Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

אני חושב שאם בסוף המלחמה לא נגיע למצב שבו תושבי הדרום יכולים לחיות בביתם עם 0% איום מכיוון עזה, זה לא ניצחון, עם חטופים או בלי

כשמנהלים משהו, כל משהו, מבינים שהגדרת יעדים שאינם ברי השגה זה בעצם חתירה לכישלון. 

אם אתה באמת ובתמים מאמין שישנה איזושהי התכנות במסגרתה בסוף הדבר הזה יהיה 0% איום, ואתה שם את המטרה הבלתי אפשרית הזו על אותו משקל של לשחרר אזרחים בחיים, אתה דן את עצמך לכישלון ואותם בהתאם. 

יש המון דברים מטומטמים שהממשלה עושה, אחד מהם הוא הגדרת מטרות אבסטרקטיות ("ניצחון מוחלט"), dont 1up them ע"י הגדרת מטרה לא אפשרית. 

לשיקולך. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

תודה (...) לראש הממשלה 

חשוב לזכור מי האיש, עלה על מסוק בשביל לעשות פוטואופ עם החטופים, אבל שבוע לפני כן לא טרח אפילו להרים טלפון למשפחות שאיבדו את יקיריהם. 

( עריכה: קטעים, נהג"ל כתב אותו דבר במקביל  )

שמור את התודות למערכת הביטחון והלוחמים שמחרפים נפשם ע"מ להציל את אחינו ואחיותנו מהטורפים בעזה, ואת רה"מ שדואג לסנדל כל עסקה להאריך הלחימה להתעלם מהצפון ולשקוע בבוץ העזתי ככל הניתן עד החלמת הסקרים - תשאיר איפה שהוא צריך להשאר: פרק שחור בהיסטוריה של מדינת ישראל. 

לא תודה ולא נעליים, שיפנה את המקום שלו. ספוקו לא יהיה כאן, אז לכל הפחות שיטוס להינות במיאמי ויאפשר למדינה להתחיל להחלים ולהשתקם ממה שהוא וגרורותיו עשו לה במשך עשורים. אפס מאופס. 

התעוררתי בשש בבוקר לשמוע את אשתי צורחת מאושר בסלון, כן ירבו. שיחזרו כולם בשלום ובמהרה. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 3

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מאוד שמח על החילוץ, מאוד גאה בכוחות הביטחון שלנו על כך שהם מסוגלים להרים ולבצע משימה כזאת מורכבת ומסוכנת. משימה ששילבה תכנון, מודיעין ולוחמה מסוגים שונים. משימה שעלתה בחיי אדם מהצד שלנו.

אבל כשזה מגיע ללהגן על פאקינג גדר...

כמו שנאמר - ההבדל בין גאון לחכם הוא שחכם מסוגל לפתור בעיות שהגאון לא היה נתקל בהן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 51 דקות, oryo כתב:

כשמנהלים משהו, כל משהו, מבינים שהגדרת יעדים שאינם ברי השגה זה בעצם חתירה לכישלון. 

אם אתה באמת ובתמים מאמין שישנה איזושהי התכנות במסגרתה בסוף הדבר הזה יהיה 0% איום, ואתה שם את המטרה הבלתי אפשרית הזו על אותו משקל של לשחרר אזרחים בחיים, אתה דן את עצמך לכישלון ואותם בהתאם. 

יש המון דברים מטומטמים שהממשלה עושה, אחד מהם הוא הגדרת מטרות אבסטרקטיות ("ניצחון מוחלט"), dont 1up them ע"י הגדרת מטרה לא אפשרית. 

לשיקולך. 

אני מאמין שהמטרה ברת השגה. באמת ובתמים.

יש הבדל בין "ניצחון מוחלט" לבין 0% איום. הראשונה אמורפית לחלוטין. השנייה מאוד מוגדרת, אפשרית צבאית ואפילו מדינית, אם כי לא קלה להשגה וככל הנראה תדרוש הרבה מחירים. אפשר להתווכח האם הם שווים. אפשר גם להתווכח האם ניהול המלחמה עד עתה קידם אותנו לשם (לדעתי לא). 

זכותך לחשוב שזו דעה מטומטמת או בלתי אפשרית או אפילו שתיהן, כפי שעולה מדבריך, אבל ניסיון החיים שלי הראה לי שהרבה דברים שלעתים נראו בלתי אפשריים לאחד התבררו  ככאלו שכן לאחר. אני לא אוהבת להיות נחרץ בדברים שאני לא מומחה בהם, אז אני בהחלט מקבל את דעתך שהאיום של חמאס לעולם יצליח להיות מוסר ומבין למה אתה חושב כך, אבל לא מסכים אתך. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אוהבת? ניקו? גם אשתך כותבת מהיוזר? :)

גם אני מייחל לעם שלנו להיפטר מביבי כבר,כמה שאתה חושב שאדם אחד יכול להרוס,כל פעם מופתעים מחדש (לא באמת) שאין גבול והשמיים עוד רחוקים..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעתיים, Ooga כתב:

המצב הטוב שלהם הפתיע גם אותי, לדעתי זה מעיד שחמאס כן רוצה לשחרר חטופים חיים ורואה בהם נכס שצריך לדאוג לו.

