Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

זה נגד ההיגיון, אבל מה שטוב לנו זה שהמלחמה בעזה תרד מהכותרות בעולם ותוכל להמשיך לפרק שם תשתיות ומחבלים בשקט.

לפי הפרסומים, זה בערך מה שארהב מנסה לשכנע את ישראל לעשות. 

אחת הבעיות עם מה שקורה כרגע, זה שאין לנו שום יכולת להבין מה המצב בשטח באמת, מה הנזק שנגרם לחמאס ומה העתיד. וזה, בין היתר, כי חוץ מכתבות ביקורתיות קצרות מאוד, או רמיזות, הכתבים הצבאים מתנהלים כנציגים של דובר צהל. ניר דבורי בפרט ממש שובר שיאים בזה, וזה גם לי להפסיק להעריך אותו לחלוטין. 

...

בנושא אחר, אך קרוב: מישהו פה יכול להסביר לי איך המשיחיים בישראל הפכו לשונאים גדולים יותר של הממסד הבטחוני מפעילי שמאל רדיקלי הכי קיצוניים שיש? 

אני שואל כי אורית סטרוק - גברת מיוחדת אפילו במונחים של הציונות הדתית - שאלה השבוע באיזו ישיבה בממשלה או בקבינט את נציג הצבא שבא לדבר איתם, אם זה נכון שטייסים נמנעים להפיץ מטרות בעזה מסיבות מוסריות. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

בנושא אחר, אך קרוב: מישהו פה יכול להסביר לי איך המשיחיים בישראל הפכו לשונאים גדולים יותר של הממסד הבטחוני מפעילי שמאל רדיקלי הכי קיצוניים שיש? 

אני שואל כי אורית סטרוק - גברת מיוחדת אפילו במונחים של הציונות הדתית - שאלה השבוע באיזו ישיבה בממשלה או בקבינט את נציג הצבא שבא לדבר איתם, אם זה נכון שטייסים נמנעים להפיץ מטרות בעזה מסיבות מוסריות. 

חסר לה כמה ברגים במוח. מנסה להבין איך היא אומרת דבר כזה אחרי בערך 15 אלף הרוגים רק מהאוויר. אישה מטומטמת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

הם תמיד היו. לפחות חלק מהם, שום דבר חדש. איומים על חיו אלוף פיקוד המרכז לא באו מחמאס. וטייסים הם אנרכיסטים, פריבילגים ו0מולנים. כבר שכחת את הסרטון? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אני אדבר ממבחן התוצאה - אם אחרי 3 חודשים לא מיטטנו את החמאס ( ואפילו לא קרובים לכך - שכמו שאמרתי שזה לא ישים אבל ההנהגה הצהירה וממשיכה להצהיר על כך אז מבחינתי זה אחד מהיעדים), לא החזרנו את כל החטופים, יוזמים סוג אתנחתא מצידנו בלי שהצד השני ילחץ על כך, ויש תושבים שלא יכולים לחזור לבתים שלהם כי המדינה לא מסוגלת להגן עליהם - זה כשלון של המדינה והעומד בראשה.

מילא היינו עומדים ב 2 מ 3 היעדים אבל 0 מ 3? ואנשים שמחים שסגול השיער מנהל את זה?

זה ביזיון ואין מילה אחרת לתאר את זה לאחר 3 חודשים.

שמע, אם מה שאומרים זה נכון ועל זה מוסיפים אופציה לחטופים חיים, זה יכול לקחת גם שנה. חאן יונס היא עיר בגודל הפיסי של תל אביב, בחלק העליון, ואם מה שאומרים זה נכון, אז עם עוד כמה מאות ק"מ של מנהרות ומכיוון שרוצים להציל חטופים, זו עבודת נמלים. 

