Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שהשם של שלמה SIXT נוקה בעזרת השרשור.

לא יכלתי להיות שמח יותר שזה הכיוון שהשרשור תפס. בשתי מילים: מגיע להם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם שלמה SIXT היו משתמשים בשמנים איכותיים ומרכיבים צימיגי מישלין במכוניותיהם, כסף הם לא היו מרוויחים, חד וחלק.

גם כך התחרות בענף הזה גדולה וחזקה מאד, ולעיתים מוצעים מכרזים במחירי הפסד ממש, שלא לדבר על מעבר בין החברות על מנת לחסוך שקלים בודדים.

מזלם היחיד הוא שרמת הריבית במשק נמוכה מאד, אם לא כולן היו הולכות הביתה.

יש לי הפתעה בשבילך: הרכב הנוכחי שלי הוא מאלבר. מאז שעזבנו את שלמה סיקסט אנחנו איתם, סיפור של יותר משנה וחצי.

על אף שאלבר רחוקים מלהיות צדיקי הדור ועל אף שיש לי לא מעט ביקורת עליהם, הם עדיין עדיפים עשרות מונים על הבושה הזאת שנקראת שלמה סיקסט.

מספיק לי שהרכב שלי עובר טיפולים במוסך מורשה יבואן עם חלפים מקוריים בלבד או OEM כדי לקבוע שהצי של אלבר מתוחזק בצורה הרבה יותר טובה מהצי של שלמה, וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על איך המכוניות של שלמה נראות (כמו הצרות שלי) או על האדיבות והמקצועיות של עובדי החברה (הם אינם מכירים את משמעות המילים הללו).

עם כל המגרעות של אלבר, לשלמה סיקסט יש עוד הרבה מה ללמוד עד שהם יצליחו להתקרב לרמה שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום רב,

בשבועות האחרונים פורסם בפורום נושא שבו תארתי אי-הבנה שחלה עם חברת שלמה SIXT באחד מסניפיה באיזור הצפון. במסגרת המקרה, הייתה אמורה להתבצע עסקת טרייד-אין - כאשר לאחר תשלום מקדמה בסך של 2000 ש"ח, הפכה העסקה ללא אקטואלית. נסיונות חוזרים ונשנים לבקשת תשלום המקדמה בחזרה נענו בסירוב, אך בעקבות פרסום המקרה כאן בפורום 'CarsForum' ושליחת פקסים ומכתבים לגורמים הרלוונטיים, המקרה נפתר.

ברצוני לציין לטובה את היחס של נציגי החברה ובראשם עופר ניסן ומשה כהן שטיפלו במקרה בשיא הרצינות, על מנת להגיע לפתרון. אין (ולא היה) בכוונתי להוציא את שם החברה בצורה שלילית, כאשר הטיפול ההולם והמהיר במקרה הנ"ל הוכיח כי מדובר בחברה מהרציניות בשוק.

טוב ! זה שקוף וברור למה כתבת שורות אלה... אחרת נו! נו! נו! . בכל מקרה אני פתחתי שרשור לפני כמה ימים לגבי פיאסטה עם נקודות ועיגולים קטנים בצבע , ברכב חדש ולא משנה מה יהיו התוצאות והפתרון של המקרה , אני לא אחזור בי ולא יהיה שפן של אף יבואן רכב . אעדכן בהמשך .

פורסם

אכן שרשור ענק:lol:

ואני באמת מתקשה להאמין, האם באמת מי שאיים על הבחור, אם איים, ודרש ממנו לשנות פוסט מזוועתי למעולה, אם דרש,

לא לקח בחשבון שפה לא יושבים מטומטמים?

אני שואל באמת, WTF? מה חשבתם לעצמכם שם בסיקסט?

האם לא הבנתם את מידת הנזק האדיר שהדבר הזה גרם לכם? נזק שהוא פי כמה וכמה מ"סתם" עוד לקוח לא מרוצה.

אני אישית הולך לדבר על זה בכל שיחת סלון או פרלמנט שיעלה נושא רכבים, ליסינג וכו', ולתת לחברי לשפוט את הנושא.

אני בטוח שכולם יגיעו לאותה מסקנה....

באמת לא מובן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חברת היי טק גדולה משלמת 1700-1800 ש"ח לחודש, וזה בדוק, לעיסקת ליסינג עבור יונדאי I25, ל 3 שנים.

המחיר הזה הוא לחברה עם יותר מ 150 רכבים.

