Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 שעות, RK כתב:

אז למה בני ברק קיבלה במתנה אזור תעשיה שלא קשור לתחומה המוניציפלי הלכה למעשה, מרוחק מכל בית בה ותכלס כל תפקידו זה להכניס כסף ארנונה מעסקים שאין להם ולעיר דבר וחצי דבר אלא חיפוי על זה שהתושבים ברובם נהנים מפטורים או סתם בוחרים לא לשלם?

תודה על החיזוק זה בדיוק מה שאמרתי :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, sperial כתב:

אבל אז צועקים "סוציאליזם!!!". צפון קוריאה""". 

או שמקבלים תוחלת חיים של ארה"ב רק 5 שנים פחות מישראל).

מדינת רווחה זה לא סוציאליזם.

בשביל שיהיה מימון לרווחה חייבים כלכלה חופשית. בסוציאליזם אין כלכלה חופשית. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 שעות, arturkopit כתב:

חשוב לי לדעת למה אדם שלא משלם מיסים וחי על חשבון משלם המיסים מעוניין למצוץ עוד כספים.

שאלה טפשית (וגם לא מנומסת). 

ספציפית אני כן משלם מיסים ותודה לאל חי טוב ומתפרנס לא רע, עכשיו אתה רגוע? 

נכון שלא? 

הדיון היה על הקבוצה "החרדית" לא עליי באופן ספציפי. 

התשובה לגביי לא תעלה או תוריד לדיון במאומה אני פרט מתוך מיליון.

האם זה נובע מהעובדה שלא למדת ליבה?האם אתה שונא ישראל?או מרוב עצים לא רואים את היער?

התשובה בסיסית הרבה יותר  מהרעיונות שאתה מעלה כאן. 

פשוט כל בני האדם נולדו עם תכונה של נותנים לך תיקח...

אתה תומך בממשלה הפשיזם שהיא נגד חופש הביטוי, אז מדוע אתה מתלונן על זכות הדיבור?

אני לא תומך בממשלה פשיסטית שהיא נגד חופש הביטוי. 

תמכתי בממשלה הנוכחית לבנתיים אני רואה הפגנות ענק שמתקיימות בהכלה וחיבוק. 

(זה שיעשע אותי לראות אייטם שמכתזית יצאה לכיוון איילון. כאילו זה אירוע מיוחד כל הפגנת חרדים הכי קטנה מתכזית מגיעה)

ואין לי שום בעיה שתתבטא כרצונך רק קח בחשבון שבפורום ציבורי זכותי להעביר ביקורת על דעתך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 21 שעות, RK כתב:

אז למה בני ברק קיבלה במתנה אזור תעשיה שלא קשור לתחומה המוניציפלי הלכה למעשה, מרוחק מכל בית בה ותכלס כל תפקידו זה להכניס כסף ארנונה מעסקים שאין להם ולעיר דבר וחצי דבר אלא חיפוי על זה שהתושבים ברובם נהנים מפטורים או סתם בוחרים לא לשלם?

אתה טועה בקביעה הזו.

בני ברק של שנות השישים והשבעים היתה עיר שברובה היתה חילונית והבתים בה הגיעו עד איזור התעשייה המדובר (קניון איילון לא היה ואיזור התעשייה הקטן שנמצא דרומית לקניון היה קיים, חי ובועט כשבתי פרדס כץ הקיפו אותו). השטח של דן דיזיין סנטר סופח לבני ברק בשנות השישים.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

בישראל אפשר להסתמך על השירות הרפואי של קופות החולים (שהוא מעולה, אפשר תמיד לשפר אבל באופן כללי הוא מעולה) אבל אפשר גם לעשות ביטוח רפואי פרטי ולקבל אקסטרה.

גם אני חשבתי ככה כאשר הייתי צעיר 😄

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אף פעם לא קיבלתי תשובה איך השיטה המופלאה הזו אמורה לעבוד.

בערך כמו קופות החולים שיש לנו

כל בית ספר, הוא בעצם עמותה או שייך למשרד החינוך או לעירייה.