פורסם
לפני כשעה, asix כתב:

אני אדבר ממבחן התוצאה - אם אחרי 3 חודשים לא מיטטנו את החמאס ( ואפילו לא קרובים לכך - שכמו שאמרתי שזה לא ישים אבל ההנהגה הצהירה וממשיכה להצהיר על כך אז מבחינתי זה אחד מהיעדים), לא החזרנו את כל החטופים, יוזמים סוג אתנחתא מצידנו בלי שהצד השני ילחץ על כך, ויש תושבים שלא יכולים לחזור לבתים שלהם כי המדינה לא מסוגלת להגן עליהם - זה כשלון של המדינה והעומד בראשה.

מילא היינו עומדים ב 2 מ 3 היעדים אבל 0 מ 3? ואנשים שמחים שסגול השיער מנהל את זה?

זה ביזיון ואין מילה אחרת לתאר את זה לאחר 3 חודשים.

תראה אני לא סובל את ביבי. אני לא מסוגל לראות אותו מדבר. הוא גורם לי לבחילה בשילוב עם כעס. משאלת ליבי היא שהוא יעלם מחיינו, זה יכול להיות פרישה למקלט המס האהוב עליו או מוות טבעי, אין לי העדפה ספציפית פרט לכך שהוא יעלם כמה שיותר מהר כי האיש הזה מסוכן לישראל יותר מכל אוייב.
אני גם חושב שהוא מזמן איבד את טיפת הלגיטימציה להמשיך לנהל את זה עד תום הקרבות, ועדיף להחליף אותו עכשיו, תוך כדי המלחמה. במיוחד עכשיו כאשר צריכים לקבל החלטות ולאיש אין יכולת לקבל החלטות שאינן נוגעות לאינטרס האישי שלו, ובשילוב עם קואליציה שהיא המיץ של הזבל מדובר בסכנה אמיתית לכל מה שהשגנו עד עכשיו.
אחרי שפרקתי כי הייתי חייב לפרוק וגם כי לא רציתי שמישהו יחשוד שיש לי איזה סימפטיה לנתניהו אני מוכרח לומר שאני לא מסכים עם הניתוח שלך.

קודם כל לא מדובר ב3 חודשים. כמה זמן עבר עד שהתחיל התמרון הקרקעי? כמה זמן היינו בהפסקת אש? בלחימה תכלס אנחנו בערך חודשיים, לא יותר.
צריך לזכור שמדובר בצבא טרור שבמשך כ-15 שנים עם מימון של ביבי בנה מערך אדיר של ביצורים, פיקוד ושליטה. לצפות שבתוך חודשיים כל המערך הזה יעלם זה אולי רק בחלומות.
מה זה מיטוט? דה פאקטו הוא לא שולט כבר ברוב שטח הרצועה. דה פאקטו הצבא נמצא כבר ברוב שטח הרצועה. כמובן, יש עדיין התנגדות, אבל להזכירך עברו "3 חודשים".
בתחילת המבצע דיברו על שנה+, זה יקח זמן אין מה לעשות. כמובן שסדרי הכוחות ירדו ויעברו לפעילות יותר ממוקדת לאחר שישיגו שליטה כמו בצפון הרצועה באזורים שהחליטו אבל הלחימה ופירוק תשתית הטרור שם תימשך שנים...

לגבי החטופים זו נקודה כואבת. אף אחד לא יגיד את זה, אבל מאיך שאני קורא את התמונה הם בעדיפות שניה מבחינת הממשלה. היא לא מוכנה להפסיק את המלחמה ואני לא רואה את חמאס משחרר אותם במצב הזה. הממשלה גם מעבירה דלק וזו טעות ענקית. אין חטופים? צריך לחזור למה שהיה לפני ההסכם הראשון.
לדעתי מה שיוביל לעוד עסקה הוא אחד משני דברים:
לחץ על הקטארים. כל הנהגת חמאס נמצאת בקטאר ובהחלטה של רגע יכולים להיות מגורשים משם. אני חושב שהקטארים חשופים ללא מעט תביעות על תמיכה בטרור.
אם יגיעו לסינוואר והוא ישתמש בהם כדי למלט את עצמו מעזה. 