כמה כאלו יש? המחיר הרגיל הוא בערך 2100 לפני מע"מ בערך.

תכפיל ב 36?

YOU HAVE GOT TO BE KIDDING ME

אם המחיר הרשמי הוא בין 97-107, תלוי דגם, הרי שאני מניח הנחה זהירה ואופטימית מבחינה צרכנית, שהמחיר לחברת הליסינג הוא בין 75-90, כנראה פחות. בניכוי מע"מ זה נותן לנו 64-76

פחות, ההנחה לפעמים מגיעה ל 30 אחוז. תלוי מי היבואן. אל תשכחו שלובינסקי למשל, מן הסתם קונה את הרכבים לחברת הליסינג שלו עוד בפחות.

פורסם
אכן שרשור ענק:lol:

ואני באמת מתקשה להאמין, האם באמת מי שאיים על הבחור, אם איים, ודרש ממנו לשנות פוסט מזוועתי למעולה, אם דרש,

לא לקח בחשבון שפה לא יושבים מטומטמים?

אני שואל באמת, WTF? מה חשבתם לעצמכם שם בסיקסט?

האם לא הבנתם את מידת הנזק האדיר שהדבר הזה גרם לכם? נזק שהוא פי כמה וכמה מ"סתם" עוד לקוח לא מרוצה.

אני אישית הולך לדבר על זה בכל שיחת סלון או פרלמנט שיעלה נושא רכבים, ליסינג וכו', ולתת לחברי לשפוט את הנושא.

אני בטוח שכולם יגיעו לאותה מסקנה....

באמת לא מובן.

הוצאת לי את המילים מהפה!

אני מרגיש סוג של שליחות צרכנית להפיץ את הסיפור ההזוי כפי שעולה מהשרשור הזה. גם אני חייל של קארספורום (רעיון לסטיקר? :-D ).

פורסם

מספיק לי שהרכב שלי עובר טיפולים במוסך מורשה יבואן עם חלפים מקוריים בלבד או OEM כדי לקבוע שהצי של אלבר מתוחזק בצורה הרבה יותר טובה מהצי של שלמה?

אתה רושם את זה מניסיון או שזה מה שהם אמרו לך?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אתה רושם את זה מניסיון או שזה מה שהם אמרו לך?

אני אענה לך במקומו. לא יודע בכל המקרים או מה.

אני מדבר מנסיון אישי ופרטי שלי בלבד, ומתוך ידע עובדתי (אבי מחזיק שם צי רכבים לא קטן).

הרכבים טופלו במוסכים מורשים עם חלפים מקוריים אן OEM (לפחות מה שהיו שלו).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

גם אני מרגיש צורך לעדכן את השירשור ובמיוחד את נציגי שלמה סיקסט שקוראים אותו

חבר שלי מחפש כרגע רכב וסיפרתי לו על השירשור הזה, כף רגלו לא תדרוך אצלכם.

באמת מזל טוב שהערתם את הדובים, למען האמת כבר שכחתי מהשירשור המקורי אבל השירשור הזה נחקק בראשי לעוד הרבה זמן

פורסם
מסכן זו ממש המילה האחרונה שאפשר להגיד עליו, אבל זה לא משנה את העובדה שהריווחיות בענף הזה נמוכה מאד.

חברת היי טק גדולה משלמת 1700-1800 ש"ח לחודש, וזה בדוק, לעיסקת ליסינג עבור יונדאי I25, ל 3 שנים.

צאו וחשבו כמה אפשר להרוויח בסכום הנ"ל.

שוב, אני ממש לא מרחם עליהם, רק אל תצפו שתחזוקת המכוניות תהייה ברמה גבוהה, וזה מובן לחלוטין.

שמע, הדבר האחרון שאנחנו בתור צרכנים צריכים לדאוג לו, זה הרווחים של שלמה שיט :!: (סליחה על השפה זה פשוט מסתדר לי יותר מ-SIXT).

הם זכו בכל-כך הרבה מכרזים לאחרונה (מכרז הרכב הממשלתי - ממש עכשיו לכל החכי"ם החדשים, מכרז של רפאל, קופ"ח כללית ועוד...)

אז לא נראה לי שהם מסכנים. שיפסיקו לדפוק אזרחים תמימים

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
הם מרוצים רק מפני שהם מימיהם לא ראו כיצד חברת שלמה SIXT מתחזקת את צי הרכב שלה. כשהם רוכשים את הרכב, הם מקבלים אותו נקי ומצוחצח. את מה שקורה בתוך המנוע הם לא רואים, וספק אם היו מבינים משהו אילו ניתנה להם האפשרות לראות.

