Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, הצילינדר השישה עשר כתב:

אני לא בטוח שזה נכון. ברור שיש קיצונים, אבל לדעתי רוב הציבור מכבד את הימים האלו בדרכו.

ממה שאני ראיתי בעיר שאני גר בה, אין שום כבוד לאף אחד מהימים האלו.

אבל לבכות וליילל שעושים להם מה שהם עושים לאחרים זה בסדר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, GTאי כתב:

גלנט? 

פוטר או על תנאי ?  😁

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, הצילינדר השישה עשר כתב:

מוסדות הדת היו קיימים הרבה לפני רוב מדינות העולם. המלכים היו שואבים את כוחם מהדת והכמורה.

אין בעיה בהסדרת הרבנות הראשית, יש בעיה שהרבנות לוקחת תפקיד מוגזם במדינה. גם את הצבא הקימו עם קום המדינה, זה לא אומר שהמדינה היא מדינה צבאית. אלו גופים שבאו לשרת את העם, לא לקחת חלק בהחלטות. האם תרצה שמחר הצבא יחליט שכל מי שלא מתגייס מאבד אזרחות והמדינה תיישר קו לפי זה?

לטעמי זו ראיה צרה מאוד של "כ-ל" קצוות האוכלוסיה. אתה לא סופר את האזרחים בישראל שאינם דתיים? למשל: ערבים, דרוזים וכו'? המדינה הקימה בתי דין שרעיים, אולי זה רומז שהמדינה הקימה גופים כאלו כדי לשרת את הדתיים היהודים, הדתיים המוסלמים, הדתיים הנוצרים וכן הלאה? עצם הקמת הגופים האלו עם קום המדינה לא אומרת שזו מטרת המדינה.

אנשים הגיעו נשואים, פקידי הגירה רשמו אותם בכניסה לשערי מדינת ישראל. דומני שתסכים שלא כל עולה שעלה ארצה העבירו בדיקה אצל הרבנות.

גם אם יש היגיון במה שאתה רושם, זה פשוט לא תואם את מה שהיה כאן לפני 75 שנה.

לפני שעה, רוןS כתב:

ויש עם שלישי, חבל שאתה מזלזל.   

המשתמט, שלא רוצה להכניס כתף מתחת לאלונקה.

אתה גם מתעלם מאיכות ההתנגדות. רמטכלים, מפכלים, ראשי שבכ, יחדות עילית, מובילים במשק, הסתדרות(סניף של הליכוד).

ולעומתם, הגב גרב, גלית אמסטל, אםסאלם, רוטמן-דוברמן, לוין

(ובראשם צועד אדם שחטף מכת שמש)

ואלה יובילו את ישראל עוד 20 30 50 מאתיים שנה,

לנצחון.

אני שמתי אותם כחלק מהעם הראשון...  או שאני לא מבין על מי אתה מדבר.

אתה צודק לגבי האיכות, אבל אם תשים לב, בראש כל ה"מוסדות" עומדים ברוב המקרים חבר'ה מהצד ההוא, אז זה לא מפתיע.

כמה רמטכלים או מפכ"לים היו מהצד הימני של המפה? כמה דתיים (ולא, אלשיך לא באמת בצד הזה)? ביחידות הצבאיות שהזכרת זה אפילו יותר קיצוני.

פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

דוגמא נוספת למימון חרדים עי השאר, למען הקוראים נקודה טובה, לב טוב וכו, שמתעקשים לדבר על אברכים כל פעם:

רפורמה חדשה בתעריפי התחבצ מורידה את המחיר בערים חרדיות ב50 אחוז. מה שיפה הוא, שנטען בין היתר שהמטרה היא להעביר יותר אנשים לתחבצ, אבל מלכתחילה אחוז הבעלות על רכב פרטי אצל החרדים נמוך.

ברגע שעושים חופשי חודשי אין לזה משמעות להבנתי

זה רק על הנסיעה הבודדת

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, GTאי כתב:

חתונה היא חתונה דתית מקום המדינה - אתה רוצה רפורמית? אתה משנה.

זה לא שינוי, זו תוספת שלא משפיעה כהוא זה על זו הראשונה. זו משפיע רק על אנשים שחושבים שהם יכולים לקחת בעלות על מה אדם עושה בביתו. 

דמוקרטיה אומרים לכם: ראיתם בחדשות את הסעיפים של הרפורמה של הד"ר המהבול קרעי? ועדה שלו תקבע אם החדשות מאוזנות או לא והיא גם תוכל לקבוע קנסות במיליונים אם תהיה הפרה. בקיצור, או שתאמרו את מה שאנחנו רוצים או שתחתפו חזק. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם
לפני 11 דקות, GTאי כתב:

כמה דתיים (ולא, אלשיך לא באמת בצד הזה)?

לא הבנתי. מדוע אלשיך לא נחשב דתי?

אתה מודע שמה שכתבת הוא האימא והאבא של האנטישמיות?

פורסם
לפני 8 דקות, arturkopit כתב:

ברור מהלך שובר שיווין, החילונים ישלמו 12% יותר והחרדים יחגגו

WhatsApp Image 2023-07-26 at 21.13.48.jpeg

וואלה זה בדיוק עילת הסבירות,  איך אפשר ליצור החלטה לא שוויונית כזאת?  

לאיפה מנהיגי הציבור החרדי חושבים שזה יקח אותם מעשים שכאלה? הדגשה שלא רק שנותנים פחות כמו תמיד,  עכשיו גם לוקחים עוד יותר מהאחרים?

איפה השוויון? איפה הערכיות? 

