Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

כל ה-120 פתאטים, כולם מחפשים יח"צ, לכולם יש תמונות מזויפות.

אתה מפספס את המטרה האמיתית עם ההתרכזות בתפל, כמו יבגני עם הכעס על המטוס.

הפסקה הראשונה שלך היא כמו המבוגרים שאומרים לצעירים "אתם סתם בוכים אצלנו היה יותר קשה" (סטייל ההודעות של ספריאל [בלי קטע רע ספריאל אל תכעס עלי]).

משכורת ממוצעת במדינה ישראל סביב 12 אלף, מזה נשאר נניח 9, קח זוג סביב הממוצע תקבל 18 בנטו.

שכר דירה סביבות 6000, מעון סביב 4000, והופ הלכה עשירייה. לא שילמת חשבונות, לא ארנונה, לא קנית כלום בסופר, לא בגד או צעצוע לילד, שלא לדבר על אלה עם תאומים או 2-3 ילדים (גם אם יש להם רווח בין לבין).

ביטוחים, דלק, עניינים, אתה כבר מבין לאן אני חותר ואין לי כוח לרשום את כל המספרים.

עכשיו תבוא תגיד "בסדר תחסוך בדברים אחרים וזאת בחירה שלך", לא, זה לא רק בחירה שלי. 

קודם כל ישראל צריכה שאנשים יביאו 2-3 ילדים לפחות כדי שנמשיך לצמוח (בשאיפה שהם יעבדו ולא יהיו עלוקות), ודבר שני מגיע לנו גם לחיות, ולא רק לשרוד.

והבעיה שביבי לא מעוניין לפתור את זה, ורואים את זה עכשיו על סטרואידים. גם הערבים פה מ-1948, אז מה, נתעלם מהבעיה? (אופס, התעלמנו כבר, חטפנו את זה לפנים באוקטובר). אם אתה לא רוצה לפתור את הבעיה לך הביתה.

ואני לא אתן הנחות לאף אחד מהם. לא ביבי, לא לפיד, לא גנץ ולא ליברמן. אבל מה לעשות, מי שראש הממשלה ב-15 שנים האחרונות נושא בקצת יותר אחריות.

יוקר המחיה פה מטורף. אתה לא צריך לבטל סטטיסטיקה שמצביעה כל כלכלה איתנה ולא צריך לחזור עם חשבונאות של משק בית כדי להוכיח את זה. זה אתגר שרובץ על כתפי כל מי שהיה פה בשלטון, כמובן כולל נתניהו. עצוב שעל הרקע הזה לא היתה פה מחאה כבר 13 שנים. עם ישראל גם לא הצביע על זה אף פעם. אולי כי הוא יודע כי כל הפוליטיקאים שלנו מעורבבים עם מי שמרויח הכי יפה מהריכוזיות במשק.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

משתף פודקאסט של דושי עם אלכסנדר פפקוב שהאזנתי לו אתמול

די מהר התברר לי כי הנחתי כי (לא רוצה לקחת אחריות על מה שנכתב מעבר -אאז הכל לכאורה ולעניות דעתי וכו') שהבחור על הספקטרום, הירידה לפרטים והציטטות, אבל בעיקר יש משיקנות בין דברים שהם אמיתיים (למשל הנהנתנות של מנהיגי העולם ש'שומרת' מכך שהם ישתמשו בנשק גרעיני כי לא יסכנו את עצמם) לבין קונספירציות על סדר עולמי חדש (המנהיגים של העולם מטרתם ליצור דרמות כדי לגנוב כסף מהאזרח הקטן)

בכל אופן, תמיד מסקרן ומעניין לשמוע גם דעות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

זה אתגר שרובץ על כתפי כל מי שהיה פה בשלטון, כמובן כולל נתניהו.

היה פה מישהו חוץ ממנו? למעט שנה אחת?

לפני 3 דקות, Renaultrap כתב:

עם ישראל גם לא הצביע על זה אף פעם.

