Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב,

בשבועות האחרונים פורסם בפורום נושא שבו תארתי אי-הבנה שחלה עם חברת שלמה SIXT באחד מסניפיה באיזור הצפון. במסגרת המקרה, הייתה אמורה להתבצע עסקת טרייד-אין - כאשר לאחר תשלום מקדמה בסך של 2000 ש"ח, הפכה העסקה ללא אקטואלית. נסיונות חוזרים ונשנים לבקשת תשלום המקדמה בחזרה נענו בסירוב, אך בעקבות פרסום המקרה כאן בפורום 'CarsForum' ושליחת פקסים ומכתבים לגורמים הרלוונטיים, המקרה נפתר.

ברצוני לציין לטובה את היחס של נציגי החברה ובראשם עופר ניסן ומשה כהן שטיפלו במקרה בשיא הרצינות, על מנת להגיע לפתרון. אין (ולא היה) בכוונתי להוציא את שם החברה בצורה שלילית, כאשר הטיפול ההולם והמהיר במקרה הנ"ל הוכיח כי מדובר בחברה מהרציניות בשוק.

תקשיב טוב.

אתה כתבת עליהם בשרשור המקורי דברים קשים.

עכשיו יש לך אחת משתי ברירות, לדעתי:

או שאתה חוזר בך מהעובדות (או חלקן) כפי שתיארת ו/או מוסיף אחרות שמשנות מהותית את הטענות המקוריות שלך, והופכות "שרות מזעזע" ל-"אי הבנה" או שזו הודעה שאומרת שהחברה חזרה בה ותיקנה דרכיה (לפחות בקשר אליך), בדיעבד (שזה גם טוב).

בכל מקרה, חשוב לדעת מה מהשניים, כי יש כאן לקח גם ללקוחות וגם לעסקים, ושתי תופעות שצריך לעקור:

1. חברות שמתנהלות בביריונות ומאיימות בתביעה כנגד תלונות צרכניות צודקות.

2. לקוחות שמנצלים במה ציבורית להשיג כסף שלא כדין, ע"י העלאת תלונות לא מוצדקות (או מוצדקות חלקית), תוך השמצה גורפת של העסק.

ממש מעניין אותי לדעת היכן עומד המקרה הזה.

לסיכום,

אם אתה חוזר בך מהתלונה (או מרביתה/עיקרה) - זה דבר אחד.

אם התלונה שלך טופלה לבסוף לשביעות רצונך - זה דבר אחר.

בכל מקרה, סוף טוב, הכל טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי אלא לצטט מספר הספרים: "לָכֵן הַמַּשְׂכִּיל בָּעֵת הַהִיא--יִדֹּם, כִּי עֵת רָעָה הִיא" (עמוס ה יג).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רק תחפשו בגוגל את הכתבה בה סמנכ"ל שלמה SIXT מאיים על לקוח כמו אחרון העבריינים.

והנה עוד דוגמא להתנהלות שלהם - אני חושב שמי שיש לו טיפת שכל לא ייתקרב למקום כזה, לא לעסקת ליסינג ולא לרכישת רכב משומש. אפילו מכונית לא הייתי שוכר מהם, כי יש לי הרגשה שכשאחזיר אותה פתאום יצוצו כל מיני שריטות ופגיעות :oops:

פורסם

מי לא מכיר את השיטות הללו מכל תחומי החיים, חברה גדולה אשר עו"ד מועסק אצלה בריטינר מוציא מכתבי התראה מאיימים.

חלק מהאנשים לא מחפשים צרות והוצאות וחוזרים בהם וחלק בדיוק ההפך.

פותח השירשור היה עושה טוב אם היה מספר את כל הסיפור ולא כותב את מה שהוכתב לו מראש על ידי עורכי הדין של סיקסט.

ולגבי סיקסט, שכל אחד יעשה את החשבון שלו האם שווה לו להתעסק עם חברה אשר מתייחסת ללקוחות שלה בצורה כזו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גם יד נעלמה מחקה את ההודעה המקורית, מעניין...

