Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון מצער מהשטח !

לאחר שהסתימו כל עבודות המכניקה והחשמל הרכב עבר את המבחן השנתי ,

מספר נסיעות מבחן ע"מ לגלות מחלות ילדות - הכל עבר בהצלחה והרכב נוסע מדהים.

לפני כשבועיים הועבר הרכב לפחחות וצבע.

רגע לפני הצביעה ואני מקבל סירוב ממד"א לקבל אישור על שימוש בסימלי מד"א -- סימן רשום.

לידיעה כללית:למד"א אין כל מוזיאון שמתעד את היסטוריית האמבולנסים ששירתו אצלם.

למיטב ידיעתי המוצג היחיד שיש להם הוא אלבום 80 שנה למד"א שבו מונצחות תמונות הסטוריות אבל רכבים בפועל -שלילי.

כשפניתי לקבלת האישור(פניתי כייון שנאמר לי שמד"א מעוגנים בחוק ומי שמשתמש בסמלי מד"א צפוי לקנס גבוה)הייתי משוכנע שיקבלו את הרעיון שלי בשתי ידיים, פתאום קם משוגע שרוצה לשחזר הסטוריה וללא כל תמורה .

חיכיתי לקבל את ברכתם , ובמקום זה קבלתי את סירובם.

כנראה שבמד"א לא מעניין את אף אחד ההסטוריה של מקום עבודתם , ולכן גם אין כל מוזיאון.

מקומות שמכבדים את עצמם דאגו בקנאות לשמר את ההסטוריה . ראו משטרה , צבא , כיבוי אש , אגד וכו'.

אני משתף אותכם בהתלבטויותיי רגע לפני האל חזור ואחליט לצבוע את הרכב בצבע אחר (אם לא אמבולנס- לא לבן)וחלום האמבולנס נגוז.

שבת שלום.

למה שיאשרו לך? אמבולנס מוגדר כרכב חירום והצלה ויש לכך השלכות חוקיות.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי שם עליהם את אחת משבע מאותיות הא'-ב' בתואנת שיפוץ של רכב ישן לשימוש פרטי ולא מסחרי, מתוך מטרה בתום-לב (ואכן במקרה הזה מדובר על חוסר כוונה פלילית/מסחרית/אמבולנסית) לשמר את המורשת המוטורית בישראל.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני פשוט מציע לבדוק מהו הסימן הרשום, והאם סימנים שהיו נהוגים לפני עשרות שנים אכן רשומים.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
כיוון שהרכב כבר בשלב הצבע הייתי צובע אותו בלבן בכל מקרה, במידה ותצליח לשכנע את בכירי מד"א להשתמש בסמל שלהם אז ישר עושים שבלונה וצובעים על הרכב,

במידה ולא, תשאר עם רכב לבן יפה שתמיד תוכל להדביק עליו עם מגנט את הסמל בארועים.

בדיוק מה שחשבתי.

מחזק בריבוע. :mm_yeah:

פורסם

עדכון; יש לי מכר במד"א, לא גבוה אבל מכיר איך העניינים מתנהלים. עצתו:

שיבקש להיפגש עם המנכ"ל אלי בין לפגישה אישית. שיתעקש. שיטען שזה לטובת יח"צ של מד"א, מתים על זה בארגון. כשהוא בפגישה עצמה, שיסביר לו שזה למטרות ארכיון ומורשת היסטורית ויעשה יח"צ טוב למד"א. זו נקודת חולשה בארגון.

אגב, סמלי מד"א אינם צבועים על כלי הרכב אלא מודבקים! שלא יצבע שבלונה, חבל. אלו מדבקות אדומות שניתן להוריד אח"כ.

אחרי שאלי בין מאשר לו, שיגש למחלקת רכב באזור, ויברר לגבי המדבקות.

נסה, צביקה. מה יכול להיות?

פורסם

תודה לכל המגיבים , שמחתי לקבל עצות.

רגע לפני שהרמתי ידיים ובעקבות תגובות ועצות חברי הפורום , החלטתי לפנות לזאכי - דובר מד"א ,

אני מקווה שנפלתי על אוזן קשבת , הבחור נשמע כאחד שמעוניין לעזור.

נתבקשתי לשלוח לו תמונות , הסבר לאיזו מטרה מיועד הרכב , וקצת רקע על מועדון ה- 5

החומר נשלח אליו הלילה ונקווה לתשובה חיובית.

עדכונים בהמשך.

צביקה מרגלית

פורסם

סימן רשום? אני מניח שלא על הצבע הלבן, גם לא על מגן הדוד האדום, אני לא חושב שאסור לך לכתוב בצד ברכב מלל באמצעות מדבקות, לא היתי כותב מגן דוד אדום אבל משהו דומה נגיד ר' במקום ד' היה עושה את העבודה ללא הבדל

בקיצור - לא רשום פטנט

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר יש אולי תשובה?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
הרכב היה במד"א ירושלים במשך כ 9 שנים תחת מספר רישוי 68-640

שלום

בהצלחה בהמשך השיפוץ

האם מישהו יכול להסביר מה פשר המשפט המצוטט? מדוע שינו את מספר הרישוי? האם בעבר רישוי אמבולנס היה מיוחד?

תודה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...