Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

מה בדיוק יראו להם?

הסעודים הפציצו אותם שנים ולא הרתיעו אותם.

חיל הים של ארה"ב עם נושאת המטוסים וספינות קרב יכולים להמטיר עליהם טילי שיוט מדוייקים ושאר החימושים שקיימים על ספינות המלחמה מצאת החמה עד צאת הנשמה.
לדעתי ארה"ב בשלב מסויים כנראה תעזור לישראל בעוצמת האש ולא רק במעקב אחרי הטילים ושאר המעופפים המגיעים מתימן.

איזה כייף לי :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, מרק10 כתב:

חיל הים של ארה"ב עם נושאת המטוסים וספינות קרב יכולים להמטיר עליהם טילי שיוט מדוייקים ושאר החימושים שקיימים על ספינות המלחמה מצאת החמה עד צאת הנשמה.
לדעתי ארה"ב בשלב מסויים כנראה תעזור לישראל בעוצמת האש ולא רק במעקב אחרי הטילים ושאר המעופפים המגיעים מתימן.

מה שכנראה יכול לגרור את איראן למלחמה.

ואיראן תהיה בתמיכה אחורית של רוסיה-סין 

המלחמה הקרה2

.

פורסם

ארצות הברית נלחמת עם הכלכלה ולא עם כוח צבאי.

אין להם שום רצון להצית את הכל והם צודקים.

בפועל, כל מה שארצות הברית רוצה זה לסגור את הסכמי אברהם שיסגרו את אירן, סין, רוסיה וטורקיה (מדהים שאלה בדיוק מי שמגנים אותנו) מחוץ למעבר סחורות, נפט וגז מאסיה לאירופה.

זה ייבש אותם כלכלית שבתורו יגמור אותם צבאית.

רוסיה זה דוגמא למעצמה שארצות הברית מייבשת מהצד הכלכלי ואפשר להסתכל באוקראינה כדי להבין כמה זה אפקטיבי.

• אהבתי 4

טסלה 3 2022

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

לצערנו זה רחוק מאוד מהמספר האמיתי שאני מניח שיתפרסם במהלך הלילה או מחר.

אתה צודק.

(בערבון מוגבל אני מוסיף) לצד זה, אגב, תהיה בשורה מפתיעה/טובה מחר או מחרתיים. חכה. 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 20 דקות, om2 כתב:

מה שכנראה יכול לגרור את איראן למלחמה.

ואיראן תהיה בתמיכה אחורית של רוסיה-סין 

המלחמה הקרה2

נראה לך שנשיא ארה"ב לא מתכוון באמת למה שאמר ? "ביידן במסר לאיראן ולחיזבאללה: "שלא תעזו להתערב. אנחנו עומדים לצד ישראל"

איזה כייף לי :)

פורסם

יש הבדל בין מתכוון לעמוד מאחורינו לבין רצון שמקרה כזה יקרה באמת

אם נותקף בצורה קשה, כנראה יעזרו לנו

אבל הם מראש מעידיפים שלא לפתוח כאן מלחמה איזורית בשביל כמה טרוריסטים בעזה

זה גם למה לדעתי ביידן הגיע לקבינט

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנתיים נסרלה משחרר טריילרים כאילו הוא הסרט הבא של מארוול. מצחיק לראות איך הקהל שלו, ששונא תרבות מערבית, יונק את התרגילי קולנוע בשקל האלה בשקיקה...

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה עוד 3 ימים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

הייתי שמח לאיזה השוואה נחמדה גרפית נוסח הVisual Capitalist להרוגים, חטופים וכו. לרמת חופש הפולחן והדת.

ההסברה לגמרי מפגרת. ראיתי את זה לפני שנים בחילופי סטודנטים. באתי להכיר בנות וקצת ללמוד ולהריח חול, מצאתי את עצמי פאקינג שגריר בשנקל, מייצר לעצמי מצגות לבד, אני מול מוחמד החמוד מהגדה ושאר אירופאים שלא מכירים, לא מבינים ובדכ מתחברים לאנדרדוג.

אז לא היה ולא חושב שיש היום חומרי הסברה - לישראלי שבחול שמסביר לקהל שלא ממש מכיר את ישראל, לישראלי שמסביר לקהל שמכיל מוסלמים, וכו וכו- לא חושב שאי פעם קם את ר הסברה נגיש למי שרוצה להיעזר בו, עם חומרים שמתאימים לקהל היעד הרלוונטי. כשל רב שנים.

https://oct7map.com/

פורסם
לפני 6 שעות, 98civic כתב:

הזין הווא מחמאס כרגע התראיין לאיזה ערוץ רוסי ומסכים עם זה שהמנהרות נבנו עבור חמאס כדי להנצל מהתקפות אויריות שלנו והעם? שהאו״ם יטפל בעם גם ככה 75 אחוז הם פליטים. ועדיין אף אחד לא מתייחס לזה

יש סרטון של זה ביוטיוב?

פורסם (נערך)
בתאריך 30.10.2023 בשעה 05:45, יובל .מ. כתב:

הביאו פה סקר על תמיכת ערבי ישראל, מישהו יכול להסביר לי למה שרפו חנות אופניים או מחרימים מסעדה רק בגלל תמיכה במדינה?