וכל אחת תנסה "למשוך" את התלמידים על ידי כך שהם יפיקו תכנים מתאימים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, yb כתב:

רק עכשיו לפני חוק ההסדרים והקצה שנתגלה מתוך כל הגשם שרוצים להעביר בחוק ההסדרים, מתחיל להתברר, הרבה נקודות שהופכות לתמונה הגדולה,  למשל(רשימה חלקית ביותר): ועדות קבלה בישובים בינוניים , ביטול המעמד של המשרד להגנת הסביבה, דריסת כוחו של השלטון המקומי והעברת הכח לשלטון המרכזי (יחד עם הארנונה כמובן) וכו' וכו'...  

ברור יותר ויותר למה בית המשפט כל כך מפריע להם...

שכחת את סיפוח השטחים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בישראל אפשר להסתמך על השירות הרפואי של קופות החולים (שהוא מעולה, אפשר תמיד לשפר אבל באופן כללי הוא מעולה) אבל אפשר גם לעשות ביטוח רפואי פרטי ולקבל אקסטרה.

צפון קוריאה זה יותר "זה הביטוח הרפואי שיש מי שעושה יותר מזה מקבל כדור לראש".

מאחל לך רק בריאות, אבל יצא לך לאחרונה להזמין תור לרופא מומחה כלשהו? יצא לך לאחרונה להזמין תור לבדיקה לא שגרתית?
עכשיו אני אומר רופא מומחה וזה עלול להטעות מישהו שמדובר במנתח מוח שיש כמוהו 100 בעולם, לא! אני מדבר על סתם רופא עור או סתם בדיקת שמיעה.
זמני ההמתנה לא הגיוניים. מי אשם בזה לדעתך? מי אשם בזה שמס בריאות עולה עם המשכורת אבל השירות נשאר ח*א? אם הייתי משלם את מה שאני משלם בביטוח פרטי בארה"ב הייתי מקבל זמינות ואיכות פי כמה טובים יותר!
יצא לך לבקר במרפאה בעיר שיש בה חרדים? יצא לי במקרה להיות במרפאה בחריש לאחרונה, הזיה, ברחתי משם והעברתי את הילד למרפאה אחרת. כן כן צריך לנסוע קצת יותר אבל לא מתקרב לשם יותר בחיים.

אני אגלה לך מי אשם, כן מצטער להיות לא מקורי אלו שוב החרדים שלא משלמים כלום וצורכים שירותים פי 10 מהשאר, ולא רק זה! יש להם גם מעכר שמסדר להם תורים לרופאים מומחים ובדיקות בזמני המתנה קצרים בזמן שאתה ואני נצטרך לשלוף את הארנק וללכת לפרטי.

תחזור למה שאור כתב קודם, זה בדיוק זה גם בתחום הבריאות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

גם אני חשבתי ככה כאשר הייתי צעיר 😄

אם כשהיית צעיר היית מזמין תורים עכשיו היה לך שירות רפואי טוב.

• מצחיק 8

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, falou כתב:

שכחת את סיפוח השטחים

זה אחת מנקודות הכי מתונות בכל התכנית 😉

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

פשוט?

משפחה ענייה מדימונה שלא מרוצה ממצבה, פשוט תעבור לראשון לציון?

מאיפה הכסף לכסות את הפער?

בגלל זה עדיפה שיטת המחוזות. אין סיבה שדימונה וראשון לציון לא יהיו במחוז אחד.

גם היום תושב דימונה יתקשה לעבור לראשון לציון. אבל אם זו תהיה עדיפות ראשונה במעלה אצלו, מי ימנע את זה ממנו? ימצא עבודה באיזור ראשון לציון וישכור דירה באזור ראשון לציון.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אותו הדבר עם עוני ומחלות. פשוט תהיה בריא ולא עני.

מדינה היא קואופרטיב. או שאתה מוריד דרסטית מיסים ומעביר את הכל לאזרח (שישלם על בריאות, חינוך ושאר השירותים) כשמי שאין לו שימות מרעב או שאתה מחלק בהתאם לצרכים ודואג לכולם לנקודת פתיחה שווה ולרשת ביטחון.

