Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נוגע בפחית פעם-פעמיים בחודש, או משהו כזה. בחורף פחות.

בדרך כלל רד-בול ולא אחד מהחיקויים המתוקים יותר.

אני סבור גם שרד-בול השפיע יותר, אבל ייתכן שזה פסיכולוגי.

מה שכן, ועכשיו נעבור לעובדות, ברד בול יש פי 10 יותר ויטמין B12 מאשר למתחרים,

ו-B12 זה יקר רצח. זה ההבדל היחיד ברשימת המרכיבים, כל שאר הרשימה זהה.

באופן אישי, העדפתי לשלם על רד-בול דווקא בגלל מה שהם עושים -

אני חושב שספורט אקסטרים זה דבר שכיף לראות, ואף אחת מהחברות האחרות

לא עזרה לממן צניחה מהסטרטוספירה או אלף ואחת פרויקטים מגניבים אחרים.

- - - - -

בנוגע לארץ הייצור - XL הרגיל לפעמים מיוצר בארץ ולפעמים מיוצר בפולין,

שאר הטעמים בד"כ מפולין. כך או כך, יותר זול מאוסטריה...

ממה שראיתי בכול פחית רדבול יש 2 מיקרוגרם בי 12. מיקרו גרם דרך אגב זה מיליונית הגרם(כמות נמוכה גם בהשוואה לויטמינים).

קופסא של 100 קפסולות של 1000 מיקרוגרם כול אחת,עולה 55 שקל. זאת אומרת אם נסתמך על המחיר הזה בתור המחיר שרדבול משלמים על הבי 12 שלהם(והוא בוודאות הרבה יותר זול) , נקבל שהכנסה של בי 12 עולה לרדבול אגורה אחת על כול 10 פחיות(!) . אכן סכומים עצומים. נזכור את זה כשהם מכרו פחית בפי 2 מחיר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מבוגר? כי שמתי לב שמבוגרים לא יכולים לסבול את הריח הזה, פשוט אף אחד מהם, ולדעתי ושאר צעירים הריח הוא רגיל לגמרי.

אני לא חסיד של משקאות כאלה, אבל שאני באמת עייף אז רדבול זה הדבר היחידי שעזר, עובד שעות רבות.

אין קשר לגיל, לא זוכר מתי הם נכנסו לארץ אבל מהרגע הראשון (נדמה לי שנות 20 המוקדמות שלי) לא סבלתי את הריח הזה.

ריח חריף של כימיקלים ורק לפי הריח אתה יודע שאפשר לנקות עם זה שירותים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ונמשיך עם המיץ הסגול :) (אחד הקטעים הטובים שלו)

NuTjQLfU6Gk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תגיד מה שתגיד, אמת, המגזר הזה בהחלט אוהב מיץ ענבים. במיוחד שהוא מותסס. אולי זה מה שגרם לשאפל להפוך להצלחה גדולה. הוא מתלוצץ על הדברים במגזר שלו ומותר לו, שהרי הוא משתייך אליו. אם זה היה מישהו אחר ממגזר אחר כנראה שהיו מאשימים אותו בגזענות.

Juice? What's juice?? I want grape DRINK mutherf****r

It's water, sugar, purple! Grape drink!

בתור מישהו שעבד עם (ושתה, ושותה) פחות או יותר כל סוג של משקה אנרגיה שקיים בארץ (רד-בול מאז שהתחילו לשווקו בארץ, xl, xi, בלו על שלל סוגיו, xxx וחבריהם) , אני יכול להגיד בלב שלם שרד-בול הוא הכי טעים, הכי "איכותי", הכי "עובד" וחבל שיחסית לעם של אנשים שמוכנים בכיף לשפוך 1500 על ג'ינס כי כתוב עליו "דיזל", אנחנו מסרבים להיפרד מ10 שקל בשביל משקה טעים יותר.

כל פעם שאני נכנס לחנות ויש שם רד-בול או משהו אחר, אני אקנה רד-בול.

חבל שהם יוצאים מהארץ, אני כבר התרגלתי לפחיות של ה473 מ"ל שיש כאן, מחזיק אותי עירני ואנרגטי כמו ילדה בת 16 על קוקאין כל היום.

אני מצטרף לקריאה לייבא מאונטן דיו, חוץ מג'ינג'ר אייל, זה המשקה המתוק היחיד שאני שותה פה. אם מארגנים עצומה אני מוכן לפנות לפפסי ישראל בבקשה לייבא את המאונטן דיו.

קודם כל זה נכון, רד בול היה השיט האמיתי. שתיתי מונסטר שהיה בכמות כמעט או כפולה מפחית רד בול ועדיין לא הייתה אותה השפעה. הרוקסטאר היה מגעיל בטירוף.

אל חשש, רד בול הבטיחו שאם מישהו יתחייב להזמין קונטיינר שלם של המשקה הם ישלחו.

:roll: דבקא את ה dr.pepper דובדבן מוכרים אצלנו בשקם בבסיס

התכוונתי לקולה בטעם דובדבן, לא זכור לי דר פפר בטעם דובדבן שהרי הדר פפר עשוי מעירבוביעדה של 36 או 38 טעמים. לא מבין מה הגאווה שלהם. המשקה הזה לא משהו לטעמי. מה שכן היה להם אם אינני טועה דר פפר בטעם וניל. אייכס, מגעיל בטירוף.

