Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילכו ושיקחו איתם את כל שאר החברות עם המשקאות האלה.

הריח שיש למשקאות האלה זה פשוט להקיא

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך נעשה פוזה עכשיו בישיבות של הביוקר עם גריי גוס ורדבול ?!

אחרון הימים של הערסים.

טוב נו, לפחות קוקה קולה לא פשטו את הרגל ונשאר לנו בלק לייבל-קולה :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ההשוואה לשוק בארהב אינה נכונה, אני מתפלא על חברת גדולה שכזו שלא ידעה לקרוא את השוק הישראלי ולהתאים עצמה אליו ולא להיפך.

בקיצור טוב עשתה שהלכה, אם היא לא מסוגלת להתאים מוצר לנו הישראלים, מקומה לא כאן.

פורסם

הריח שיש למשקאות האלה זה פשוט להקיא

אתה מבוגר? כי שמתי לב שמבוגרים לא יכולים לסבול את הריח הזה, פשוט אף אחד מהם, ולדעתי ושאר צעירים הריח הוא רגיל לגמרי.

אני לא חסיד של משקאות כאלה, אבל שאני באמת עייף אז רדבול זה הדבר היחידי שעזר, עובד שעות רבות.

פורסם
אתה מבוגר? כי שמתי לב שמבוגרים לא יכולים לסבול את הריח הזה, פשוט אף אחד מהם, ולדעתי ושאר צעירים הריח הוא רגיל לגמרי.

אני לא חסיד של משקאות כאלה, אבל שאני באמת עייף אז רדבול זה הדבר היחידי שעזר, עובד שעות רבות.

אני צעיר וגם לפי דעתי הריח והטעם מגעיל. עם וודקה זה עוד איכשהו מסתדר אבל לבד.. GOD DAMN!

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

טוב נו, לפחות קוקה קולה לא פשטו את הרגל ונשאר לנו בלק לייבל-קולה :wink:

אנשים שיוצרים קוקטיילים מוויסקי* צריך לטבול בזפת ולגלגל בנוצות.

אני מצטרף לקריאה ליבוא mountain dew. זה אחלה של דבר. אני גם מבואס מזה שהפסיקו להביא cherry cola. פפר טעמתי פעם אחת, לא התלהבתי.

אגב, חשבתי שגוארנה זה מצמח כלשהו ולא משקה אנרגיה. אני טועה? אני מוצא את זה 'פעם ב' בסופר ואני מייד קונה. זה והמה-שמו עם האלוורה בפנים מעולים, אבל נדירים.

*למרות שבלק לייבל זה לא ממש וויסקי :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה להשקיע, אם השילוב קולה-פאנטה-ספרייט גם ככה נמכר יופי. זה כמו לשאול למה דלק מוטורס לא מביאים לכאן מזדה 3 בגימורים מעבר לליסינג אוטומט.

מה שאמרת לגבי פפסיקו והמאונטין דיו לא נכון, זה משהו שקיים כבר 60 שנה בעולם.

התכוונתי שפפסי היו משחררים טעמים מוגבלים לקיץ בלבד של MOUNTAIN DEW כמו ה MOUNTAIN DEW LIVE WIRE וה MOUNTAIN DEW CODE RED שהיו נמכרים רק בימי הקיץ בלבד. מסתבר שמאז ( אני לא חי שם כמה שנים) הם ואחרים הפכו לטעמים קבועים של ה MOUNATIN DEW וניתנים לרכישהה בכל ימות השנה אם כי לא בכל מקום.

4 פחיות XL/בלו עולות 10 ש"ח בסופר, בעוד שפחית אחת של רד בול עולה 8-7 ש"ח, זה כל הסיפור.

הם לא היו צריכים להיות יקרנים בהתחלה, לא היינו עוברים לXL ולבלו.

הציבור הישראלי לא מטומטם, כולם יודעים שרד בול הכי איכותי ו'טעים', אך הניסיון בהתחלה לגנוב את הציבור ב12 ש"ח לפחית מוכיח שבסוף זה לא משתלם. היה צריך לעלות 4-5 שקלים מהתחלה.

