Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עד כמה שניסיתי למצוא מידע על האוטו , זה לא כל כך צלח בגלל שתי דעות שקיימות, אחד שהיא בעד הרכב, והשניה שנגרמה בגלל כתבה בוואלה שקצת קשה להאמין להם, כי הרכב נמכר באירופה ויש לו שם שוק טוב.

אז רציתי לדבר עם אנשים שהיה להם את האוטו.

חשובים לי כמה דברים:

1. בטיחות

2. חיסכון

3. אמינות

4. נוחות

5. תדירות כניסה למוסך.

כמו כן אני מתכוון לרכוש רכב שנת 2008.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

לא מכיר את ההיבריד מקרוב אבל היה לי ניסיון עם הדגם הרגיל.

מבחינת בטיחות לסיויק 4 דלתות 4 כוכבים במבחן הריסוק.

מבחינת נוחות הרכב רך מדי, זויות הגלגול גדולות ועדיין הנוחות לא טובה במיוחד. תנוחת הישיבה נמוכה ולא נוחה לכל אחד.

בשאר התחומים אתן למי שמכיר את הרכב לתת את הדעת, בהצלחה.

פורסם
לא מכיר את ההיבריד מקרוב אבל היה לי ניסיון עם הדגם הרגיל.

מבחינת בטיחות לסיויק 4 דלתות 4 כוכבים במבחן הריסוק.

מבחינת נוחות הרכב רך מדי, זויות הגלגול גדולות ועדיין הנוחות לא טובה במיוחד. תנוחת הישיבה נמוכה ולא נוחה לכל אחד.

בשאר התחומים אתן למי שמכיר את הרכב לתת את הדעת, בהצלחה.

תודה

אחכה לאנשים עם ניסיון עם הרכב הזה...

פורסם

אני יכול להעיד על

חיסכון - ממש לא ... מנוע חשמלי מאד מאד חלש. 1-9.5

נוכחות - כן ולא . לי לא היה נוח בכלל ,לחבר שהוא הבעלים של הרכב , נוח מאד.

הערה ,

ניסיון מרכב של חבר שהוא בליסינג .

הוא לקח את הרכב רק בגלל הבדל האיבזור וההטבה בעלות הליסינג שקיבל מהעבודה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אנסה לענות לך מניסיוני בטרייד אין הרשמי של הונדה בישראל -

בטיחות - הדגם משווק עם אבזור בטיחותי מלא: 6 כריות אוויר, בקרת יציבות ו-ABS. מבחינת מבחני ריסוק, לרכב יש 4 כוכבים שזה ציון ממוצע.

חיסכון - אינני יודע מהיכן מגיע הנתון שצוין כאן (9.5 קילומטרים לליטר). רוב האנשים משיגים עם הרכב בקלות 14-15-16 קילומטרים לליטר. בדגם הבנזין (1.8 ליטר) מקבלים תוצאה טובה יותר.

אמינות - במילה אחת - הונדה. אין בעיות מיוחדות, הרכב אמין מאוד וגם המערכת ההיברידית שורדת יפה מאוד עם השנים.

נוחות - הרכב קצת פחות נוח מהסיוויק הרגילה אבל עדיין נוח מאוד. מרווח מאוד מבפנים, מושבים מפנקים וכמו שכתבו תנוחת ישיבה נמוכה יחסית שזה לטוב ולרע (עניין של טען). אבל מבחינת נוחות הכי חכם והכי נכון לדעתי לעשות נסיעת מבחן.

תדירות כניסה למוסך - כמו ברוב ההונדות, בכל שנה או 15 אלף קילומטרים הקודם מבין השניים.

פורסם

בהחלט לא רכב מבריק, אבל:

מאובזר טוב

כן חסכוני בדלק, בתוך העיר הטויוטה פריוס תהיה חסכונית בצורה משמעותי.

בטיחות בינונית-סבירה

נוחות בינונית-סבירה

מרווח פנימי טוב עם בגאז׳ קטן יחסית

מבחינת כוח, אם יש הרבה נסיעה הררית אז הרכב יצטרך להתאמץ ולהרעיש כדי לשמור על קצב טוב, במישור ובעיר הוא בסדר גמור.

אמינות, פרט למצברים של המע׳ ההיברידית שמסיימים את חייהם מוקדם (אך מגיעים עם אחריות מורחבת) לא נתקלתי בבעיות.

שוק יד שניה, עד כמה שידוע לי דיי חלש ולכן המחירים זולים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תודה רבה חברים.

נראה לי יעשה נסיעת מבחן ונראה מי נגד מי.

שבת שלום

אם פתחת שרשור תעדכן בבקשה מה עשית בסוף אם קנית את הרכב תן חוות דעת בבקשה

• תוכן חדש...