בשום מצב אחר אני לא רואה אותם משוחררים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

לפי הפרסומים, זה בערך מה שארהב מנסה לשכנע את ישראל לעשות. 

אחת הבעיות עם מה שקורה כרגע, זה שאין לנו שום יכולת להבין מה המצב בשטח באמת, מה הנזק שנגרם לחמאס ומה העתיד. וזה, בין היתר, כי חוץ מכתבות ביקורתיות קצרות מאוד, או רמיזות, הכתבים הצבאים מתנהלים כנציגים של דובר צהל. ניר דבורי בפרט ממש שובר שיאים בזה, וזה גם לי להפסיק להעריך אותו לחלוטין. 

בין השורות, אני משער שלכל המעורבים בסביבה הקרובה שלנו (רש"פ, מצרים, סעודיה, מפרציות, ירדן, ארה"ב) יש רצון לראות את חמאס נעלם וסינואר מקבל כדור בראש. רק מה, יש בנאדם אחד שלא ממש רוצה שזה יקרה, ואני עדיין חושש שהוא לא יבחל בשום תרגיל כדי לחרבן את העסק ולחזור לסטטוס קוו האהוב עליו. ממנו אני מפחד יותר מסינואר. אני רק מקווה ששאר חברי הקבינט יושבים עליו חזק ופוקחים עליו 77 עיניים.

לגבי התשקורת: לא שאי פעם הייתי תמים, אבל המלחמה הזו הבהירה לי יותר מאי פעם כמה התקשורת בישראל ובעולם זה ביב שופכין. כן גם נ"י טיימס וגרדיאן וחבורתם. מה שיש שם זה 50% אג'נדות של ה"עיתונאי" ו/או של כלי התקשורת, 50% מסרי דיסאינפורמציה שהתקשורת מולעטת בהם ע"י צד שלישי כלשהו, ו-50% פרופוגנדה ושקרים נטו.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

חסר לה כמה ברגים במוח. מנסה להבין איך היא אומרת דבר כזה אחרי בערך 15 אלף הרוגים רק מהאוויר. אישה מטומטמת.

לא חסר לה שום בורג במוח. השאלה מתוסרטת היטב, ומתיישבת נפלא עם הנראטיב של הממשלה הנוכחית ותומכיה. היא לא ירתה מן המותן, היא שיחקה את התפקיד שלה לפי התסריט, באופן מושלם.

• אהבתי 5
  • מבאס 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, יבגניפ כתב:

אני שואל כי אורית סטרוק - גברת מיוחדת אפילו במונחים של הציונות הדתית - שאלה השבוע באיזו ישיבה בממשלה או בקבינט את נציג הצבא שבא לדבר איתם, אם זה נכון שטייסים נמנעים להפיץ מטרות בעזה מסיבות מוסריות

זאת צריכה לעשות הסבת מקצוע ולהיות היועצת של חמינאי. הם אפילו נראים אותו דבר.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, קורן בן אשר כתב:

לגבי התשקורת: לא שאי פעם הייתי תמים, אבל המלחמה הזו הבהירה לי יותר מאי פעם כמה התקשורת בישראל ובעולם זה ביב שופכין. כן גם נ"י טיימס וגרדיאן וחבורתם. מה שיש שם זה 50% אג'נדות של ה"עיתונאי" ו/או של כלי התקשורת, 50% מסרי דיסאינפורמציה שהתקשורת מולעטת בהם ע"י צד שלישי כלשהו, ו-50% פרופוגנדה ושקרים נטו

התקשורת הפכה מזמן לזירת קרב של יחסי ציבור. לדווח מה קורה זה מבחינתם עיסוק רשות לשעות הפנאי.

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

לא חסר לה שום בורג במוח. השאלה מתוסרטת היטב, ומתיישבת נפלא עם הנראטיב של הממשלה הנוכחית ותומכיה. היא לא ירתה מן המותן, היא שיחקה את התפקיד שלה לפי התסריט, באופן מושלם.