לי היה הכבוד להחליף אצלם 2-3 מכוניות וגם להיות צמוד לאחת מהן בזמן הטיפול במוסך. לאחר החוויה הזאת, גם עם סמן לייזר לא הייתי נוגע במכונית שהם מציעים למכירה.

יש לא מעט חאפרים וחפיפניקים שפועלים בתחום הזה. מניסיוני שלמה סיקסט עולים על כולם גם יחד.

איך אמרת? זובי.

כל הרכבים מטופלים בשמנים לפי התקן- נכון שלא שמנים של וולבוליין אג'יפ ושאר מותרויות שאנחנו שמים ברכב הפרטי שלנו.

אבל שמן סביר ביותר של "דלק" בצמיגות הנכונה.

כל זה נכון לליסינג לא יודע לגבי השכרה,מניח שגם לגבי השכרה.

אני יכול להגיד לך גם שמשטר הטיפולים הוא נכון,ועוקבים אחריי הלקוח ואחר הטיפולים שלו.

בצי שלי ובעוד מספר ציים שאני מכיר אישי -בטוח שיש חאפרים בכל מקום.

אבל יש הרבה מקרים של התנהגות נכונה,טיפול הולם בלקוח מעבר לשטיפה...

*אגב,מנסיוני האישי דווקא הלקוחות חובבי הרכב לוקחים את הרכב לג'ימיקאנות,ומשתוללים עם הפוקוס/קורולה/I30 שלהם.

ואז באים ומתלוננים למה שמים להם צמיגים סיניים - סורי,לגמור סט צמיגים ב30 אלף ק"מ זה לא הגיוני- בטח שלא באוטו משפחתומטי.

פורסם
YOU HAVE GOT TO BE KIDDING ME

הסכום שהבאת הוא לפני מע"מ, אז נוריד גם ממחיר הרכב את המע"מ. אם המחיר הרשמי הוא בין 97-107, תלוי דגם, הרי שאני מניח הנחה זהירה ואופטימית מבחינה צרכנית, שהמחיר לחברת הליסינג הוא בין 75-90, כנראה פחות. בניכוי מע"מ זה נותן לנו 64-76.

עכשיו ניקח את הסכום שהצעת, נכפיל בשלוש שנים, וקיבלנו: 65. כלומר, בלי למכור את הרכב, הם כבר כיסו את כל המחיר או רובו ככולו. עכשיו הם גם ימכרו אותו, בזכות הקומבינה עם לוי יצחק, במחיר מבצע של 45. לפחות.

יצא שבשלוש שנים, ההחזר על הכסף הוא בערך 20% לשנה. אם תתחשב בביטוח, טיפולים וכו', קיבלת 15%. וזה, בחברות שיש להן כח מיקוח, חברות קטנות יותר משלמות יותר לכל חודש, ואני מניח שזה מתקזז מול רכבים שהם צריכים למכור בזול לסוחרים, למרות שרכב שעשה הרבה ק"מ או ניזוק, הם מחייבים הרי את הלקוח ממילא, כך שזה לא פקטור.

אפילו תנין היה מתבייש להזיל פה דמעות.

צודק, רק אוסיף ואחדד, המודל העסקי של חברות הליסינג מחייב כסוי הוצאות ורווח בתוך תקופת החכירה.

ערך הרכב בסוף 36 חודשי החכירה, שמכונה אצלם אגב "גרט" הוא רק בונוס.

היו חברות שעבדו לפי מודלים אחרים והן כבר לא איתנו.

פורסם
אני אענה לך במקומו. לא יודע בכל המקרים או מה.

אני מדבר מנסיון אישי ופרטי שלי בלבד, ומתוך ידע עובדתי (אבי מחזיק שם צי רכבים לא קטן).

הרכבים טופלו במוסכים מורשים עם חלפים מקוריים אן OEM (לפחות מה שהיו שלו).

אני אחדד את שאלתי. אבא שלך מבסס את הידע שלו מזה שהוא פיזית היה במוסך וראה שאלו החלקים שהורכבו ברכב או שזה מה שאמרו לו?

אני מסכים אתך לגבי המוסך המורשה אבל לגבי החלקים אני חושב שאתה לא בכיוון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...