Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הרכב הכי אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני חושב שהוא התכוון למשהו כמו הטויוטה היילקס (דורות קודמים).

רכב שנוסע על בוץ מעורבב בדלק, עם שתן גמלים ברדיאטור ושמן טרקטורים משומש במנוע. רכב שניצח את הטנקים הלובים במדבר סהרה. שכלי העבודה היחיד שצריך בשביל לתקן אותו הוא פטיש.

רכבים דומים הם כל מיני רכבי שטח יפניים קשוחים משנות ה-70 ועד אמצע ה-90 (הלאנדקרוזרים והפטרולים של פעם).

ההנחיה למהנדסים הייתה פשוטה - אם הרכב שובק חיים לפני חצי מיליון ק"מ, אתם מבצעים ספוקו.

פורסם

מה שיש לאושריקו :lol:

וברצינות.. תראה את הכתבה שעשו טופ גיר על ההיילקס.

זה רכב בלתי ניתן להשמדה, פשוט כמשמעו. נוסע על כל דבר מעורב בכל דבר. (התיאור של Doc Slow די מדויק)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא בטוח.

מנהלים, בבקשה לא לכבות את השרשור.

במקביל ישנו שרשור על הרכב הכי יוקרתי, כאן שרשור על הרכב הכי אמין.

זוהי פריחה תרבותית שיש לעודד אותה.

חבל שאין עוד תקציבים.

פורסם
טנדר פיז'ו 404 נוסע גם בלי דלק שמן ואויר :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

הזכרת לי שחבר סיפר לי שכאשר הוא היה בצבא היה ביחידה שלו פיג'ו טנדר 404 שכל החיילים שנאו שנאה עזה.

למה? לפי התיאורים:

בלמים- התנגדות הרוח האטה את הרכב יותר מאשר הבלמים

חלונות- לא אוטמים מפני מים בחורך ולא מפני חול בשאר 364 הימים של השנה

תיבת הילוכים- עדיף למלא לוטו מאשר לנסות להכניס את הרכב להילוך הנכון (התיבה הייתה כלכך משוחררת שאפשר היה להשתמש בה כאביזר מין)

פלסטיקה- מה זה?

דלתות- לא נפתחות ולעתים גם לא נסגרות :shock:

אבל מה? המנאייק נסע ונסע ולמרות למעלה 600 אלף קילמוטרים צבאיים על ידי חיילים שרצו לאנוס את הרכב- הוא נסע! ונסע!

עד שאיזה אחד החליט להוציא ממנו את רוב המים והשמן מהמנוע. הוא נסע עליו 5 ימים ואז, לבסוף, הרכב מת. :twisted:

לאחר מכן הרכב הוחלף אבל לטענת החבר הרכב הזה (הפיג'ו) זכה במותו לכבוד ולתואר ה"אגדה"

:lol::lol::lol:

פורסם

מבין המכוניות שנמכרו בארץ, ללא ספק הסובארו 80' עד 93'.

מדהים לראות מכוניות כאלו שהגיעו לגריטה מבלי שהחליפו בהן אפילו פיוז.

מתחרה רצינית בתחום היתה הפורד אסקורט 68' עד 81', וגם הוולבו הישנות היו אמינות להפליא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מה שיש לאושריקו :lol:

וברצינות.. תראה את הכתבה שעשו טופ גיר על ההיילקס.

מבלי להפחית מהאמינות המופלגת של ההיילקס (מנוע דיזל טיפש וחלש, שלא מסוגל ליצור שום נזק למכלולי רכבת העברת הכוח),

איך אתה יכול לכתוב במשפט אחד את המילים "ברצינות" ו "תראה את הכתבה שעשו בטופגיר"?

טופגיר זו תכנית בידור, ולא יותר. זו לא תכנית הנדסה. היא ערוכה בדיוק כמו שהישרדות ערוכה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב של פרד פלינסטון:shock:

נראה לי שככל שהטכנולוגיה גודלת, האמינות יורדת, הרי כל האלקטרוניקה שנועדה לספק לנוסעים ברכב בטיחות, נוחות, בידור, יוקרה, חיסכון בדלק, חיישנים להמוניהם, לא שורדת כמו חלקי מתכת ופלסטיקה כבדה שהיו מרכיבים את הרכבים של פעם.

פורסם

רכב שנוסע על בוץ מעורבב בדלק, עם שתן גמלים ברדיאטור ושמן טרקטורים משומש במנוע. רכב שניצח את הטנקים הלובים במדבר סהרה. שכלי העבודה היחיד שצריך בשביל לתקן אותו הוא פטיש.

רכבים דומים הם כל מיני רכבי שטח יפניים קשוחים משנות ה-70 ועד אמצע ה-90 (הלאנדקרוזרים והפטרולים של פעם).

ההנחיה למהנדסים הייתה פשוטה - אם הרכב שובק חיים לפני חצי מיליון ק"מ, אתם מבצעים ספוקו.

חח הרבה זמן לא צחקתי מהודעת שרשור כל כך הרבה.

ובתאכלס נכון.

Opel Adam S 2017

פורסם

חצי מליון ? זו בדיחה ? איזה לא אמינים הרכבים היפנים אם כך.

אני אישית מכיר פורד טרנזיט שעשתה מליון מאתיים על מנוע מקורי !

מהנדסים יפנים כושלים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
458 סקודריה. עוד לא שמעתי שלמישהו אחד אי פעם הייתה תקלה איתה.

נניח שאתה מתכוון ל458 איטליה, ואז:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1308061/Ferrari-recalls-cursed-supercar-FIVE-458-Italias-burst-flames.html#axzz2JqWG2xfe

הייתה לה תקלונת קטנטנה בהתחלה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...