דבר ראשון הם כולם חברה צעירים. דבר שני החזיקו אותם במשפחות ולא מתחת לאדמה. חלק גדול ממשוחררי העסקה היו נראים נוראה. ותנסה להזכר במה שהם סיפרו.

לפני שעתיים, Ooga כתב:

אגב, שדה הקטל המטורף שהשארנו שם (ממנו כשלעצמו לא אכפת לי, מגיע להם) בניגוד למצב החטופים שיצאו משהו גם לא יעזור למי ששם

ככה זה כאשר אתה תחת אש. להזכירך אחד מלוחמי הימ"מ נהרג.

לפני שעתיים, Ooga כתב:

. חמאס, וכנראה גם מי שבסביבה - שמר עליהם, דאג להם והפנה הרבה משאבים לאבטחה. 

אתה קורא לזה "אבטחה"? אתה יודע מה הוא ההבדל בין מאבטח לסוהר? תפקידו של ראשון להציל לך את החיים. ושל שני לא לתת לך לברוח מהכלוב.

לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

לא אברך אותו.

לרוץ תוך שעה להצטלם עם המשוחררים ולערוך סרטון פרסומת בשבת תוך שעה אפשר אבל להרים טלפון למשפחות אלה שחזרו מתים לא?

תסלח לי אבל תת אדם כזה לעולם לא אברך.

תחכה, תקף שרהל'ה תתלונן שלא אמרו לה תודה. לא אתפלא אם בעוד X זמן יתברר שלחץ לצאת למבצעה דווקא היום באור יום כדי למנוע מגנץ לעזוב את הממשלה.     

פורסם
לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

לא אברך אותו.

לרוץ תוך שעה להצטלם עם המשוחררים ולערוך סרטון פרסומת בשבת תוך שעה אפשר אבל להרים טלפון למשפחות אלה שחזרו מתים לא?

תסלח לי אבל תת אדם כזה לעולם לא אברך.

לפני 50 דקות, oryo כתב:

חשוב לזכור מי האיש, עלה על מסוק בשביל לעשות פוטואופ עם החטופים, אבל שבוע לפני כן לא טרח אפילו להרים טלפון למשפחות שאיבדו את יקיריהם. 

( עריכה: קטעים, נהג"ל כתב אותו דבר במקביל  )

שמור את התודות למערכת הביטחון והלוחמים שמחרפים נפשם ע"מ להציל את אחינו ואחיותנו מהטורפים בעזה, ואת רה"מ שדואג לסנדל כל עסקה להאריך הלחימה להתעלם מהצפון ולשקוע בבוץ העזתי ככל הניתן עד החלמת הסקרים - תשאיר איפה שהוא צריך להשאר: פרק שחור בהיסטוריה של מדינת ישראל. 

לא תודה ולא נעליים, שיפנה את המקום שלו. ספוקו לא יהיה כאן, אז לכל הפחות שיטוס להינות במיאמי ויאפשר למדינה להתחיל להחלים ולהשתקם ממה שהוא וגרורותיו עשו לה במשך עשורים. אפס מאופס. 

התעוררתי בשש בבוקר לשמוע את אשתי צורחת מאושר בסלון, כן ירבו. שיחזרו כולם בשלום ובמהרה. 

אני מודע לתחושות לגבי נתניהו והמצב שאנחנו נמצאים בעקבותיו על חוסר ההחלטיות שהוא הפגין במהלך כל השנים האחרונות שהביאו עלינו את המלחמה הזו.

אבל פעמים נדירות (היו כאלה פעמים שהודתי לניתאי, לא נראה לי במסגרת הפורום) אני כן רוצה להודות לו וזו אחת מהן, אני מצפה לכזו תודה כאשר משפחת ביבס תחזור.

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

ותנסה להזכר במה שהם סיפרו.

ולא סיפרו ישירות.. אני מניח ששם מייה חוותה בסיום השבי אונס ואפשר לראות את הפנים שלה אחרי השחרור..

לפני 6 דקות, mikyl כתב:

תחכה, תקף שרהל'ה תתלונן שלא אמרו לה תודה. לא אתפלא אם בעוד X זמן יתברר שלחץ לצאת למבצעה דווקא היום באור יום כדי למנוע מגנץ לעזוב את הממשלה.     

