Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

המטרה המוצהרת של הנאומים שלו היא למסמס את משפחות החטופים וכל מה שעלול לקלקל לו את המשך הכהונה.

אישית, אני חושב שמשפחות החטופים והחטופים עצמם לא צריכים להיות בכלל שיקול מבחינת המלחמה בחמאס. אבל זאת השקפה אישית שלי, ואני יודע שזה הלך רוח לא פופולרי בישראל.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

https://www.israelhayom.co.il/news/politics/article/15230839

השר גולדקנופף: "מה שייכת הממשלה למלחמה"?

עוד אמירה מנותקת, והפעם - מבית היוצר של שר הבינוי והשיכון • בראיון לאתר "כיכר השבת" טען שהממשלה לא צריכה ליפול עד אחרי ועדת החקירה, שלא תסתיים לפני 2028 • "למי רע פה? יום אחרי המלחמה הממשלה צריכה ליפול?"

"אני גם לא רואה שאף אחד פורש מהממשלה הזו, למי רע פה? 64 חברי כנסת, יש להם משרדי ממשלה, יש תקציב. יום אחרי המלחמה הממשלה צריכה ליפול? מה שייכת הממשלה למלחמה"?

הוא בפרט לא מפספס הזדמנות להשתין מהמקפצה ולהראות עד כמה הוא ושאר חבריו החרדים הם אנטי ציונים. 

בעצם אני טועה. אנטי ציונות זו אידיאולוגיה. לו, גפני ושאר חבריהם אין דבר קדוש חוץ מכסף. החמאס יבטיח להם קצבאות יותר גבוהות? אין לי צל של ספק שיתמכו בהם.

• אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

המטרה המוצהרת של הנאומים שלו היא למסמס את משפחות החטופים וכל מה שעלול לקלקל לו את המשך הכהונה

ואז לומר שזה כבר לא בוער לעשות עסקה כי הם לא חיים.

לפני 39 דקות, פינדר כתב:

בינתיים מודיעים על תוכניות להארכת השירות הסדיר, העלאת גיל השיחרור ממילואים והעלאת מספר ימי המילואים השנתיים. כל זה בזמן שמעלים את תקציב הישיבות

כולם משלמים מחיר, הסדיר - הארכת שירות, מילואים העלאת גיל הפטור, הגדלת ימי מילואים. מי לא משלמים מחיר? החרדים. לא נוגעים בפטור שלהם.

• אהבתי 3
פורסם

למה לא לגמור עם כל השטויות האלו של מראית עין ופשוט להצמיד לכל סדירניק שמסיים שירות אברך באותו גיל, לו יעביר חצי ממשכורתו במשך 10 שנים (עם ריבית על תקופות שלא עבד בהן) לפי החוק. 

ככה חיילים, עם סיום השירות שלהם, ידעו *בדיוק* לאן הולך הכסף שלהם, לאברך תהיה כתובת קבועה לשלוח איחולי שבת שלום וסיפורי הצלת עולם ע"י תפילה וכולם יהיו מרוצים. 

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אולי המתנחלים ושאר הציונות הדתית יתגייסו לקרבי.

מי הפראייר שילך לקרבי אם החקיקה תעבור? מי יעשה שלושה חודשים בשנה מילואים? מי יעסיק מילואימניקים?

ביבי אמר שנשלוט בעזה גם אזרחית. אנחנו גם נחליף את אונרא.

מי יממן את זה?

בסוף נמצא את עצמנו משלמים שכר למורים בעזה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו כל דבר אצל סגול השיער וחבורת האפסים, מה שאנחנו רואים בהצעת החוק הזו היא תגובת פאניקה, לא תכנית לטווח ארוך.

רוצים שקצינים ישרתו 84 יום בשנה. מאיפה הטרלול הזה, מי יממן את זה ואיך מקומות העבודה אמורים להתמודד, למשל, עם ראש צוות שחסר להם 3 חודשים בשנה? אולי ל "כלכלת בעזרת השם" הפתרונים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

ביבי אמר שנשלוט בעזה גם אזרחית. אנחנו גם נחליף את אונרא.

מי יממן את זה?

בסוף נמצא את עצמנו משלמים שכר למורים בעזה.

לפני 50-60 עמודים בערך (לא באמת בדקתי. מעריך לפי 2 עמודים ביום) שכתבתי פה על החשיבות של תכנית ליום שאחרי או שהמלחמה הזו תיגמר בדה-פקטו הפסד, היה פה עליהום וכל מיני תזכורות לזה ש "אנחנו מפרקים את יכולות חמאס/הורגים להם פעילים" או איזה שיט אחר כאילו מדובר בתכנית פעולה.

עכשיו שמילים כאלו יוצאות להנהגה שלנו מהפה באופן רשמי, למישהו יש ספק לאן פנינו מועדות?

את המטרה שלהם חמאס השיגו- סעודיה עכשיו מתנים את הנורמליזציה שהייתה על הסף בפתרון מדיני לסכסוך שכולל בתוכו הסכם 2 מדינות. וזה בזמן ש "מר בטחון" די מדבר על החלת אפרטהייד בפועל.

