Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום במידה ואני לא יכול ליצור קשר עם הבעלים הקודמים ולברר איזה סוג נוזל שמו ברדיאטור איך אני יודע איזה הם שמו ע"י בדיקה עצמית שלי? הרכב הוא פיאט פונטו ספייס

פורסם

תסתכל מה יש מים רגילים או מים ירוקים? ותוסיף אם צריך?

לא כזה קריטי הסוג או שאם ממש חשוב לך אתה יכול לרקון ולמלאות הכל חדש

בהצלחה.

(שלא תבין לא נכון מים מהברז זה גרוע אבל אם זה מה ששמו תמשיך או תחליף הכל אולי זה גם מים מזוקקים)

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

רכבי פיאט רגישים למים,לכן כדי למלא נוזל קירור יעודי בשם פאפרלו,צבעו כחול/תכלת ומשנת 2006 בערך שונה לאדום,אם יש לך מים אני מציע להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תסתכל מה יש מים רגילים או מים ירוקים? ותוסיף אם צריך?

לא כזה קריטי הסוג או שאם ממש חשוב לך אתה יכול לרקון ולמלאות הכל חדש

בהצלחה.

(שלא תבין לא נכון מים מהברז זה גרוע אבל אם זה מה ששמו תמשיך או תחליף הכל אולי זה גם מים מזוקקים)

ההודעה הזו קצת מבלבלת : תשתמש במה שהיצרן המליץ, קרי - פאראפלו.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...