Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייל בליזר שברולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי שברולט טרייל בליזר 2005 רכב שלוש שנים ללא בעיות מישהו יודע למה הוא נהיה הגיף כמעט הכי זול היום שקניתי אותו היה במחיר של 160000שח והיום רק 60000וגיפים אחרים עוד שמרו על המחירים ,הגיף מצויין ללא בעיות מפנק רק אוכל קצת דלקם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כי זה זבל של ג'יפ, גם בכביש וגם בשטח...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הערות כנ"ל לא תורמות מאום.

סה"כ, לא מדובר בג'יפ שטח, אלא בפרייבט משודג, וככזה - הוא לא באמצע הזרם, כלומר אין הרבה ביקוש.

dirty old man

need love too

פורסם

ההערה של benja אולי בוטה אבל היא מדוייקת.

כג'יפ (רכב שטח. לא גיף) - הטריילבלייזר הוא גרוע. שילוב של הכל.

כפרייבט מגודל, מיניוואן - הוא אולי שימושי אבל מיושן, שתיין, ובעל מערכות מיותרות (4X4).

תוסיף את הצמאון לדלק (שווה לבחון הסבה לגז) ב 8 שקלים לליטר - והנה המתכון לביקוש יותר נמוך מאשר הרצון של ביבי להיות באותה הממשלה על בנט.

שורה תחתונה - אין ביקוש => מחיר נמוך מאוד.

אם אתם נהנים ממנו (ואין סיבה שלא) - תמשיכו ליהנות ממנו עד שימות, או עד שהוא יגמור לכם את הכסף בדלק.

אם אתם החלטתם להעיף אותו - תמכרו לראשון שמגיע, ותעשו מה שקוראים לו בשוק ההון "stop loss" .

אני מעריך שתצליחו אולי למכור אותו בסביבות ה 40.0 אלף, פלוס מנוס חמישייה. פשוט תסתכלו מה האלטרנטיבות משני הכיוונים ב 60.0 אלף לרכב מ 2005.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סה"כ, לא מדובר בג'יפ שטח, אלא בפרייבט משודג, וככזה - הוא לא באמצע הזרם, כלומר אין הרבה ביקוש.

לא מדוייק. אתה כניראה מתבלבל עם טרברס.

כל דבר שהוא לא קרייזלר זה לא ג'יפ. אבל מבחינת שטח יש לרכב הזה כל מה שצריך:

שלדת סולם, סרן חיי מאחור, הילוך כוח והנעה כפולה.

מכיוון שיש לו את כל המאפיינים האלה קל מאוד להתאים אותו לשטח. אם נזכור שרוב רכבי שטח לא מיועדים לשטח בתצורה המקורית (חוץ מדיפנדר ורוביקון) ונדרשים שיפורים בכל מקרה: הגבהה, צמיגים, פגושים, נעילות, מיגונים - אז טריילבלייזר לא רע בכלל. הוא לא לפחות טוב מג'ימי בשטח וג'ימי בשטח ממש טוב, במיוחד עם נעילות.

רכב הזה בקלות הופך מזה:

chevrolet+trailblazer.jpg

לדבר הזה:

ARBon09042008.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא עולה לי התמונה השניה ששמת, אבל...

הג'ימי בשטח הוא די מעאפן, בוא נודה על האמת. (אני משווה לטויוטה פראדו, דיסקברי, פאג'רו ודומיהם)

"בקלות" - ממש לא. ההשקעה עצומה, (נעילות, מיגונים, הגבהות, צמיגים - 40.0 אלף שקלים) ולא תמיד תהיה חוקית בארץ (צמיגים).

בשורה התחתונה - הטרייל בלייזר הוא אוטו מפואר, מרווח, נוח מאוד למשפחה ו...מיותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

דיסקו, אם כל רכב מרווח, מפואר ונוח למשפחה הוא אוטו מיותר, אז לפחות הטרייל בלייזר נמצא ברשימה מכובדת.

כל ג'יפ אמריקאי מיוצר כבסיס ולא כמוצר סופי. גם הרנגלר נמכר נמוך מאוד - הרבה יותר נמוך מהדיפנדר. אז הוא גם מיותר? הדבר היחידי שחסר לט"ב הוא הגבהה ראויה, וכל השאר זה לפי הרצון והצורך. בכל העולם - תגביה כמה שאתה צריך, בארץ - תקנה אותו כפרייבט...

הבעיה היא מדינת ישראל, אשר עדיין נמצאת במקום חשוך בנושאים אלה, ולא היצרנים, שמתכננים את כלי הרכב לשוק החופשי.

dirty old man

need love too

פורסם

שכנעת אותי. אין כמו הטרייל בלייזר. :wink:

פורסם
דיסקו, אם כל רכב מרווח, מפואר ונוח למשפחה הוא אוטו מיותר, אז לפחות הטרייל בלייזר נמצא ברשימה מכובדת.

כל ג'יפ אמריקאי מיוצר כבסיס ולא כמוצר סופי. גם הרנגלר נמכר נמוך מאוד - הרבה יותר נמוך מהדיפנדר. אז הוא גם מיותר? הדבר היחידי שחסר לט"ב הוא הגבהה ראויה, וכל השאר זה לפי הרצון והצורך. בכל העולם - תגביה כמה שאתה צריך, בארץ - תקנה אותו כפרייבט...

הבעיה היא מדינת ישראל, אשר עדיין נמצאת במקום חשוך בנושאים אלה, ולא היצרנים, שמתכננים את כלי הרכב לשוק החופשי.

הג'יפ האמריקאי האחרון עם עבירות היה ה-M151.

מאז יצאו מויאטנם הם שכחו מהן התכונות לעבירות והולכים בקו של הבהמות כמו ההאמר והסילברדו או בהזיות של רכב כבישטח - ביצים מרובעות בינוניות בכביש ומוגבלות בשטח במחיר גבוה מרכב שטח מעולה +רכב כביש מעולה.

פורסם

haimy, אני לא מסכים. רוביקון סופר עביר ועם תוספות הוא יכול לעבור כימעט כל דבר שרכב עם גלגלים עובר. אחרי זה עוברים רק רכבים עם זחל וטרקטורים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא עולה לי התמונה השניה ששמת, אבל...

הג'ימי בשטח הוא די מעאפן, בוא נודה על האמת. (אני משווה לטויוטה פראדו, דיסקברי, פאג'רו ודומיהם)

"בקלות" - ממש לא. ההשקעה עצומה, (נעילות, מיגונים, הגבהות, צמיגים - 40.0 אלף שקלים) ולא תמיד תהיה חוקית בארץ (צמיגים).

בשורה התחתונה - הטרייל בלייזר הוא אוטו מפואר, מרווח, נוח מאוד למשפחה ו...מיותר.

מפואר???

אתה ישבת ברכב הזה?

פורסם
מפואר???

אתה ישבת ברכב הזה?

לא. אמרו לי. אז בנוסף לכל הצרות שלו הוא לא מפואר? אמאל'ה. :shock2:

• תוכן חדש...