אני נוגע בפחית פעם-פעמיים בחודש, או משהו כזה. בחורף פחות.

בדרך כלל רד-בול ולא אחד מהחיקויים המתוקים יותר.

אני סבור גם שרד-בול השפיע יותר, אבל ייתכן שזה פסיכולוגי.

מה שכן, ועכשיו נעבור לעובדות, ברד בול יש פי 10 יותר ויטמין B12 מאשר למתחרים,

ו-B12 זה יקר רצח. זה ההבדל היחיד ברשימת המרכיבים, כל שאר הרשימה זהה.

באופן אישי, העדפתי לשלם על רד-בול דווקא בגלל מה שהם עושים -

אני חושב שספורט אקסטרים זה דבר שכיף לראות, ואף אחת מהחברות האחרות

לא עזרה לממן צניחה מהסטרטוספירה או אלף ואחת פרויקטים מגניבים אחרים.

- - - - -

בנוגע לארץ הייצור - XL הרגיל לפעמים מיוצר בארץ ולפעמים מיוצר בפולין,

שאר הטעמים בד"כ מפולין. כך או כך, יותר זול מאוסטריה...

גם לפי דעתי הוא היה משפיע יותר. משקה אחד כזה והיית יכול להיות עירני לעוד כמה שעות.

כמובן מבחינת בריאות אף אחד מהם לא ממש בריא אבל מבחינת מי עושה את התפקיד שהוא אמור לעשות זה היה בהחלט הרד בול. דרך אגב, למען הסר ספק אין לי שום קשר כזה או אחר בשום צורה למשקה אנרגיה כזה או אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

דקטור פפר זה לא קולה זה שקה מוגז בטעם דובדבן :lol:

ובאמת כדאי שיתחילו להביא את הדבר הזה באופן סדיר לארץ, במחיר צנוע של 6 שקלים לפחית אני מוכן לקנות. ולא לחפש בנרות איפה מוכרים ואז לקנות ישר ארגז או 2.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

כמעט כל קיוסק באיזור שלי מוכר פחיות ב6 שקל לפחית.

ואם קונים ממקומות שמוכרים יותר - אפשר בקלות לדעתי לרדת מזה אם קונים מגש.

יש לד"ר פפר ספציפית כרגע לפחות 2 יבואנים שונים (ממדבקות ומהאיזורים השונים שמביאים את הפחיות).

הבאסה שלא מביאים בקבוקים גדולים ודיאט ד"ר פפר שהוא מעולה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבעסה היחידה שכנראה לא יהיה המשך ל"Red Bull Flugtag".

אני רואה כאן הזדמנות ל-XL לתפוס את הנישה, ולערוך "יום קפיצה מהגג" (או "XL קפוץ לי") עם מיטב זמרי מזרחית דיכאון.

כל ערס שמוכן לקפוץ מעזריאלי, ולהוציא את עצמו ממאגר הגנים האנושי (אלא אם יש לו ילדים, אז זה חסר טעם), משפחתו תקבל בקבוק וודקה אבסולוט מזוייף (נמכר בפיצוציות מובחרות), שישיית דיאט XL (כי זה יותר רעיל מהרגיל), וכובע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
צפויים פיטורים של עשרות כוסיות פרחולות...

לא ידוע מה איתך אבל כול מי שאי פעם חילקה לי רד-בול לא הייתה פרחולה בגרוש , הייתה כוסית . נקודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לראשונה טמתי ממנו בשנת 1999 באוסטריה. מייד הבנתי שמדובר באהבה.

שלוש שנים עד שהתחילו למכור בארץ הייתי חי על משלוחים.

לא היה בן אדם מאושר ממני, כשכמה חברה מרמת השרון התחילו למכור אותו כאן.

אבל היום ממש לא איכפת לי.

פורסם

התכוונתי לקולה בטעם דובדבן, לא זכור לי דר פפר בטעם דובדבן שהרי הדר פפר עשוי מעירבוביעדה של 36 או 38 טעמים. לא מבין מה הגאווה שלהם. המשקה הזה לא משהו לטעמי. מה שכן היה להם אם אינני טועה דר פפר בטעם וניל. אייכס, מגעיל בטירוף.

הבנתי למה התכוונת, וזה גם מה שאני התכוונתי אליו.

לא מכיר את החברה ולא ידעתי שיש להם משהו חוץ מקולה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני יכול להגיד שבישראל אוהבים הרבה דברים זולים ולא איכותיים, בכל המישורים והענפים.

מצד שני יש אנשים שזה לא באופי שלהם ואי אפשר להאשים אותם כי נכפה עליהם..

הכל כאן יקר

בית, ארנונה, חשמל, מים, מוצרי חשמל ואלקטרוניקה, רכבים, נופשים ומלונות, דלק, גנים עד גיל 3, ציוד לבתי הספר, לחם גבינות בשר ושאר דברי מאכל, אוכל לתינוקות, טיטולים, צעצועים, ביגוד והנעלה, מע״מ, ביטוח לאומי, ריביות הבנקים והאשראי.. והרשימה עוד ארוכה אבל אני מאמין שהבנתם.. למה לאנשים יש פחות כסף לבזבז על מותרות או ״איכויות״ ולמה היום מתפשרים יותר.

• תוכן חדש...