Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו- אופל אסטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

סוף סוף הגיע אלינו הרכב!! (אופל אסטרה 1.4 טורבו) איזה הרגשה טובה.

אני יודע שאני לא נהג ותיק ואין לי נסיון בכלל אבל אני חייב לכתוב כמה דברים שהתרשמתי מהם לטובה ולרעה:

1) משיכה בסל"ד נמוך - ברכב הקודם שנהגתי בו (מאזדה 6 מנוע 2000) כדי להאיץ מהר הייתי חייב למשוך את ההילוכים גבוה, עכשיו כשאני רוצה להאיץ אני לא עובר את ה3000 סל"ד והרכב מושך!!! הפתעה נעימה

2) "ישיבה" על הכביש - נהגתי כמה פעמים ברכב של אח שלי ( סיאט איביזה ) ואני חייב לציין שהאופל יושבת על הכביש, נוחה ובעלת התנהגות כביש יוצאת מן הכלל

3) הרכב נמוך בצורה קיצונית בקדמת השילדה - ישנם פלסטיקים מעצבים כאלה שבפעמים הראשונות שהחנתי את האוטו גירדתי אותם על המדרכה, לא נעים.

4) הגה קל- ההגה קל בצורה מטורפת!!! כמו חמאה!!!

5) צריכת דלק- נסעתי עם אבא שלי לצפון עקב עבודתו, כל הדרך שיוט רגוע על 100 והרכב חסכוני בדלק, התיבת הילוכים ממהרת להעלות להילוכים גבוהים לצורך צריכת דלק נמוכה.

שוב פעם אני מזכיר שאין לי נסיון בכלל וכל מה שאני כותב זה על סמך 2 חודשי הנהיגה הקצרים שהיו לי :-D

אני חייב לציין שהריח של רכב חדש זה אחד הדברים הכי נעימים שהרחתי בחיים.

בקרוב ארשום שרשור התחדשות על מאזדה 6 חדשה מנוע 2500 כולל תמונות.

סופר ימים לסיום המלווה :-(

אופיר

• תוכן חדש...