אפשר לשמוע את בן המשפחה באחת השיחות מודה לשרה לאחר שהשבוי/ה לא אמרו תודה לשרה (מניח שלא מודעים לדרמה שהייתה במהלך השבי שלהם על שרה והתודות, חח..)

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

איך אתה רואה את זה קורה ניקו?

יש כמה וכמה דרכים. 

איך גרמניה כבר לא איום על אירופה? 

איך הצ'צ'נים כבר לא איום על הרוסים? 

איך מצריים וירדן כבר לא איום על ישראל? 

איך יפן כבר לא איום על המערב? 

איך הפתח כבר לא מהווים איום על החמאס? 

איך אשתו של או ג'יי כבר לא מהווה איום עליו? (סתם זו בדיחה). 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

1. איך גרמניה כבר לא איום על אירופה? 

2. איך הצ'צ'נים כבר לא איום על הרוסים? 

3. איך מצריים וירדן כבר לא איום על ישראל? 

4. איך יפן כבר לא איום על המערב? 

5. איך הפתח כבר לא מהווים איום על החמאס? 

אם אני זוכר נכון, ואנא ממך - תקן אותי אם אני טועה, אתה בצד של המפה הפוליטית החושב שאין באמת התכנות להסדר קבע עם פלסטינים(?)

אם אני לא מתבלבל אז אני מוצא את זה מרתק בהינתן ש1,3,4 נפתרו דרך הסדרים (לא מכיר מספיק את 2), ו5 לא נכון ולא ברור לי מאיפה באת עם זה - אני חושב שפת״ח הוא נכון להיום ה-איום על חמאס, הרבה יותר מישראל. ישראל לא יכולה להשמיד את חמאס, במקרה ״הטוב ביותר״ היא תעשה לו rebranding. פת״ח, קונספטואלית, יכול להשמיד את חמאס אם יהפוך לריבון האמיתי ויקבל רוח גבית מהפלסטינים - רק שלחמאס יש בעלי ברית חזקים (כולל אחד, בנימין נתניהו) שמסייעים להמנע מהסיטואציה הזו.

(כמו כן הפלסטינים עצמם הם עם פח ולא יודע שהם היו מאפשרים את זה)

בכל אופן, ממשלת ישראל לא מבצעת שום צעד אופרטיבי בשביל להגיע לאותו 0% סיכון, אדרבא - ממשלת ישראל לא מצליחה להגיע ל0% בזמן שהיא ליטרלי בתוך עזה, ואני אפילו לא מתייחס לצפון. אם אתה חושב שלכבוש את עזה ולשלוט בה יביא את ישראל ל0% איום, או שלהרוג עוד 30-40-50 אלף ולצאת ולקוות שהחמאס פשוט יתאייד(...)

קיצר, נתת דוגמאות, אבל לא הבנתי איך אתה מקביל משהו ממש שמתבצע בשטח לדוגמאות הנ״ל. לגרמניה היתה תכנית שיקום, גם ליפן, מצריים וירדן - הליך מדיני. אתה באמת ובתמים מזהה נק׳ דמיון בין ההתנהלות של ממשלת ישראל ובין הנ״ל? 😳

אז אם אתה ממתין לסוף הלחימה בציפייה שתגיע ל0% איום מעזה, אז אני ממש ממש מקווה שלא תתבאס אבל איך לומר את זה - I wouldn't hold my breathe. רוצה לשים $50 על השרת ביחס של 1:20 שזה לא יקרה? אפשר גם במקום כסף אמיתי לשים מדבקות סמיילי, או שווארמות. ואם אתה מאמין בזה בפחות מ5% ועדיין שם את זה בקו ראשון מול התכנות להחזיר אנשים בשר ודם בחיים, אז 🤷‍♂️ 

עריכה אחרונה על ידי oryo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד הצד השני מאמין בזה שיש לו סיכוי לחסל את ישראל הוא לא מעוניין בהסדרים כי למה לו.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, MostlyWicked כתב:

לא יודע למה ציפיתי אבל כן, לא מפתיע אותי שמה שהשרשור עוסק בו זה "ביבי רע" כשהאיש הזה הוא הדבר האחרון שמעניין כרגע.

אני אגיד לך משהו בתור מישהו שהוא לא אנטי ביבי מובהק - עם כל השמחה, לא יכול שלא לחשוב שהמבצע אושר בגלל הפרישה המתוכננת של גנץ. וזאת הבעיה שלנו - אם גם אני מפקפק במניעים שלו, וזה לא מגיע מאנשי מחאת קפלן אלא ממצביע בן גביר - המצב שלנו חרבנה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...