כבר שנים שאני טורח בכל מסגרת (גם אונליין) לתזכר אנשים מה המשמעות של אפרטהייד ולמה כל מי שקורא לישראל "מדינת אפרטהייד" לא יודע על מה הוא מדבר או שהוא דביל.

.....ועכשיו ההנהגה שלנו רוצה לעשות ממש את זה. 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

בעצם אני טועה. אנטי ציונות זו אידיאולוגיה. לו, גפני ושאר חבריהם אין דבר קדוש חוץ מכסף.

בול. זה האלוהים של ראשי המפלגות החרדיות. הכיפה זה לקישוט חיצוני.

ויראו בעלי הכיפות הסרוגות כי טוב ויחקו את אחיהם... זה לא היה ככה בעבר. מאוד מוזר לי הסמוטריץ', זה לא מה שהכרתי מהמגזר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, MadCat_LE כתב:

למה לא לגמור עם כל השטויות האלו של מראית עין ופשוט להצמיד לכל סדירניק שמסיים שירות אברך באותו גיל, לו יעביר חצי ממשכורתו במשך 10 שנים (עם ריבית על תקופות שלא עבד בהן) לפי החוק. 

ככה חיילים, עם סיום השירות שלהם, ידעו *בדיוק* לאן הולך הכסף שלהם, לאברך תהיה כתובת קבועה לשלוח איחולי שבת שלום וסיפורי הצלת עולם ע"י תפילה וכולם יהיו מרוצים. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

מתי כבר ביבי מקבל את הדום לב שלו ומשחרר אותנו?

לא צריך דום לב. צריך שאנשים יתפכחו ויבינו שהמלך הוא עירום. הבעיה שכל עוד הוא משחד את עולם התורה בכספים כל המפלגות החרדיות והמזרחים המסורתיים ימשיכו להצביע לו. מבחינתם כל שאר המפלגות ייבשו את עולם התורה מכספים ואז כל המוסד הזה לא יוכל להתקיים ללא יציאה לתעסוקה. הבעיה השניה שהאוכלוסיה הזאת הולכת וגדלה. הנחמה שלי - ביבי לא הולך ונהיה צעיר ( ואני מקווה שילד ז' לא ירש אותו).

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, garicho כתב:

אישית, אני חושב שמשפחות החטופים והחטופים עצמם לא צריכים להיות בכלל שיקול מבחינת המלחמה בחמאס. אבל זאת השקפה אישית שלי, ואני יודע שזה הלך רוח לא פופולרי בישראל.

הם בהחלט צריכים להיות שיקול.
שיקול זה לא אומר שהמלחמה תיפסק והצבא יסוג מעזה, זה כן אומר לחשוב פעמיים לפני שמורידים בניין או עושים פעולה כזו או אחרת.
בלי קשר לזה פיינדר צודק, מה שמעניין את נתניהו זה המשך הכהונה שלו. לא מעניינים אותו לא חטופים ולא ניצחון על חמאס, אם במקרה אחד מאלה משרת את המטרה הראשית של המשך הכהונה אז אחלה.

לפני שעה, asix כתב:

לא צריך דום לב. צריך שאנשים יתפכחו ויבינו שהמלך הוא עירום.

יש לממשלה הזו לפחות עוד שנתיים של הרס שיטתי של מה שנשאר מהמדינה, היא לא מחכה וכבר עובדת, ראה חוק הגיוס המתקרב.
החרדים לא יפרקו אותה בחיים.
סמוטריץ' לא יפרק אותה כי יש מצב שהוא לא יחזור לכנסת.
בנגביר הוא כמו ילד בן 4 שקיבל צעצוע (המשרד לבטחון לאומי) ואח קטן (ביבי) לחבוט בו, הוא לא יוותר על זה בחיים.
מה נשאר? או שימצאו כמה אנשים בליכוד שיש להם טיפה עמוד שידרה ואהבה למדינה, אני בספק אם יש, או שביבי בדרך כלשהי יעלם מחיינו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 שעות, garicho כתב:

אלו פאקינג אנשים שחטפו אותם מהבית עם הפיג'מה כי המדינה לא רק הפקירה אותם באותו היום, היא הפקירה אותם במשך 20 שנה כבר. מצידי שכל חברי הכנסת האפסים יקריבו את החיים שלהם למען ההצלה שלהם. 

• אהבתי 5
פורסם
לפני 13 דקות, Supertigre כתב:

אלו פאקינג אנשים שחטפו אותם מהבית עם הפיג'מה כי המדינה לא רק הפקירה אותם באותו היום, היא הפקירה אותם במשך 20 שנה כבר. מצידי שכל חברי הכנסת האפסים יקריבו את החיים שלהם למען ההצלה שלהם. 

כל חברי הכנסת וגם כל החיילים בהחלט כן אבל לא אזרחים אחרים.

אם השחרור של ה 130 האלה יעלו ב 300 אזרחים אחרים אז עם כל הכאב שבזה לא.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

300? עשית לנו הנחה רצינית.

אם לא למדנו את הלקח, בפעם הבאה המספרים יהיו גבוהים בהרבה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...