Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה, מה קרה לעולם הקולנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא התאכזבתי מההוביט.

נראה כמו סרט הכנה לסרט הבא ולא כלכך סרט בפני עצמו.

חלק מהאכזבה זה העובדה שראיתי אותו בתלת מימד כי לא הייתה אפשרות אחרת, הדבר הנוסף זה העובדה שהסרט היה מלא בבדיחות צפויות ולא מצחיקות וכאילו ניסה להיות גם סרט לילדים (בסופו של דבר הוא מבוסס על ספר לילדים) אבל גם סרט למבוגרים, וזה לא הלך לו (גם דם לא היה פה, לא שזה מדד לאיכות של סרט אבל זה מראה שהסרט הולך לכוון הילדים)

היו די הרבה דברים שהייתי משנה בו.

זה סרט שלא אראה פעם נוספת למרות שאהבתי מאוד את הספר עוד כשקראתי אותו כילד וכמובן ראיתי יותר מפעם את כל סרטי שר הטבעות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להגיד שסרט כלשהו לא הגיוני כי "הטייס עושה דברים לא הגיונים עם מטוס" או כל דבר אחר, אבל לאהוב את סטאר וורס או שר הטבעות זה הגיוני!:|

סרט אמור להעביר זמן, רואים פעם אחת אולי פעמיים, סרטים משעממים כמו שר הטבעות הארי פוטר וכו' אף פעם לא עניינו אותי, טד היה מצחיק וזהו, רואים צוחקים ממשיכים הלאה בחיים, מה אתה לוקח קשה? שהיית משלם 37 שקל בשביל האפקט של הקולנוע?

פורסם

חסר סרטים טובים ב2012?

Cloud Atlas

The Dark Knight Rises

ParaNorman

The Avengers

Looper

Total Recall

Prometheus

Ted

Detention

Cabin In The Woods

The Raid

The Hunger Games

Chronicle

The Grey

Red Tails

21 Jump Street

Dredd

במודגש סרטים שאסור לפספס בשום מצב.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בנוגע להוביט, בתור חובב שר הטבעות ממש נהניתי מהסרט ואני כבר לא יכול לחכות לסרט הבא.

חוץ ממנו, הסרט היחיד השנה שגרם לי לצאת מהאולם ולהגיד "וואו" היה עלייתו של האביר האפל (בIMAX), פשוט יצירת מופת מבית היוצר של כריסטופר נולן.

פורסם

הבעיה היום שמתעסקים יותר מידי עם האפקטים ותלת מימד.

מה שיוצא זה אפקטים מדהימים של חרא בינוני.

בדיוק. אני מוכן להשלים עם עלילה בינונית, אבל לא עם חוסר באינטיליגנצייה בסיסית או זילזול באינטיליגנצייה של הצופים.

בסרטים של היום מתעסקים בעיקר בגראפיקה (אפילו לא "אפקטים מיוחדים", אלא פאקינג גראפיקה של מחשב! כמה שבתור ילד רציתי להיות איש פעלולים, זה שבונה את כל המפלצות והדגמים והרובוטים...) וזהו. ה"עלילה" נועדה לקדם את הגראפיקה, רק שייראה טוב, וזהו.

אין כבר סרטים טובים באמת, נדיר שאני מרוצה מסרט שראיתי.

הטוב האחרון שנהניתי ממנו היה דווקא AVENGERS. ממנו ציפיתי להרבה אקשן של אפקטים ממוחשבים, ו-וואלה, לא התאכזבתי. סרט קליל, חצי מפגר, אבל כיפי לצפייה.

מוזר לי דווקא, כי מרוב הסרטים של חברי האוונג'רס התאכזבתי קשות (איירון מן, קפטן אמריקה, ת'ור, הענק הירוק [השני- הראשון דווקא היה סביר]...).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני בד"כ בודק ב imdb לפני שאני הולך לראות סרט; מתחת ל7.0 אני מוריד - מעל אני הולך לראות בקולנוע.

עד עכשיו השיטה לא אכזבה.

זה גם מה שאני עושה,

עד שראיתי לפני איזה חודשיים שלושה את "המאסטר".

משכנתא זה קל

פורסם

הסרט היחיד עד עכשיו השנה ששווה היה לשלם עליו כרטיס קולנוע זה 'ענן אטלס'- באמת סרט יוצא דופן, כל השאר היתה מסחרה הוליוודית משמימה.

כלל אצבע - סרט שקיבל פחות מ8 ב IMDB לא שווה לדעתי כרטיס קולנוע.