אף אחד לא אמר שהממשלה לא תמשיך לתקצב שירותים סוציאליים בסיסיים יותר. כל דבר מעבר במימון המחוז לפי החלטת תושבי המחוז.

פורסם
לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

מאחל לך רק בריאות, אבל יצא לך לאחרונה להזמין תור לרופא מומחה כלשהו? יצא לך לאחרונה להזמין תור לבדיקה לא שגרתית?
עכשיו אני אומר רופא מומחה וזה עלול להטעות מישהו שמדובר במנתח מוח שיש כמוהו 100 בעולם, לא! אני מדבר על סתם רופא עור או סתם בדיקת שמיעה.
זמני ההמתנה לא הגיוניים. מי אשם בזה לדעתך? מי אשם בזה שמס בריאות עולה עם המשכורת אבל השירות נשאר ח*א? אם הייתי משלם את מה שאני משלם בביטוח פרטי בארה"ב הייתי מקבל זמינות ואיכות פי כמה טובים יותר!
יצא לך לבקר במרפאה בעיר שיש בה חרדים? יצא לי במקרה להיות במרפאה בחריש לאחרונה, הזיה, ברחתי משם והעברתי את הילד למרפאה אחרת. כן כן צריך לנסוע קצת יותר אבל לא מתקרב לשם יותר בחיים.

אני אגלה לך מי אשם, כן מצטער להיות לא מקורי אלו שוב החרדים שלא משלמים כלום וצורכים שירותים פי 10 מהשאר, ולא רק זה! יש להם גם מעכר שמסדר להם תורים לרופאים מומחים ובדיקות בזמני המתנה קצרים בזמן שאתה ואני נצטרך לשלוף את הארנק וללכת לפרטי.

תחזור למה שאור כתב קודם, זה בדיוק זה גם בתחום הבריאות.

קודם כל רשמתי שיש תמיד איפה לשפר.

דבר שני, כן, יצא לי להשתמש בשירותים של רופא עור לפני כמה זמן, לא היה כזה דחוף אז השארתי פנייה באפליקציה וחזרו אלי אחרי יומיים.

בעבר במקרה דחוף קפצתי למרפאה לרופאת משפחה, משם שלחה במיידי לרופא עיניים מומחה.

זאת הכוונה ברפואה מעולה - אם מישהו צריך מענה מיידי הוא מקבל אותו. ישראלי שקורה לו מקרה חירום לא מפחד להגיע לבית חולים.

פורסם

אשתי אתמול ניסתה להזמין תור לרופא עיניים, הכי קרוב זה ביולי. כן, אים אתה הולך למות יטפלו בך. אבל כאשר הייתי מגיע עם אמי לחדר מיון זה תמיד 24 שעות. לפני חודשיים הגעתי לוולפסון כדי לטפל בנשיכה של כלב, 8 שעות המתנה עד האשפוז. יד ימין לא ידעת מה עושה יד שמאל. בדרך גם הצליחו לאבד בדיקות דם.

פורסם
לפני 26 דקות, Nemesis כתב:

ימצא עבודה באיזור ראשון לציון וישכור דירה באזור ראשון לציון.

למה אתה לא מבקר בירח בחופשת הפסח?

תמצא עבודה, בכסף תקנה חללית והופ אתה בירח.

זה בערך אותה רמת חיבור למציאות. ואין לי כח לחפור למה, זה אמור להיות די ברור.

לפני כשעה, DareDevil כתב:

בערך כמו קופות החולים שיש לנו

כל בית ספר, הוא בעצם עמותה או שייך למשרד החינוך או לעירייה.

וכל אחת תנסה "למשוך" את התלמידים על ידי כך שהם יפיקו תכנים מתאימים. 

אז בדיוק כמו בקופות החולים, תקבל הרבה מבחר במרכז ומבחר קטן מאוד (אם בכלל) וברמה נמוכה בפריפריה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...