Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי לפני חצי שעה לפני מחלף ראשון ב431 לכיוון צפון עמדה מאזדה 6 לבנה (כמעט בטוח מאזדה 6) בשוליים

נסעתי קצת מהר

אני הייתי לפני הניידת שראיתי פלאש חזק שהיא צלמה את הרכב שהיה לפני , בלמתי והספקתי לרדת 100 לפני שעברתי אותה..

השאלה שלי היא כזאת

הניידות האלה לא מצלמות רכבים שמתקדמים לכיוונם נכון? רק מי שעובר אותה במהירות?

אחרי שחציתי אותה ראיתי במראה את המספר שלה מפורק כלפי מטה ואת המצלמה חשופה.. אחרי שעברתי אותה היא לא צילמה אותי..

פורסם
ניידות אוהבות לערוב באזורים האלה.

המלצה אישית: תמיד להיות עם וויז דלוק. ולעדכן כמה שיותר. דבר מבורך.

סגרתי את הוויז דקה קודם חחח מקווה שהם מצלמות את הרכבים רק שהם עוברים אותם ולא שהם מתקרבים לעברם..

נסעתי קצת מהר לא יותר מידי.. ובלמתי למאה

פורסם

היא מאוד אוהבת את 431 המאזדה הזו והיא אורבת במקומות שונים על הכביש.

היא מצלמת אחרי שעוברים אותה אז ככל הנראה לא צולמת.

עכשיו תתפלל שאף שוטר לא יקרא את הפוסט שלך כאן כי עם הודאה כזו לא צריך מצלמה...

פורסם
היא מאוד אוהבת את 431 המאזדה הזו והיא אורבת במקומות שונים על הכביש.

היא מצלמת אחרי שעוברים אותה אז ככל הנראה לא צולמת.

עכשיו תתפלל שאף שוטר לא יקרא את הפוסט שלך כאן כי עם הודאה כזו לא צריך מצלמה...

חחח ואם אגיד שנסעתי 450 ברכב עם המנוע רקטי שלי? ישללו אותי ל300 שנה?

מניח שהם צריכים קצת יותר מזה..

וערכתי בשבילך:) ואולי קצת גם בשבילי.. חח

פורסם

אסור לנסוע בכביש הזה על יותר מ115 +- !!

אני מכיר אחד שקיבל דו"ח בדואר (3 ימים לאחר מכן) ממצלמה קבועה בכביש על מהירות של 124 (דוח 750 ש"ח ונקודות- לא זוכר כמה בדיוק)

פורסם

אני מכיר אחד שקיבל דו"ח בדואר (3 ימים לאחר מכן) ממצלמה קבועה

אני מכיר אחד שתופר את הכביש הזה 3-4 פעמים בשבוע במהירות צפונית ל-200 לכל אורכו והוא לא נתקל במצלמה הקבועה הזו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אבקש ממנו צילום של הדוח ואעלה אותו לפה

בכל מקרה לא חבל על הרישיון? נראה לי שמדובר בעבירה של שלילה במקום ולקיחת הרכב (אם אני לא טועה- עבירת תלתן)

פורסם
עברתי לפני חצי שעה לפני מחלף ראשון ב431 לכיוון צפון עמדה מאזדה 6 לבנה (כמעט בטוח מאזדה 6) בשוליים

כביש 431 נמצא בין מזרח למערב. (בין ראשון לציון במערב למודיעין במזרח...)

איפה בדיוק עמדה הניידת? גם כמה מתושבי מודיעין נתקלו בה, רק שהיא עמדה הרבה יותר קרוב למודיעין, שם המהירות מוגבלת ל- 70 קמ"ש. (באמת תהיתי איך עדיין לא שמו מצלמה קבועה שם...)

פורסם
כביש 431 נמצא בין מזרח למערב. (בין ראשון לציון במערב למודיעין במזרח...)

איפה בדיוק עמדה הניידת? גם כמה מתושבי מודיעין נתקלו בה, רק שהיא עמדה הרבה יותר קרוב למודיעין, שם המהירות מוגבלת ל- 70 קמ"ש. (באמת תהיתי איך עדיין לא שמו מצלמה קבועה שם...)

היא עמדה גג קילומטר לפני מחלף קריית ראשון שם המהירות בידיוק יורדת מ110 ל100.

פורסם

לאיזה כיוון!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני מכיר אחד שתופר את הכביש הזה 3-4 פעמים בשבוע במהירות צפונית ל-200 לכל אורכו והוא לא נתקל במצלמה הקבועה הזו.

נראה לי שנתקלתי בו לא מעט פעמים, בנוסף אף פעם לא ראיתי ניידת סמויה שם.

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני נתקלתי בו

פורסם
אסור לנסוע בכביש הזה על יותר מ115 +- !!

אני מכיר אחד שקיבל דו"ח בדואר (3 ימים לאחר מכן) ממצלמה קבועה בכביש על מהירות של 124 (דוח 750 ש"ח ונקודות- לא זוכר כמה בדיוק)

טוב, אז דיברתי איתו ומסתבר שטעיתי! :idea:

הדוח שהוא קיבל היה משוטר שצילם אותו כנראה מניידת סמויה שחנתה בצד :roll:

ואכן הוא קיבל את זה בדואר 3 ימים אחרי זה.

• תוכן חדש...