זה גיס חמישי.

בסקר מדובר על 80% שמגנים חמאס, אבל זה לא הפך אותם לציוניים. למה שרפו חנות? כי בשביל זה מספיק בן אדם אחד מ-20% הנשארים. אתה הרי אוהב הגבלות? אז כך, קצין גששים אברהים כרובה סגר חיילות בממ"ד והגן עליהן עד שנגמרה לו תחמושת. שרפו אותו בחייםחאמד אלקרנאוי מרהט עם 3 בני משפחתו נסעו לעוטף וחילצו עם רכבם אנשים תחת אש. שוטר בדואי מתחנת עיירות באר שבע לאחר ש-6 מבני משפחתו וחבריו נהרגו מפגיעת רקטות נלחם 4 שעות בקרב ברעים עד שצה"ל הגיע. בדואים ברהט ארגנו סוג של חמ"ל ואוספים מזון לטובת יישובי העוטף.

אז כולם גיס חמישי?

בתאריך 30.10.2023 בשעה 11:33, יובל .מ. כתב:

זה הכי בעיה.

תחילת התפיסה של "בוא נתמגן למוות". עוד כיפת ברזל, עוד בטונדה בתחנות אוטובוס, עוד גדר.

על כיפת ברזל מתגברים עם מטח כבד, על בטונדה עם מחבל שהולך ברגל עם סכין, על גדר עם מטען פריצה וטנדר.

על טיל מf16 או כדור מm4 אין להם איך להתגבר.

אלה הם הכלים וכלים טובים. הבעיה זה המשתמש. כמו שאפוד לא מחייב לשבת בשוחה. 

ב

בתאריך 30.10.2023 בשעה 16:01, יובל .מ. כתב:

בהוראת נתניהו והנגבי: ההקלה בהוראות הפתיחה באש לא תעלה בממשלה (msn.com)

בן גביר רצה להעלות להצבעה הקלה בפתיחה באש.

ביבי והנגבי - שני לוזרים פחדנים.

שבתאי - שבוי בקונספציה ש"אפשר להתמודד עם הקיים", למרות שראינו מה קרה בשומר החומות.

יימח שמם.

בן גביר הוא פירומן ופופוליסט שלא מבין כלום. הוראות פתיחה באש של היום נותנות את כל הכלים הדורשים.

בתאריך 30.10.2023 בשעה 17:10, יובל .מ. כתב:

רשום חסימת כבישים של ערבים בזמן מלחמה, כולנו יודעים טוב מאוד מה זה אומר.

היו חסימות כבישים לתנועת צה"ל בזמן המלחמות? לא זכור לי לפחות ב-50 שנים אחרונות. פשוט שר הפיתות רוצה להחזיר כמה מנדטים.

בתאריך 30.10.2023 בשעה 17:10, יובל .מ. כתב:

אם השמאלני/אנרכיסט/ערבי יחסום מוביל של צה"ל וינסה לתקוף את הנהג? כדור למרכז מסה, ישר. בלי לנהל על זה דיון בכלל.

איזה 0מולנים/אנכיסטים/בוגדנים? אלה שהיום מפציצים את עזה?

לפני 18 שעות, יובל .מ. כתב:

אם מישהו מניף דגל אש"ף שילך לכלא או יעבור את הגדר לעזה.

יש רק בעיה אחד קטנה. הדגל הזה מתנוסס מעל הרשות הפלסטינית. אותה רשות שממשלת ימין על מלא מלא מעבירה לה תמלוגים חודש בחודשו. אותה רשות ששירותי בטחון שלה משתפים פעולה עם שב"כ. אבל הכי חשוב, שאותה רשות קיימת אח ורק בגלל קירבת טנקים של צה"ל. זאת אומרת נמצאת תחת חסותנו. יוצא איזה דיסוננס קוגניטיבי.

לפני 17 שעות, נקודה טובה כתב:

לא חושב שיש מה לשפוט אנשים. בסה"כ בת"א לא באמת רגילים ליחסי עבודה עם ערבים מהסוג הערבי-פועל בניין, יעבור זמן והם יתרגלו.

מתי פעם אחרונה היית בת"א? בכלל? מי אתה חושב שנמצא באתרי בניין בת"א? מנקה רחובות? עובד בבתי מרקחת? בתי חולים? קופאיות בסופר? מסעדות וחנויות ביפו? החשמלאי שלי? שוודים/שוודיות?

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

ליהודי אמיתי אין את הבחירה לא להתקין מזוזה.

לנו בברה"מ לא הייתה. וגם לאף יהודי שהכרתי. אפילו לא ידעתי מה זה. לא חושב שזה עושה אותי וכל השאר פחות יהודים.

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

מה שאני אומר זה שלאדם מאמין איןמבחירה אם לקיים מצווה או לא. הוא מחוייב לה.

למה, החילוניים הם לא יהודים?

לפני 21 דקות, Lior_Django כתב:

יש סרטון של זה ביוטיוב?