אם אני קורא נכון בין השורות, הלקוח קיבל בחזרה את המקדמה + מכתב משפטי נחמד שחלקו צוטט כאן.

אני הייתי נוהג באותו האופן: מפרסם "הבהרה" בלשון שעליה התחייב, ולא עונה עוד בפומבי לגבי המקרה.

פורסם

אם מישהו משלמה סיקסט קורא במקרה את השירשור הזה ומוודא שפותח השירשור עושה כפי שציוו עליו, אז שתדעו שכף רגלי ושל כל מי שאני מכיר לא תדרוך בסוכנויות השפלות שלכם.

פשוט גועל נפש של חברה.

פורסם

מניסיון אישי בסניף נתניה (ליד איקאה) אני יכול להגיד לך שהם ביקשו ממנו 500 שקל על מנת להביא את הרכב לבדיקה.

לאחר שהביאו מזדה 2 שבורה מטונפת ואחרי צבע כללי ברמה מבישה ביותר ביקשתי בחזרה את ה500 ש"ח.

אין תירוץ שהם לא השתמשו על מנת להתחמק מההחזר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

למען הגילוי הנאות אני עובד בסיקסט,בדרג הכי נמוך אבל עדיין עובד שם...\

אי אפשר להכליל,אני מכיר אנשים בתחום המכירות שיעשו הכל מעל ומעבר, בנוסף להיותם חובבי הגה.

גם למען האמת?

ראיתי הרבה מקרים שבא זוג צעיר,ומחליט שבא להם על מאזדה 2 בצבע לבן.

מביאים מאזדה 2 בצבע לבן,שוטפים אותה,מכינים אותה,מגבים... מנורות ובלה ובלה בלה...

ואז! לפתע! הזוג רואה שהעגלה לא ממש נכנסת בצורה יפה לתא המטען.

מה עושים?

"אוקיי,מצטערים אין לנו כסף למשהו יותר גדול... אז נחכה עם זה בינתיים".

בינתיים אותו נציג שטיפל בעסקה צריך ללכת להסביר למנהל שלו על מה הוציאו כרגע נהג+שטיפה+מגבים+מצבר,כי הרי האוטו עמד תקופה.

זה למה לדעתי התחילו עם הנוהל של המקדמה.

אני לא מגן על החברה ולא מצדיק אותה,רק שבעניין של המקדמות וההחזרים והתרוצים וכל שאר שטויות מיותרות- אני לא יודע מה בא קודם למה ? הביצה או התרנגולת.

פורסם
רק תחפשו בגוגל את הכתבה בה סמנכ"ל שלמה SIXT מאיים על לקוח כמו אחרון העבריינים.

והנה עוד דוגמא להתנהלות שלהם - אני חושב שמי שיש לו טיפת שכל לא ייתקרב למקום כזה, לא לעסקת ליסינג ולא לרכישת רכב משומש. אפילו מכונית לא הייתי שוכר מהם, כי יש לי הרגשה שכשאחזיר אותה פתאום יצוצו כל מיני שריטות ופגיעות :oops:

עבריינים זו לא מילה

אכלתי משלמה סיקסט מרורים תקופה לא קצרה

את התביעה שלי אני מגיש בקרוב. הכל כבר כתוב ומוכן

להתרחק כמו מאש!

פורסם

כנראה שלחברה הזאת יש דרכים מעניינות לחסוך כסף \ לעשות כסף.

לא מזמן נכנס בי מאחור רכב ליסינג של שלמה SIXT שגם "שמבוטח" בחברה הנ"ל. נזק לרכב שלי = כ- 8,000 אלף ש"ח.

ברור שהרכב שנכנס בי מאחור אשם כתוצאה מאי שמירת מרחק ומהירות שלא תואמת את תנאי הדרך וכו'.

יותר מחצי שנה אני והסוכן ביטוח שלי רדפנו אחריהם בשביל הכסף שכל פעם הם אומרים הנה הנה אוטוטו יגיע הכסף.

