Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר בגולף 2001 עברה 116 אלף קילומטר.

הרכב סבל לאחרונה מרעידות בעמידה,המנוע לא היה מתחמם,אלא רק אחרי חצי שעה של נסיעה ואם הייתי בכביש מהיר היה מתייצב על 30 מעלות בערך

היה יוצא עשן שחור מהאגזוז,בעיקר בסלד גבוהה

הלכתי למוסך מורשה חיברו לסורק תקלות והיה שם בעיה של יוניט חום

החלפתי למקורי בעלות של 213 שקלים כולל מעמ ואטם

הרכיבו לי את היוניט,איפסו לי תקלות ויצאתי לדרכי

שמתי לב שעדיין שאני עומד,נותן גז, ויוצא מהרכב - ישנו עשן שחור,ועל הכביש ממש מתחת לאגזוז יש מין שלולית שחורה

חזרתי לצמפיון,והם אמרו לי שזה בסדר ושאני צריך "לקרוע" את הרכב כדי שכל הפיח באגזוז ייצא.

עברו כבר יומיים מאז,ועדיין לרכב לוקח המון זמן להגיע ל90 מעלות,בערך 20 דקות

ועדיין כשאני נותן גז יש מין שלולית מתחת לאגזוז,בעיקר שהמנוע קר.

לאחר שהוא מתחמם זה הופך להיות ממש ממש קצת

עוד יומיים טסט ואני מת מפחד בקשר לזיהום אוויר

מה לעשות?

פורסם

אולי הם פתרו לך את התקלה חלקית. זאת אומרת במקרה כזה צריך לחשוד בתרמוסטת תקוע במצב פתוח או חצי פתוח בגלל זה האוטו לא מתחמם. עכשיו שהאוטו לא מתחמם הדלק לא נשרף טוב יוצר משקעי פחם בזמן הרבה יותר קצת דבר שמזיק לכל מכלולי המנוע ומשפיע גם על ממירים קטליטים והצינור של האגזוז ובגלל זה אתה רואה שחור באגזוז. עכשיו לגבי השלולית השחורה, זה יכול להיות טל שנאסף באגזוז ובבוקר את מניע וזה יוצא החוצה. בכל מקרה אין מה להילחץ ולהיבהל לטסט מומלץ תמיד לבוא עם רכב חם אחרי נסיעה מאומצת. סליחה על החפירה אבל מנסה לעזור.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

יש אפשרות בנוסף למה שהבחור אמר שגם החישן למדה שלך עשה את שלו ולכן התערובת עשירה ולכן היא לא נשרפת כמו שצריך וזה גורם לעשן השחור שאתה רואה.

הייתי ממליץ להשתמש בתוסף ליפני הטסט בכדאי לנקות את המערכת ולהגיע לטסט עם מנוע חם (ממש לקרוע את הרכב בטורים גבוהים בכדאי לחממם את האגזוז )ולא להפעיל מזגן רדיו וכל צרכן חשמלי אחר.

פורסם

שמתי לב שחסר קצת מים ורודים ולפעמים יש נורה אדומה בקשר לזה

יכול להיות שאם חסר מים הטרמוסטט נישאר פתוח?

פורסם

יכול להיות שהחיישן למבדה שלו הלך אבל למה לא נדלקה לו מנורה? או שלא מחייב תמיד שיידלק? לפותח שהשרשור אתה נרגיש שינוי בנסיעה של האוטו? חוסר סחיבה או כאלה דברים?

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אין נזילה,פשוט בטיפול ירדו מים.האם זה הגיוני שבגלל הנורה המחשב מנוע חושב שאין מים ולכן מורה לטרמוסטט להשאר פתוח?

• תוכן חדש...