Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון אני חווה בעיה מוזרה עם היונדאי הקטנה שלי.

בזמן נסיעה (בדרך כלל יחסית בהתחלה כשהאוטו יחסית קר) כשאני עומד ברמזור או בולם (בקיצור במהירות איטית) האוטו פשוט נכבה (ללא שום סימן או אזהרה, לא משתעל, פשוט נכבה). המנוע מפסיק לעבוד אבל שאר החשמל באוטו עובד. לוקח מספר נסיונות ארוכים כדי להניע מחדש ואחרי שמניעים האוטו נוסע בסדר.

לקחתי את האוטו למוסך, חיברו מחשב ואמרו שלא רואים שגיאות אז עשו ניקוי של מערכת הדלק.

ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.

מה יכול להיות מקור התקלה?

תודה

פורסם

לבדוק,שחוטי ההצתה תקינים ולא בלויים ואם לא זה אז את סלילי ההצתה (קויילים).

בשני המקרים,חובה להשתמש בחלקים מקוריים ולא תחליפיים כיוון שכל שימוש בחלק תחליפי הוא ברכה לבטלה ועוד עם מים מלוחים.

כמובן,שגם כדאי לבדוק שמסנן הדלק אינו סתום חלקית/מלא (צריך להחליף אותו ברכב הזה כל 45,000 ק"מ או 3 שנים).

המסנן נמצא בתוך טנק הדלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...