ואני שואל, איפה הסרטים של פעם- גלדיאטור... לב אמיץ... ספרות זולה.. למה לא עושים סרטים כאלה יותר אלא רק זבל..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
חסר סרטים טובים ב2012?

Cloud Atlas

The Dark Knight Rises

ParaNorman

The Avengers

Looper

Total Recall

Prometheus

Ted

Detention

Cabin In The Woods

The Raid

The Hunger Games

Chronicle

The Grey

Red Tails

21 Jump Street

Dredd

במודגש סרטים שאסור לפספס בשום מצב.

Cabin In The Woods סרט מעולה, ואפילו הביאו שם בטוויסט נחמד.

ג'מפ סטריט הורס מצחוק, כמו גם טד (בתור מעריץ של פמילי גאי הסרט היה תענוג בשבילי, כולל התפוצצויות צחוק בלתי נשלטות באולם הקולנוע).

שאלה,

למה כל מי שכותב כאן ו"מתוודה" שהוא נהנה מסרטים מסויימים כמו "טד" למשל, עושה את זה בהתנצלות ובהסתייגויות?

זו בושה להודות שנהניתם מסרט מסויים ללא הסתייגויות, גם אם הוא לא נחשב מופת של סרט ע"י הציבור הרחב\המבקרים או מי שזה לא יהיה?

פורסם

Cloud Atlas חברים, Cloud Atlas.

לא סתם הוא כשל בקופות, מוחם ההולך מתכווץ של דור הפייסבוק לא יכול להכיל סרט שכזה.

יוצא דופן, בעל חזון ברור אך לא יומרני או מאוהב בעצמו, מאוד מומלץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה לי שהצפייה של אנשים מסרטים מאוד גבוהה, אולי אפילו גבוהה מדי.....

כמו שכבר נכתב פה, סרט אמור לספק לך שעה-שעתיים של פאן, הוא ברוב המקרים לא אמור לשלוח אותך לדרכך עם מחשבות קיומיות ברומו של עולם ולשבור קונצנזוסים.

בהחלט נהנתי מסרטים כמו TED וכו', אישתי שלא מעריצה של סאשה ברון כהן דווקא הצליחה להקרע מצחוק בכמה קטעים של הדיקטטור וכו'.

כן, זה כיף לראות סרטים כמו לב אמיץ, גלדיאטור וכו', אבל אי אפשר שכל הסרטים יהיו כבדים, צריך גם לעשות משהו קליל יותר.

וכן, לראות סרט אקשן הוליוודי ולהתלונן על הפעלולים ובו זמנית להתפעל ממלחמת הכוכבים....משעשע ואירוני משהו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בסרט מד"ב העלילה צריכה להיות פשוטה וברורה, לפחות עבורי, אחרת אני הולך לאיבוד.

זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני חושב שלופרס זה זבל עופות.

טד היה נחמד, הדיקטטור הוא גאוני ובהתחשב בחוויה המשמימה שהיתה לי לפני מספר שנים באחד מסרטי שר הטבעות, אין סיכוי שתראו אותי יושב באולם שבו מוקרן ההוביט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

dredd היה פשוט על הפנים! הקטע שהכי נהנתי בסרט היה שאני ועוד חבר אכלנו לאפה עם פרגיות במהלך הסרט. הסרט עצמו היה גרוע!

דווקא TED אהבתי. נכון היו שם קטעים דביליים לחלוטין אבל רוב הסרט היה קליל ומצחיק.

AVENGERS היה מעולה לדעתי. הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה. וגם אני, כמו ברווז, לא אהבתי את הסרטים ה"יחידים" של כל אחד בנפרד. דווקא החיבור היה מוצלח במיוחד.

CABIN IN THE WOODS גם היה טוב. לא סרט נהדר אבל בהחלט סרט טוב.

בחודשיים החארונים בהחלט היה שפל של סרטים טובים והרוב היה מאעפן ביותר.

אבל בקרוב צריך לצאת סרטים נהדרים. מצד שני זה לפי הטריילירים אבל באופן כללי 2013 צריכה להיות שנה טובה (מי אמר המנסרים מטקסס, סיילנט היל 2, איירון מן 3? נקווה שאנ יתדבה ויתברר כח*א סרטים ביחד למקור)

פורסם

לגבי ההוביט - אם לא סבלתי את שר הטבעות, רק את הסרט השלישי איכשהו הצלחתי לראות עד הסוף, מומלץ עדיין לראות את ההוביט, או שלא לטרוח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...