בסוף נאלצתי לתבוע את הביטוח שלי ועכשיו אני צריך לתבוע אותם בבית משפט ע"מ לקבל חזרה השתתפות עצמית ושאר הפסדים.

הסוכן ביטוח שלי הסביר לי שלמעשה הם לא ממש מבטחים אף רכב שלהם בשביל לחסוך ואז כשיש תאונה הם מנסים להתחמק.

למעשה איך שפניתי אליו וסיפרתי שזה רכב של שלמה SIXT שפגע בי הוא ישר אמר: "תשכח לקבל מהם כסף - רק בבית משפט"

והוא העיד בפני על מקרים רבים נוספים של שלמה SIXT שפשוט לא משלמים על נזקים שהרכבים שלהם גורמים

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
כנראה שלחברה הזאת יש דרכים מעניינות לחסוך כסף \ לעשות כסף.

לא מזמן נכנס בי מאחור רכב ליסינג של שלמה SIXT שגם "שמבוטח" בחברה הנ"ל. נזק לרכב שלי = כ- 8,000 אלף ש"ח.

ברור שהרכב שנכנס בי מאחור אשם כתוצאה מאי שמירת מרחק ומהירות שלא תואמת את תנאי הדרך וכו'.

יותר מחצי שנה אני והסוכן ביטוח שלי רדפנו אחריהם בשביל הכסף שכל פעם הם אומרים הנה הנה אוטוטו יגיע הכסף.

בסוף נאלצתי לתבוע את הביטוח שלי ועכשיו אני צריך לתבוע אותם בבית משפט ע"מ לקבל חזרה השתתפות עצמית ושאר הפסדים.

הסוכן ביטוח שלי הסביר לי שלמעשה הם לא ממש מבטחים אף רכב שלהם בשביל לחסוך ואז כשיש תאונה הם מנסים להתחמק.

למעשה איך שפניתי אליו וסיפרתי שזה רכב של שלמה SIXT שפגע בי הוא ישר אמר: "תשכח לקבל מהם כסף - רק בבית משפט"

והוא העיד בפני על מקרים רבים נוספים של שלמה SIXT שפשוט לא משלמים על נזקים שהרכבים שלהם גורמים

אתה מתאר התקמצנות לכאורה. זו חברה גדולה ואף חברת ליסינג לא רוכשת ביטוח לרכוש, גם לא צד ג'.

נסיון להתחמק מתשלום: כל חברת ביטוח עושה את זה, אתה לא לקוח שלהם. הבעיה היא שמערכת המשפט לא נותנת בראש על שיטת מצליח שכזאת, רק פרסים (אליהם צריך לבוא בטענות).

פורסם
אתה מתאר התקמצנות לכאורה. זו חברה גדולה ואף חברת ליסינג לא רוכשת ביטוח לרכוש, גם לא צד ג'.

נסיון להתחמק מתשלום: כל חברת ביטוח עושה את זה, אתה לא לקוח שלהם. הבעיה היא שמערכת המשפט לא נותנת בראש על שיטת מצליח שכזאת, רק פרסים (אליהם צריך לבוא בטענות).

לא התקמצנות אלה התחמקות מתשלום שגובלת בסוג של מעשה עבריינות \ בריונות והתעללות באזרח. אם חברת הביטוח שלמה SIXT מורחת אותי יותר מ-6 חודשים שהנה אנחנו כבר מעבירים את הכסף והנה אנחנו משלמים וכו' ובינתיים אני נאלץ לספוג תשלום של כ- 8,000 ש"ח ואז אני כבר מתייאש מהם ונאלץ לתבוע את הביטוח שלי (שאגב תובע עכשיו את שלמה SIXT) ועוד צריך לתבוע שוב בגין השתתפות עצמית והפסדים. אז מה זה?

אם אני הייתי פוגע במישהו וגורם נזק לרכוש - הייתי מודה באשמה ומורה לחברת הביטוח לשלם את התמורה - לא מנסה להתחמק.

וכן, הבעיה היא גם במערכת בתי המשפט שלא נותנת בראש לחברות ותאגידים שנוקטות בשיטות האלו.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

• תוכן חדש...