אתה יודע, לא צריך לחפור יותר מדי אחורה.

image.thumb.png.e14886f117ad5e4e1ab4a2a3b097f960.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, אלעדיקו כתב:

שישאיר את רעייתו בבית?

כן

העניין הזה של "אני ורעייתי", "הגברת" וזה שהיא נמצאת בכל מקום שהוא נמצא, כולל ישיבות בנושאים רגישים, הם חלק מהסכם שהיא תוספת אותו בביצים, וזה ממש , אבל ממש לא מקובל.
דגן ז"ל נכנס פעם לישיבה עם ביבי, ראה את שרה וביקש ממנה לצאת...

• אהבתי 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

הוא טס ככה עד עכשיו...

מטוס נוסעים רגיל שמוחכר לטיסה שלו.

לדעתי עוד סיבה ללחץ שלו על מטוס פרטי, היא שביתת טייסי אלעל שסירבו להטיס אותו בזמן המחאה.

המטוס הזה שייך לחיל האויר והטייס הוא קצין שאין לו אופציה לסרב.

אפשר גם להכתיב לו נאום חנופה לרעייתי ולמשימה ה״היסטורית״...

• מצחיק 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

🤮🤮🤮🤮🤮🤮

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

היה פה מישהו חוץ ממנו? למעט שנה אחת?

יוקר המחיה פה נובע מזה שאנחנו מדינת אי.

אם היה הסכמי סחרנעם מצרים/ירדן/לבנון והיום מביאים משם אוכל המחירים פה ככל הנראה היו הרבה יותר נמוכים.

לפני 9 דקות, פינדר כתב:

אתה יודע, לא צריך לחפור יותר מדי אחורה.

image.thumb.png.e14886f117ad5e4e1ab4a2a3b097f960.png

לראות 7.4 על הצד לא באמת יכול להעביר לו משהו, הוא לא רואה את זה מתרגם ל2000 שקל הוצאות דלק למשפחה שנוסעת לעבודה ושהוצאות הרכבים יוצאות לה 25% מההכנסה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

לדעתי עוד סיבה ללחץ שלו על מטוס פרטי, היא שביתת טייסי אלעל שסירבו להטיס אותו בזמן המחאה.

המטוס הזה שייך לחיל האויר והטייס הוא קצין שאין לו אופציה לסרב.

אם התחביר הזה נראה לך בסדר, אנחנו באמת בבעיה רצינית.

נראה לך הגיוני שטייס שמקבל משכורת יכול להכתיב את מי הוא כן ואת מי הוא לא מטיס? מי הוא בכלל?

מדובר בראש הממשלה שלך. הטייסים האלה הטיסו רוצחים, אנסים, מלביני הון, טרוריסטים ואפילו גרוע יותר,

אז את ראש הממשלה המכהן הם לא יטיסו?

לפני 52 דקות, David32 כתב:

אז מה אתה רוצה מלבד לקרוא לפינדר פתטי ולהגן על ביבי?

אני מגן על ביבי? אה אז עכשיו אני בטח ביביסט, לא?

אז אני לא מצביע ביבי ובטח לא אצביע ביבי בעתיד.

אבל הכי קל לזרוק מילים מפוצצות כי מישהו חושב אחרת ממך...טיפוסי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, Renaultrap כתב:

יוקר המחיה פה מטורף. אתה לא צריך לבטל סטטיסטיקה שמצביעה כל כלכלה איתנה ולא צריך לחזור עם חשבונאות של משק בית כדי להוכיח את זה. זה אתגר שרובץ על כתפי כל מי שהיה פה בשלטון, כמובן כולל נתניהו. עצוב שעל הרקע הזה לא היתה פה מחאה כבר 13 שנים. עם ישראל גם לא הצביע על זה אף פעם. אולי כי הוא יודע כי כל הפוליטיקאים שלנו מעורבבים עם מי שמרויח הכי יפה מהריכוזיות במשק.