כמו שאמרתי, אחת הסיבות מדוע החומר הזה יקר כי הוא מיובא בפחיות ישר מהמפעל שלהם באוסטריה. אין להם שלוחה בארה"ב או משהו. גם שם הפחיות מיובאות מאוסטריה. כאמור, זה בגלל התעקשות של החברה להשתמש במים שלהם רק מאוסטריה ולא ממקום אחר. מה שכן, השוק שלהם נחלש גם בארה"ב בצורה מחרידה. משקעות שהפכו פופלריים ביותר כמו מונסטר ורוק סטאר מציעים ללקוח כמות כפולה פי 2 ובמחיר כמו פחית של רד בול. כלומר אתה מקבל בערך 2 פחיות של משקה אנרגיה מתחרה במחיר של פחית קטנה של רד בול.

לגבי זה ששאל למה הם מגלמים במחיר של פחית מחיר שבין הייתר מממן את כל התחרויות שלהם. מסתבר שזה מה שעשה אותם כאלה פופלריים. רק תראה עד כמה מונסטר הפכה לכזו מפורסמת וזה בעיקר בגלל התמיכה הענפה שלה בתחרויות מוטוריות כאלה ואחרות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

באמת, זה היה השיט האמיתי. בכל מקרה, למי שמכיר את הקומיקאי דייב שאפל אז הנה פארודיה שלו על המשקה. נקרא RED BALLS (ביצים אדומות).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Juice? What's juice?? I want grape DRINK mutherf****r

It's water, sugar, purple! Grape drink!

בתור מישהו שעבד עם (ושתה, ושותה) פחות או יותר כל סוג של משקה אנרגיה שקיים בארץ (רד-בול מאז שהתחילו לשווקו בארץ, xl, xi, בלו על שלל סוגיו, xxx וחבריהם) , אני יכול להגיד בלב שלם שרד-בול הוא הכי טעים, הכי "איכותי", הכי "עובד" וחבל שיחסית לעם של אנשים שמוכנים בכיף לשפוך 1500 על ג'ינס כי כתוב עליו "דיזל", אנחנו מסרבים להיפרד מ10 שקל בשביל משקה טעים יותר.

כל פעם שאני נכנס לחנות ויש שם רד-בול או משהו אחר, אני אקנה רד-בול.

חבל שהם יוצאים מהארץ, אני כבר התרגלתי לפחיות של ה473 מ"ל שיש כאן, מחזיק אותי עירני ואנרגטי כמו ילדה בת 16 על קוקאין כל היום.

אני מצטרף לקריאה לייבא מאונטן דיו, חוץ מג'ינג'ר אייל, זה המשקה המתוק היחיד שאני שותה פה. אם מארגנים עצומה אני מוכן לפנות לפפסי ישראל בבקשה לייבא את המאונטן דיו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
:roll: דבקא את ה dr.pepper דובדבן מוכרים אצלנו בשקם בבסיס

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני נוגע בפחית פעם-פעמיים בחודש, או משהו כזה. בחורף פחות.

בדרך כלל רד-בול ולא אחד מהחיקויים המתוקים יותר.

אני סבור גם שרד-בול השפיע יותר, אבל ייתכן שזה פסיכולוגי.

מה שכן, ועכשיו נעבור לעובדות, ברד בול יש פי 10 יותר ויטמין B12 מאשר למתחרים,

ו-B12 זה יקר רצח. זה ההבדל היחיד ברשימת המרכיבים, כל שאר הרשימה זהה.

באופן אישי, העדפתי לשלם על רד-בול דווקא בגלל מה שהם עושים -

אני חושב שספורט אקסטרים זה דבר שכיף לראות, ואף אחת מהחברות האחרות

לא עזרה לממן צניחה מהסטרטוספירה או אלף ואחת פרויקטים מגניבים אחרים.

- - - - -

בנוגע לארץ הייצור - XL הרגיל לפעמים מיוצר בארץ ולפעמים מיוצר בפולין,

שאר הטעמים בד"כ מפולין. כך או כך, יותר זול מאוסטריה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש פיוז טי בטעם אבטיח בחו"ל. נשמע מעולה!

אבל אז טעמתי אותו, וזה בטעם של קיא.

אם כבר יש משקה טוב של פפסי זה פפסי לייט, חבל שלא מביאים אותו עוד לארץ. שהוא קר יש לו טעם נפלא ואפשר לרכוש אותו בחצי ממחיר הזירו.

ד"ר פפר יש בארץ, לא כזאת מציאה.

אם כבר משקה מעולה זה פרי יניב שנמכר פה ושם. יש להם כמה טעמים מעולים, ממש התאהבתי!

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...