Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

אני מחפש עבור אבי רכב מנהלים משנת 2009 והלאה עד עלות של 100K

אבי נוהג בסביבות 12,000 ק"מ בשנה הרוב עירוני בערך אחת לחודש נוסע בין עירוני כ100 ק"מ לכל כיוון,

הדברים החשובים ביותר הם בטיחות הרכב, נוחות הנסיעה ואמינות הרכב, צריכת דלק לא קריטית בגלל מיעוט הקילומטראז' אבל עדיף רכב שלא זקוק לתחנת דלק צמודה, אני מאמין שהרכב ישאר ברשותו כ4-5 שנים.

 

הרכבים שחשבנו עליהם סקודה סופרב, סיטרואן C5, פולקסווגן פאסאט, וולוו S60, טויוטה אוונסיס והכנסנו גם את היונדאי I35 על אף שהיא לא רכב מנהלים אך בתקציב לקנות רכב כמעט חדש שזה גם שיקול.

 

תודה מראש,

 

חזי

פורסם

ה C5 לא אמינה ובתכלס קצת עגלה ולא מדהימה כמו שהיתה בדור הראשון (שהיה מאד מאד לא אמין).

תיכף יבואו ויגידו מה הסיפור עם הסופרב והגיר DSG על אף שהוא רכב נהדר לדעתי

אין טעם בפאסאט כי זה אותו רכב עם איבזור נחות

הוולוו T4 יכולה להיות אחלה מציאה וכנראה גם הרכב הכי בטוח בקבוצה.

I35 אני לא הייתי קונה ,זה איכסה ליסינג (רק בגלל הסיבה הזאת ) וברור שלא ניתן בכלל להשוות נוחות לאף רכב מלמעלה (בשום קטגוריה)

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מבחינת נוחות, הסקודה מעולה, היא הכי איכותית. אין לי מושג מה קורה עם האמינות שלה, מעולם לא החזקתי אחת.

הוולוו שתיינית דלק ביחס למתחרות אך בטיחותית מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה מאליבו?

B4 החדשה חמודה ומתאימה לתקציב.

C5 לא עגלה אמינות לא יודע

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הוולוו מיושנת מאוד

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

שמע מבחינת נוחות הסופרב זה האוטו ככל הנראה מושלם בשביל אבא שלך, אבל הוא ממש אבל ממש לא אמין, זו אחת הסיבות שאני התרחקתי ממנו ובמיוחד בשנים 2009 כאשר האחריות כבר לא תקפה עליך עוד שנה הגיר שלהם זה פשוט נהיה עניין של זמן עד שהוא הולך..מכאן והלאה הציעו לך את המאליבו שדיי זוללת דלק אבל אם הנסועה השנתית לא גבוהה היא יכולה להיות טובה ובשנתון גבוהה יחסית.

ואם אתה ממש רוצה שקט נפשי מבעיות וכד' מאזדה 6 פרמיום רק מודל 2009 יכנס לך ב100 אלף ש"ח תחפש אחת שמורה עם ק"מ נמון אוטו באמת מפנק, שיהיה בהצלחה !

פורסם

הסופרב כחבילה נותנת מענה ותמורה גבוהה למחיר ,במיוחד כמשומשת.

בעיות האמינות הן שמועה מנופחת - סבי קנה אחת חדשה מן החברה בשנת 2009 ,הרכב לא הזדקק להחלפת קלאצ'ים עד עכשיו.

לא תקלתי ביותר מדי דברים חריגים שמצביעים על הרכב כלא אמין במיוחד.

בנוגע לנוחות הוא איננו עומד בקנה אחד עם הצרפתיות עקב היותו מכוייל בצורה נוקשה (מאופיין בגרמניות),לא מדובר בכיול שיצריך כירופרקט הסר דאגה מלבך וגבך.

ביצועי הסופרב הם ברמה גבוהה מהמתחרות שלה,מספקת גם צריכת דלק סבירה + (בהתאם לאופי הנהיגה כמובן).

הרכב פרקטי בשל המרחב הפנימי הענק ותא המטען הגדול שמאפשר ע''י פטנט בלעדי להפתח כסדאן\האצ'בק.

בהצלחה

פורסם

תודה לכל המגיבים קצת עידכונים ועוד כמה שאלות

 

בהמשך להמלצותיכם אנו מתמקדים כרגע בסקודה סופרב ירדנו לגמרי מהפאסאט, אוונסיס, S60 ו-I35

שאלה לגבי הסיטרואן C5 האם גם בדגם עם מנוע 1600 טורבו היא לא מומלצת?

בעיתון של שישי הייתה השוואה בין הסופרב למאזדה 6 החדשה (הסופרב ניצחה) אבל זה גרם לנו לחשוב גם על ה6 הישנה, מה אתם אומרים?

 

תודה,

חזי

פורסם

לפי היכרותי עם ה6 הישנה, וביקורות על ה-6 החדשה, הדגם היוצא הרבה פחות וטב מהחדש, לא הייתי ממליץ עליה כנגד הסופרב.

לטעמי, חפשו בכיוון הסופרב, מבחינת נוחות המושבים אי אף יותר נוחה מC5, שלה יש מתלים מעולים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אלפא 159 2.2 נכנסת משנתון 2010 וניסחרת יפה בפחות מהמחירון.

תענוג צרוף אל מול המתחרות המוצעות מעלה.

הגיר עובד אחרת מאשר במשפחתומטית רגילה (אני אישית מאוד אוהב אותו) ולכן יש צורך בנסיעת מבחן סבלנית.

עולם אחר מכל הבחינות.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

×
×
  • תוכן חדש...