Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוואנה בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זמן מה אני מחפס סוואנה בנזין

לפני כשבוע הגיעו כמה מכוניות למגרש באזור, מהן יש גם 2007 ו- 2008, אם אני מבין נכון אלה מכוניות של הכוח הרבאומי בסיני.

ושוב אם אני מבין נכון אלה מכוניות שגם אם הן לא הרוסות כמו בצה"ל, הן אמורות להימכר לפי מחירון של רכב צבא לשעבר.

אלא שהמתווכים דורשים עבורן מחיר מחירון מלא (אם לא מעל) כ-85000 ש"ח.

מה לדעתכם המחיר הנכון לרכבים אלו, בתמונות הן נראות טוב.

בנוסף לכך יש רכב מודל 2004 שמפורסם כבר שנתיים במחיר של 65000 (כ-30000 מעל המחירון).

פורסם

מצד אחד אני מבין שההוצאות מוכרות במס ב 100 אחוז על רכב שכזה ( זה נכון לגבי דיזל, לא יודע לגבי בנזין) אבל מצד שני גם אם זה מוכר זוהי עדיין הוצאה מטורפת. אם אתה מרוויח בכזו רמה שאתה יכול לעמוד בכאלה סכומים מטורפים זה אולי נשמע הגיוני אבל אם לא אז אין טעם. וכמו שאמר מישהו שם, גם אני מכיר אדם שעשה לה הסבה לגז והוא נאלץ להתפטר ממנה כי נדפק לה כבר כמה פעמים ראש מנוע.

הנה מה שכתבו על אותה שאתה בזמנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=457861

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני כבר ברכב שני שמוסב לגז משמע 7 שנים, שמעתי על אגדת הראש מנוע אבל איני מבין את הסיבה.

בגז אין שימון טבעי אז שמים משמנת לשסתומים.

הוא 90 אוקטן (הדלק הסטנדרטי בארה"ב הוא 85 אוקטן).

הייתי שמח לשמוע משהו טכני ומבוסס מדעית אבל "שמעתי למישהו קרה משהו" כבר לא מפחיד אותי.

הכרה במס' לא קשורה לסוג דלק, כל רכב מעל 3501 ק"ג מוכר לצורכי מס.

• תוכן חדש...