חשבתי על זה גם, ולא מסכים איתך.

ה"מגזר שלה", אלה שלכאורה היא מנסה לקנות את הקול שלהם, נמצא כעת בעזה ובגבול הצפון, נלחם ביחד עם שמאלנים, ליכודניקים, קיבוצניקים וחילונים. הוא יודע שחיל האוויר תומך בו ומפציץ כל מה שמאיים עליו. 

לא רואה איך היא משיגה פה משהו חוץ מעוד שנאה כלפיה וכלפי המפלגה שלה, גם ובעיקר ממחנה הימין שהצביע להם.

אין לממשלה הזאת יותר מדי תומכים כבר.

פורסם (נערך)

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

זאת צריכה לעשות הסבת מקצוע ולהיות היועצת של חמינאי. הם אפילו נראים אותו דבר.

אתה לא יודע עד כמה זה נכון. מסתבר שיהודים יכולים להיות שיעים. כל המנטליות מאוד דומה, כולל הקטע המשיחי והאמונה שעכשיו מותר להם להשתולל כמה שהם רוצים בגלל היסטוריה של מאות שנים כעדה מקופחת ונרמסת.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

חשבתי על זה גם, ולא מסכים איתך.

ה"מגזר שלה", אלה שלכאורה היא מנסה לקנות את הקול שלהם, נמצא כעת בעזה ובגבול הצפון, נלחם ביחד עם שמאלנים, ליכודניקים, קיבוצניקים וחילונים. הוא יודע שחיל האוויר תומך בו ומפציץ כל מה שמאיים עליו. 

לא רואה איך היא משיגה פה משהו חוץ מעוד שנאה כלפיה וכלפי המפלגה שלה, גם ובעיקר ממחנה הימין שהצביע להם.

אין לממשלה הזאת יותר מדי תומכים כבר.

תחזור על שקר מספיק פעמים והוא יהפוך לאמת.
אתה באמת לא רואה את הקו המחבר בין ההצהרה הזו לבין ההצהרה הקודמת שלה מעל בימת הכנסת כשהיא התחילה לספור כמה מתים הגיעו "מהמחנה שלה"?
היא מתחילה לקעקע נרטיב בשביל הימים שלאחר המלחמה לא משנה מה יהיו תוצאותיה.

אם המלחמה תיגמר לא טוב מבחינתה היא תוכל להאשים את "השמאלנים יפי הנפש במטוסים שלא הרגו מספיק עזתים ובגללם מתו המון חיילים מתנחלים אמיצים".
אם המלחמה תיגמר טוב והם ירצו לחזור ולהרוס היא תוכל להעלות את הלוחמים האמיצים שלה על נס ולגמד את הטייסים ושאר השמאלנים שלא עשו מספיק.
מדובר באישה שהיא זבל טהור.

אני באמת לא מבין את אנשי הציונות הדתית. שירתתי עם לא מעט מהם. אנשים באמת זהב, ואני מבין גם שלא בכל דבר אני אסכים איתם אבל איך לעזאזל בחרתם לעצמכם כאלו נציגים איך? מה להם ולארץ ישראל? מה להם ולערכים שלכם?

• אהבתי 8

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפי הסקרים היא וחבר שלה לא עוברים את אחוז החסימה.

כנראה שהדתיים עשו טעות, אבל הם גם למדו ממנה.

היא חושבת שכל מי שיש לו כיפה על הראש שותף לאמונה המעוותת שלה, והדברים שלה מדברים בעיקר למי שיושב בבית ומגרבץ ולא גייסו אותו כי הוא יותר מדי קרימינל, מפנטז כל היום על חיסול ערבים, כמו שר האוצר ושר לביטחון לאומי. זה הציבור האמיתי שלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם

סקרים, בגדול, זה בולשיט. נראה מה יהיה ברגע האמת.

• רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...