ראיתי בפייסבוק.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
פורסם

ובינתיים הבלאגן של "כלכלת בעזרת השם" ממשיך.

אחרי שבשבוע הראשון למלחמה הזדרז להעביר כמה שיותר כספי קואליציוניים גנובים לאחיו האוכלי חינם ברובם המכריע והאנטי ציונים בחלקם, ואז לא נשאר כלום בקופה, עכשיו הוא ממנה איזה חבר ככל הנראה מנהל החברה למתנסים, ונותן סמכות למנכל האוצר על שאר המנהלים.

שוב ושוב צורחים עליו שהכל מעט מדי ומאוחר מדי.

איך מנהל החברה למתנסים יעשה סדר בהלאגן הזה? צריך מישהו עם הבנה, ידע, תפיסת עולם ובייצים של דינוזאור.

אגב, אי אפשר להחזיר כספים כאלה בחזרה? לתפוס חשבונות שאליהם הועברו כספי אתנן אלו עם צו בית משפט ולהחזיר כספים?

להלבין פניהם ברבים של הגנבים? מי לא מוכן להחזיר?

הסיכוי היחיד שיזכרו לביבי משהו טוב, זה פיטורים מיידיים של כל השרים הכושלים מהימין הקיצוני, מינוי אנשי מקצוע מבחוץ כשרים וסגירת כל המשרדים המיותרים כפולים.

גם פוליטית זה הסיכוי היחיד של הליכוד לשרוד לדעתי כמפלגה משמעותית.

פורסם
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

בסקר מדובר על 80% שמגנים חמאס, אבל זה לא הפך אותם לציוניים. למה שרפו חנות? כי בשביל זה מספיק בן אדם אחד מ-20% הנשארים. אתה הרי אוהב הגבלות? אז כך, קצין גששים אברהים כרובה סגר חיילות בממ"ד והגן עליהן עד שנגמרה לו תחמושת. שרפו אותו בחייםחאמד אלקרנאוי מרהט עם 3 בני משפחתו נסעו לעוטף וחילצו עם רכבם אנשים תחת אש. שוטר בדואי מתחנת עיירות באר שבע לאחר ש-6 מבני משפחתו וחבריו נהרגו מפגיעת רקטות נלחם 4 שעות בקרב ברעים עד שצה"ל הגיע. בדואים ברהט ארגנו סוג של חמ"ל ואוספים מזון לטובת יישובי העוטף.

אז כולם גיס חמישי?

אלה הם הכלים וכלים טובים. הבעיה זה המשתמש. כמו שאפוד לא מחייב לשבת בשוחה. 

ב

בן גביר הוא פירומן ופופוליסט שלא מבין כלום. הוראות פתיחה באש של היום נותנות את כל הכלים הדורשים.

היו חסימות כבישים לתנועת צה"ל בזמן המלחמות? לא זכור לי לפחות ב-50 שנים אחרונות. פשוט שר הפיתות רוצה להחזיר כמה מנדטים.

איזה 0מולנים/אנכיסטים/בוגדנים? אלה שהיום מפציצים את עזה?

יש רק בעיה אחד קטנה. הדגל הזה מתנוסס מעל הרשות הפלסטינית. אותה רשות שממשלת ימין על מלא מלא מעבירה לה תמלוגים חודש בחודשו. אותה רשות ששירותי בטחון שלה משתפים פעולה עם שב"כ. אבל הכי חשוב, שאותה רשות קיימת אח ורק בגלל קירבת טנקים של צה"ל. זאת אומרת נמצאת תחת חסותנו. יוצא איזה דיסוננס קוגניטיבי.

מתי פעם אחרונה היית בת"א? בכלל? מי אתה חושב שנמצא באתרי בניין בת"א? מנקה רחובות? עובד בבתי מרקחת? בתי חולים? קופאיות בסופר? מסעדות וחנויות ביפו? החשמלאי שלי? שוודים/שוודיות?

לנו בברה"מ לא הייתה. וגם לאף יהודי שהכרתי. אפילו לא ידעתי מה זה. לא חושב שזה עושה אותי וכל השאר פחות יהודים.

למה, החילוניים הם לא יהודים?

ראיתי בפייסבוק.

שמע, אין לי כוח להתחיל להגיב לך שוב, זה כמו הדיונים עם פינדר שחוזרים על עצמם.

אני אגיד רק 2 דברים:

1. את הקטע של השמאלני/ערבי/אנרכיסט הוצאת מהקשר באופן מוחלט, ובכל מקרה השמאלני שמפציץ בעזה זה לא השמאלני שיחסום את כביש 65 וימנע ממוביל לעבור.

2. יש מספיק אנשים שהתפכחו אחרי השבת השחורה, אתה חי באיזה עולם משלך וקובר את הראש בחול, זכותך. מקווה רק שההתפכחות שלך תגיע לפני המחדל הבא.

נקווה ליום טוב עם בשורות טובות.

בהקשר הזה: אי אפשר לשלוח בכירים כל היום לשחרר ספוילרים על מחיר כבד ברצועה ואז לבקש להימנע משמועות.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...