Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כיומיים לקחתי פניה שמאלה מהמקום קצת בפראות ופתאום האוטו איבד שליטה לגמרי- ההגה השתגע והטורים עלו לשמים, בכל מקרה אולי זה מאז אותו המקרה, אבל כל הזמן שאני מתחיל לסוע בראשון עם גז, או בכל סיבוב במיוחד כשאני שם גז, אני שומע רעידות חזקות מאד ונקישות מהצד של הגלגל הקדמי הימני.

זו כנראה ציריה. אין לי מושג מה קרה לה, במקרה שהיא הלכה, מה אתם משערים שהנזק? אין לי נסיון עם חלקים כאלו בגרוש ואין לי אפילו נקודת הערכה.

מקווה שזה לא יקר מדי- אני תפרן!

אולי יש לכם רעיונות אחרים מה זה יכול להיות?

מה שבטוח- אני הולך להיות הרבה יותר סלחן עם האוטו, אל תקשיבו לחברים שלכם :(

פורסם

קודם תבדוק אולי זה רק כיוון פרונט.

בנוגע לצירייה יש מפירוקיות תוכל לקנות, חבר שלי קנה לפני חודשיים מהחברה וקרה משהו מאוד מוזר, לקחו ממנו על ציריה חדשה 450 ש"ח /שבעצם היא הייתה אמורה לעלולת 1250 לפני מע"מ אז או שהם עשו טעות או שהם קיזזו במחיר.

ביגלל שהוא קודם הזמין את זה ורק אחרי יומיים קנה אותה ככה שאני מאמין שאם הייתה טעות הם היו כבר מגלים, בכל אופן תבדוק זה לא בהכרח ציריה {רוב הסיכויים שכן} וזה לא כל כך קשור לסיבוב שלקחת,

מיכיוון שכנראה היא כבר הייתה גמורה לפני זה , ואתה פשוט סיימת את חייה או שהיא פשוט זזה .

ולמה אני אומר את זה? ביגלל שחבר שלי ממש מתעלל באוטו הזה כל יום והציריה הראשונה שהלכה לו הייתה אחרי 4 שנים { והוא ממש מתעלל הוא חולה על סיבובים מהירים} וחבר נוסף עם מגאן 1600 ביכלל לא החליף ולא נגע.

שני הרכבים שנת 96 ככה שהם כבר 9 שנים על הכביש.

אבל מה שכן אתה צודק עדיף ליהיות עדין יותר עם הרכב, תהנה אחי

פורסם

היום הלכתי למוסך שלי והדבר תוקן, מה הסתבר בסוף, זאת לא הייתה ציריה, הם היו בסדר גמור...

אבל מה? בלוק המנוע השתחרר לגמרי כי התושבת המרכזית התפוררה לגמרי, והוא זה שעשה את כל הנקישות, בעיקר בפניות..

סוף טוב, הכל טוב. לא אותר נזק רציני נוסף, האוטו נוסע שוב כמו שצריך, והטיפול היה זול יותר מהחלפת ציריה...

מחירי טיפול:

תושבת חדשה+עבודה 450 ש"ח

לעומת זאת שיפוץ ציריה- 420 ש"ח לא כולל עבודה

ותקשיבו לזה- ציריה חדשה מהחברה- 1900 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה!!!!

פורסם

ממש מוזר מה שאמרת עכשיו.

כנראה שהיה לרנו בעיה רצינית עם המחשב כי כשחבר שלי קנה ציריה חדשה מהחברה הם לקחו לו 450 ש"ח בלבד , וחשוב לציין שלפני 7 חודשים הם ביקשו 1500 ש"ח על ציריה חדשה.

ידענו שכנראה הייתה להם בעיה במחשב {לא נורא הרווחנו}.

אבל אם אתה אומר שעכשיו זה 1900 אז הם ממש חארות , כי לפני 7 חודשים זה היה 1500 כולל מע"מ בדוק !!!!.

לא נורא בכל מקרה אני שמח שהסתדר לך.

דרך אגב לאיזה מוסך הלכת

פורסם

יש לי מוסכניק, שהוא 30 שנה במקצוע ואני סומך עליו, הוא עושה לי את כל הטיפולים והתיקונים.

אין לו מוסך מורשה או משהו, תקרא לזה אפילו טיפולי חצר, אבל זה עדיף מאשר מוסך מורשה לרנו מכזה שנה עם המחירים שלהם, ובינתיים הוא באמת חסך לי ה-מ-ו-ן כסף.

אם באמת תרצה לטפל אצלו שלח לי פרטי, אני ממליץ.

• תוכן חדש...