Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שיש שני סוגים של מספרי רישוי - הארוך המלבני ומרובע יותר קטן כזה

עכשיו לי יש את המלבני והוא ממוקם למטה (כמו בכל הרכבים), הבעיה היא שכל טיול שטח הוא חוטף מכות פסיכיות ואני צריך לחבר אותו חזרה, וזה כבר כל כך קרוע שם שאין כל כך איך להחזיק אותו..

חשבתי אולי למקם אותו על הדלת של הבאגז (ניסן טרנו), אבל הוא לא נכנס שם, אבל ראיתי שהמספרים היותר קטנים (כמו שראיתי שיש ללנדקרוזר), כן נכנסים..

יש אפשרות להדפיס את הסוג השני? אם כן מה התהליך?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

גש למכון רישוי בסביבית מגוריך, שם ישנה עמדה בחוץ שמדפיסים לוחיות זיהוי. אתה מוסר את הישנה שלך והם יתנו לך חדשה במקום בתשלום. שם תבחר את הגודל הרצוי לך.

יוסי

פורסם

הלוחית הקטנה נקראת "לוחית אמריקאית".

אני חושב, שיש תקנה שאומרת:

לוחית רישוי תותקן במקום, שיועד לכך על ידי יצרן הרכב".

לא יודע עד כמה מקפידים על זה.

מה שכן, אתה חייב לסדר תאורה ללוחית במקום החדש - על זה כן מקפידים וללא תאורה לא תעבור טסט/יורידו את הרכב מבכביש.

לוחית (עם הדפסה) עולה כ 50 שקל.

פורסם
גש למכון רישוי בסביבית מגוריך, שם ישנה עמדה בחוץ שמדפיסים לוחיות זיהוי. אתה מוסר את הישנה שלך והם יתנו לך חדשה במקום בתשלום. שם תבחר את הגודל הרצוי לך.

יוסי

אפילו הוא יכול להשאיר את הישנה אם יגיד שזה לאופניים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בניסאן טראנו זו מחלה ידועה , בכל טיול בשטח מספר הרישוי המאורך (המקורי) נתלש ממקומו , הפתרון הקלאסי הוא לגשת למקום שעוסק בחיתוכי פח ולקנות חתיכה בגודלו של מספר הרישוי , את מספר הרישוי לתפוס לפח העזרת בורג קודח או פופניט ואת כל היחידה הזו לתפוס למקום היעודי בפגוש ע"י מחזיק מפתחות עגול קפיצי , נכון המספר יתנדנד אבל לא יתלש שוב .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...