כלכלה איתנה מעניין לי את השמאלית כשהפרט לא יכול להתקיים. 

זה ההבדל בין המקרו למיקרו.

לפני כשעה, David32 כתב:

אמרתי לך כבר את דעתי בנושא, אלה שמתנדנדים ומושפעים מזה שמישהו קרא לתמונה פתטית או עלובה, לא באמת מתנדנדים.

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

אני סתם יוזר אנונימי בפורום זניח, שמוציא פה את התסכול האישי שלי מהמצב.

אני לא מתמודד ולא קמפיינר ולא איש פרסום.

מי שעדיין מתנדנד בין ביבי למשהו שאינו ביבי, לא עושה זאת בגללי.

אתם חושבים שאנשים זה שחקנים בפוטבול מנג'ר, ששמים מישהו בתור בלם והוא ממשיך עם החיים כרגיל למרות שהוא חלוץ.

זה לא עובד ככה.

פה, בפייסבוק, באינסטגרם, אנשים מושפעים מהדברים האלה. אין מה לעשות.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הנה למה צריך מטוס פרטי לרוה״מ:

- תמונת יח״צ שבה הוא כאילו עסוק בקריאת מסמכים (בלי משקפיים הוא לא קורא כלום). צ׳ק

- רעייתי בפוזה ניהולית. צ׳ק

- קידום מכירות לכובע של השופר. צ׳ק

זוג פתטי. עם אזרחים פתטיים שבטוחים שאין מישהו יותר טוב מזה.

image.thumb.png.3c8547e094110d3d2ebd31550f15a667.png

אני היחיד שתוהה איך מטובס ממריא כשיש ואזה עם פרחים על השולחן?

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

עלות טיסה במטוס רה"מ כפולה מטיסה במטוס חכור | כלכליסט (calcalist.co.il)

דיברו על כך שהטיסה במחיר כפול, אבל הכניסו לחישוב את קניית המטוס והאיבזור שלו. אם מחשבים רק מחיר טיסה יכול להיות שזה יותר זול, מעבר ליתרונות של מערכות חירום וכל זה.

גם העלות הגבוהה היא כסף קטן יחסית להוצאות משרד רוהמ וזו הוצאה נטו לצרכי עבודה.

להתעסק בזה זה באמת להתעסק בקטנות ולפני שקופצים אז למה מתעסקים בבית בקיסריה והחמגשיות, שם זה נושא של נהלים ושחיתות אישית.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, אלעדיקו כתב:

אה אז עכשיו אני בטח ביביסט, לא?

אז אני לא מצביע ביבי ובטח לא אצביע ביבי בעתיד.

אבל הכי קל לזרוק מילים מפוצצות כי מישהו חושב אחרת ממך...טיפוסי.

image.png.285d38dc421a62f98476798bf24087c7.png

לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אתם חושבים שאנשים זה שחקנים בפוטבול מנג'ר, ששמים מישהו בתור בלם והוא ממשיך עם החיים כרגיל למרות שהוא חלוץ.

זה לא עובד ככה

לא אחי, אני חושב שמי שמתלבט יש לו סיבות להתלבטות שהן כנראה רציניות מספיק כדי לא להיות מוטה ע''י תמונה אחת.

אם הסיבות לא להצביע משתנות רק כדי לעשות דווקא, או לא יודע מה, רק כי יש אנשים שחושבים שהתמונה התעמולנית המפוברקת הזאת היא עלובה, אז לטעמי ההתלבטות שלהם לא הייתה אמיתית. 

אם זה הופך את הראייה שלי לכזאת שחושבת שאנשים הם שחקנים, אז סבבה - מסכים.

