז מה, מנכ"ל אלעל צריך לקבל את השכר הממוצע במשק?"

ברור שלא. וגם לא הטייסים. אבל יש פער ויש דברים שקצת מגרדים עליהם את הראש בזמנים שהחברה טוענת למצב קשה.

פורסם

נוצר מצב שגורם שהם יהיו מונופול זמני (לזמנים ארוכים בחלק לא קטן מהנתיבים....), הוגשו נגדם מספר תלונות ורשות התחרות כרגע בבדיקה כדי לקבוע האם אלעל היא מונופול והאם הפרה את חוק התחרות הכללית (ספציפית, סעיף 29 א', "29א. (א) 

בעל מונופולין לא ינצל לרעה את מעמדו בשוק באופן העלול להפחית את התחרות בעסקים או לפגוע בציבור." )

למעשה ממש היום, ה 15 לאוגוסט, רשות התחרות הודיעה שהם מרחיבים את הבדיקה ודורשים נתונים נוספים מאל על גם בנוגע לתקופה האחרונה, אחרי חיסול הנייה ומה-שמו של חיזבאללה.

נחכה ונראה מה אנשים שעסקם הוא בחוק ימצאו לנכון לקבוע. אם יגידו שאל על לא נהגה כמונופול ולא ניצלה את מעמדה לרעה- קטונתי.

פורסם
לפני 29 דקות, Pika007 כתב:

נוצר מצב שגורם שהם יהיו מונופול זמני

אף אחד לא חייב לטוס לטיול כיף, זה ממש, אבל ממש לא צורך קיומי. מחירי הטיסות לא יוצאי דופן למצב הנוכחי, זה לא שונה מכל מוצר אחר במחסור. 

• תוכן חדש...