הרי זה כבר לא יצליח להמשיך ככה לעוד הרבה זמן הטירוף רק עולה, באמת הזיה , יום אחרי הסבירות עם הצעת החוק המתריסה... באמת הפסקתי להבין את ההיגיון...

• אהבתי 3

פורסם
לפני 42 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

אבל לדעתי רוב הציבור מכבד את הימים האלו בדרכו

אז גם אני מכבדאת תשעה באב בדרכי.

אחת לשנה כשאנחנו נפגשים לבדק שחמותי חו"ח לא קמה לתחיה אנחנו הולכים לשבת במסעדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, arturkopit כתב:

לא הבנתי. מדוע אלשיך לא נחשב דתי?

אתה מודע שמה שכתבת הוא האימא והאבא של האנטישמיות?

שוב אתה?

אלשיך דתי, אי אפשר להחשיב אותו כימני.

ובאמת מענין לשמוע איך מה שכתבתי זה ה"אמא והאבא של האנטישמיות". ספר לי

לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

זה לא שינוי, זו תוספת שלא משפיעה כהוא זה על זו הראשונה. זו משפיע רק על אנשים שחושבים שהם יכולים לקחת בעלות על מה אדם עושה בביתו. 

דמוקרטיה אומרים לכם: ראיתם בחדשות את הסעיפים של הרפורמה של הד"ר המהבול קרעי? ועדה שלו תקבע אם החדשות מאוזנות או לא והיא גם תוכל לקבוע קנסות במיליונים אם תהיה הפרה. בקיצור, או שתאמרו את מה שאנחנו רוצים או שתחתפו חזק. 

אתה מכיר את ההלכה היהודית כדי להכריע שזו תוספת ללא השפעה? לפי הגישה שלך, בתוך 4-5 דורות כמעט כולם פסולי חיתון.

זו חתיכת תוספת שאתה כנראה לא מבין את המשמעות שלה.

פורסם
Just now, GTאי כתב:

שוב אתה?

זה מה שאני חושב על כל הודעה שאתה כותב.

Just now, GTאי כתב:

אלשיך דתי, אי אפשר להחשיב אותו כימני.

בוא תגדיר לי מה זה ימין ומה זה שמאל.

פורסם
לפני שעתיים, רוןS כתב:

ויש עם שלישי, חבל שאתה מזלזל.   

עם שלישי עם 2 מדינות.

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 57 דקות, GTאי כתב:

גם אם יש היגיון במה שאתה רושם, זה פשוט לא תואם את מה שהיה כאן לפני 75 שנה.

אני שמתי אותם כחלק מהעם הראשון...  או שאני לא מבין על מי אתה מדבר.

אתה צודק לגבי האיכות, אבל אם תשים לב, בראש כל ה"מוסדות" עומדים ברוב המקרים חבר'ה מהצד ההוא, אז זה לא מפתיע.

כמה רמטכלים או מפכ"לים היו מהצד הימני של המפה? כמה דתיים (ולא, אלשיך לא באמת בצד הזה)? ביחידות הצבאיות שהזכרת זה אפילו יותר קיצוני.

לדעתי התהליך הפוך: האנשים שמגיעים לעמדות האלה עוברים תהליך ממושך של לימוד המציאות, שהופך אותם למה שאתה קורא ״שמאלנים״. זו לא סלקציה נגד ה״ימין״, זו הבנת המציאות שלהם שמעבירה אותם ל״שמאל״.

לפני 57 דקות, GTאי כתב:

לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

אז גם אני מכבדאת תשעה באב בדרכי.

אחת לשנה כשאנחנו נפגשים לבדק שחמותי חו"ח לא קמה לתחיה אנחנו הולכים לשבת במסעדה.

כנ״ל אצלנו באזכרה של אבי. נפגשים ביום שישי בצהריים בבית העלמין ואז הולכים למסעדה. לא מקפידים על התאריך לפי כללי הרבנים אלא על האפשרות לכנס את כל המשפחה.

אגב, איך המטעמים שמסיימים לוויה או אזכרה אצל מרוקאים?

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

איך שוברים את הפילוג הזה של "שמאל/ימין". תתחילו להתעניין וסביר להניח שהרוב פה יודעים מה הדעות שלהם משקפות במילה אחת שהיא ממש לא ערפילית כמו "שמאל" בייחוד במדינת ישראל. ואם עד כה, הייתם בקטע המוזר הזה של "שמאל/ימין", אז תרימו ראש ותתחילו ללמוד. וכמובן הכי חשוב להתחיל להגיד את זה בשיחות שאתם מנהלים מול אנשים שונים. בתוך המחנה ומחוצה לו.

נגיד אני בתחום הכלכלי די קפיטליסט, לדוגמה אני בעד ביטול כל הקצבאות, הכי הרבה שאני מוכן לשחרר מהביטול זה קצבאות מחיה לנכים אבל שאר הקצבאות, בין אם לאברכים או לילדים וכו'. אני בעד לבטל. אני חושב שמס זה שוד, וגם חושב שצריך לבטל את כל המגבלות על ייבוא או ייצוא מהארץ.

מדינית עדיין לא נכנסתי לזה חזק אבל אני מאמין שצריך לבצע את ההצעה של ד"ר מרדכי קידר עם 7 האימירויות פלסטיניות וכנראה שגם החלוקה הזו תתאים למדינת ישראל.

7-8 אמירויות. שכל אחת תתנהל לפי ראות עינייה, תצטרך להשים כסף על מנת ששאר החלקים שעובדים, ימשיכו לעבוד וכל אחת תשבור את הראש לגבי ההתנהלות הכלכלית שלה.

אז מי אתם ומה אתם ואיך אתם?

אז מי אתם ומה אתם ואיך אתם?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...