מבחינתי אגב, התמונה הזאת עלובה, אבל זה שניסים וואטורי נשאר בתפקידו זה עוד יותר עלוב. הייתי מעדיף שאם המלך דופק פרופוגנדה, לפחות שידאג שהחיילים הקטנים שלו יתנהגו בצורה ראויה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

משתף פודקאסט של דושי עם אלכסנדר פפקוב שהאזנתי לו אתמול

די מהר התברר לי כי הנחתי כי (לא רוצה לקחת אחריות על מה שנכתב מעבר -אאז הכל לכאורה ולעניות דעתי וכו') שהבחור על הספקטרום, הירידה לפרטים והציטטות, אבל בעיקר יש משיקנות בין דברים שהם אמיתיים (למשל הנהנתנות של מנהיגי העולם ש'שומרת' מכך שהם ישתמשו בנשק גרעיני כי לא יסכנו את עצמם) לבין קונספירציות על סדר עולמי חדש (המנהיגים של העולם מטרתם ליצור דרמות כדי לגנוב כסף מהאזרח הקטן)

בכל אופן, תמיד מסקרן ומעניין לשמוע גם דעות אחרות.

הקטע החזק שמתאים לשירשור יבאני הרכב מרוויחים על גבינו -
על הקומוניזם מדקה 16 עד 28. 

שווה צפיה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

יוקר המחיה פה נובע מזה שאנחנו מדינת אי.

אם היה הסכמי סחרנעם מצרים/ירדן/לבנון והיום מביאים משם אוכל המחירים פה ככל הנראה היו הרבה יותר נמוכים.

לראות 7.4 על הצד לא באמת יכול להעביר לו משהו, הוא לא רואה את זה מתרגם ל2000 שקל הוצאות דלק למשפחה שנוסעת לעבודה ושהוצאות הרכבים יוצאות לה 25% מההכנסה.

פוליטיקאים עומדים ומשקרים את בוחריהם. שוק.

אזרחי ישראל מעולם לא הצביעו על פי יוקר המחיה, ולא משנה מה הבטיחו להם הפוליטיקאים. עד לא מזמן אנשים פה הצביעו על "ימין" ו"שמאל" בלי קשר לימין ושמאל, אלא לפי כמה הם מאמינים לערבים על שלום ומזרח תיכון חדש ו/או "יד חזקה". אפילו העיוות הזה הוחלף בעיוות עוד יותר גדול בדמות ביבי נגד רל"ב.

בהקשר הזה הבחירות הבאות (ואולי רק אלה שאחריהן) הן מאד מעניינות. ראשית הסתלקותו של ביבי בלתי נמנעת, ושנית הסרטונים מ-7.10 יזכירו לקראת הבחירות למי ששכח שהזיות על מדינת פלסטינית יכולה להופיע רק במצע של מפלגת האובדניים.

לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

אני היחיד שתוהה איך מטובס ממריא כשיש ואזה עם פרחים על השולחן?

אותו פטנט כמו הכיפה של נפתלי בנט

פורסם
לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

פוליטיקאים עומדים ומשקרים את בוחריהם. שוק.

אזרחי ישראל מעולם לא הצביעו על פי יוקר המחיה, ולא משנה מה הבטיחו להם הפוליטיקאים. עד לא מזמן אנשים פה הצביעו על "ימין" ו"שמאל" בלי קשר לימין ושמאל, אלא לפי כמה הם מאמינים לערבים על שלום ומזרח תיכון חדש ו/או "יד חזקה". אפילו העיוות הזה הוחלף בעיוות עוד יותר גדול בדמות ביבי נגד רל"ב.

בהקשר הזה הבחירות הבאות (ואולי רק אלה שאחריהן) הן מאד מעניינות. ראשית הסתלקותו של ביבי בלתי נמנעת, ושנית הסרטונים מ-7.10 יזכירו לקראת הבחירות למי ששכח שהזיות על מדינת פלסטינית יכולה להופיע רק במצע של מפלגת האובדניים.

לא הוא לא.

הקמפיין בחירות שלו התחיל כבר לפני חצי שנה.

לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

אותו פטנט כמו הכיפה של נפתלי בנט

לול 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...