Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת סאב sq/sql

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך מה לחשוש להגביר אותו עם המונו אבל אל תנסה כלל להתחרות מול הסאב שהיה לך.שניהם שונים לחלוטין בעוצמתם ולJL קשה למצוא מתחרים ראויים.

הסאב שקנית נותן נמוכים מדהימים ויפים ועם הזמן אתה תאהב אותו יותר אבל למרות שהוא לא פראייר-היזהר עם הגיין והעוצמה.

תתחדש ואין לי כלל ספק שתיהנה גם תיהנה ממנו.

ליאור

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה! את הגיין מכוון דרך סקוף ועומד סביבות החצי, עד שיגיה המיני סקוף שהזמנתי אני לא הולך לשנות את זה, סאב חתוך עם INFRASONIC סביבות 30-32 ועד 80 סלוף 24, כך האני תחום די בתוח ואני לא חובב של SPL לכן הלכתי על סאב הזה, אני ישר הבנתי שאני רוצה אותו ומדקה ראשונה אהבתי את הצליל ועוצמה מספקת.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

את הסאב קנית מאחד האנשים הטובים והישרים.לצערי הוא כבר מחוץ לתחום.

הסאב בהחלט מוסיף נפח גם ב חיתוך 80 ובהחלט מנגן טוב גם כך.

פורסם

אחרי כמה דקות ישיבה באוטו עברו לו מחשבות על חזרה לתחום ,כי לעבור לגמרי מחלה הזאת לא יכולה.

ראיתי כמה נסיונות של כל מני אנשים ורובם חוזרים בצורה כזאת או אחרת,גם אם זה משהוא צנוע יותר.

לפי הגרפים של הסאם,תחום עבודה הטוב שלו הוא מ 40 ומעלה ולי ממש אין חוסר בנמוכים,אני ממש לא אוהם רעידות של 25 הרץ, כך שהתאהבתי פשוט מרגע הראשון בסאב והוא ענה בול לדרישות וציפיות שלי

פורסם

אם לא היה לך אודיו קונטרול 4XS הייתי אומר לך לנסות וופרים בסלופ 6 ב90 הרץ וסאב ב60 הרץ בסלופ 24 אבל אתה יכול רק סלופ 18

מה שלא יהיה זה סאב שמתפקד יפה מאוד - לא שמתי לב אם יש לך יכולת טיים קורקשן לסאב, אם כן - זה שהוא חתוך ב80 עדיין לא אמור להסגיר את המיקום שלו וזה סאב שמשתלב נהדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב7998 יש יכולת של טיים קורקשן של 3 ערוצים

יש לי כבר את PXA 701 , כך ש AUDIO CONTROL לא יהיה.אבל מתי אני יפנה זמן לשינוי של התקנה עדיין לא יודע

נכול לעכיו הוופר חתוך מלמאטה דרך HU ב 80 סלום 12 (יש אפשרות עד 24) ומלמעלה דרך הקרוס 4XS ב400 סלוף 18.

חיתוך של וופר ב 90 אפילו סדר ראשון וסאב ב60 לא יצור לי בור?

פורסם

dc audio level 2 12 סליל כפול של אומים לבחירה,600 רמס,חדש עולה בסביבות 1500

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
ב7998 יש יכולת של טיים קורקשן של 3 ערוצים

יש לי כבר את PXA 701 , כך ש AUDIO CONTROL לא יהיה.אבל מתי אני יפנה זמן לשינוי של התקנה עדיין לא יודע

נכול לעכיו הוופר חתוך מלמאטה דרך HU ב 80 סלום 12 (יש אפשרות עד 24) ומלמעלה דרך הקרוס 4XS ב400 סלוף 18.

חיתוך של וופר ב 90 אפילו סדר ראשון וסאב ב60 לא יצור לי בור?

לא רק שלא יצור בור - יהיה לך תחום חפיפה מאוד מעניין

הוופרים ינגנו לך גם ב45 הרץ - אבל במחצית ההספק והסיכוי שהם יעוותו הוא נמוך מאוד, אתה תקבל באס קדמי עשיר מאוד.

בעוד הסאב וופר יחתך מאוד תלול ב60 הרץ והסיכוי שהוא ימשוך כלשהוא טון לכוון תא המטען יהיה מתחת לאפסי - הוא פשוט יעלם לך מתא המטען ויורגש כאילו שהוופרים בכלל מנגנים את הסאב.

זה חיבור שבו גם הוופרים נחתכים בתחום שהם מנגנים בו היטב ועדיין יורדים מאוד מאוד נמוך וגם תוך כדי כך נפגשים טוב מאוד עם הסאב ומצד שני זה חיתוך שמסנן את הסאב בצורה יעילה מאוד ומשאירה אותו לעבוד בתחום תדר שהוא ינגן הכי טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי, נסיון לא עולה כסף ודי מעניין מה נקבל. אני ינסה מחר

לא יצא לי יותר מדי לעשות ניכויים אחרי קנייה, מה שעשיתי, זה משיכה עם טיים קורקשן של סאב יותר כדימה.

יצא לא רע , אבל יש מקום לשיפור. אני גם צריך זמן כדי ליישר יותר לפי ה RTA, למרות שזה דרך הטל, כמובן ישנו חוסר דיוק

ומגבלות אחרות,אך בכל זאת מורגש שיפור אחרי כל תיקון.

אני אחרי תקופת מבחנים יפנה יותר זמן ,יתקין את פרןצסןר ואז משחק יהיה הרבה יותר קל בכיוונים

P.S אני כן שמעתי את DC LEVEL 2 בגרסת 2 אוהם והוא סאב מאוד נחמד, ועכשיו אני מבין שהוא טיפה חזק מדי בשבילי,לפני XXLS שקלתי אותו כאופציה רצינית ביותר.

פורסם

זה גם מה שקרה לי עם הSA10 של סאן דאון

הוא היה סאב באמת באמת טוב. טונאלי באופן מפתיע ומדוייק וירד נמוך מאוד אבל אפילו בשביל סאב 10 הוא פשוט היה לי יותר מידי חזק.

ולא לנצל סאב חזק - לא ראיתי מה הטעם.

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מה שאני חושב, כל ההשמעות היו שוות את זה ושוב תודה לכל האנשים והשמיעו לי סאבים שלהם

גם הטיול לצפון הייה שווה.

מה שכן, חובה לשמוע כל סאב באוטו שלך עם הגברה וקומפוננטים שלך, אחרת זה פשוט לא אותו דבר ודברים כמו שמעתי אצל חבר לא אומרים כלום. יש השפעה של מידבאב, בגז' וכו' כש שלא ממש ברור מה אנחנו שומעים.

לפעמים לוקח לנו זמן להבין מה אנחנו באמת אוהבים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי פירוק של סאב מהתיבה, ראיתי שבסוף זה XLS ולא XXLS, באסה קצת.

טוב, לא נורא, העיקר שאני אהב את הצליל שלו ואת העבודה שלו.

התחלתי להתעניין יותר ומה שמוזר, היצרן עומר שזה סאב 4 אוהם,כאשר בפועל הוא 2 אוהם,גם המלצות של יצרן לגבי התיבה שונות ממה שיש בפועל. קראתי בכמה מקומות ואז ירדתי לנסות, בתיבה של 32 ליטר בהשווה ל40 ליטר שממליצים בפורומים, אז זה די נכון, ב 40 הוא נשמע טוב יותר לדעתי.

אבל לגבי ההתנגדות שלו,זה די מוזר לי...

• תוכן חדש...