Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :)

אחרי שהחלפתי חיישן למבדה (לבד :-D ) נראה שהנאחס רודף אותי.

בכל מקרה, ראיתי שיוצאים לי אדים מקדימה והמנוע התחמם, אז מיד עצרתי, וראיתי שחסר לי מים ברדיאטור.

ליטר של עין גדי וזה סודר (באופן זמני כמובן).

במהלך הסופ"ש ניסיתי להמנע מנסיעות, אבל הייתי חייב, נסעתי וראיתי שעוד פעם הבעיה חזרה על עצמה.

זיהיתי בריחת מים מהאזור העליון של הרדיאטור (החיבור בין האלומניום לפלסטיק) אז שוב מיליתי מים וחזרתי מיד הביתה.

חקרתי קצת ברשת והבנתי שזה לא נדיר שקוראת נזילה כזאת.

לפי הסרטון שראיתי, הדבר דורש החלפת רדיאטור. (הסרטון:

)

תקציר לסרטון: אובחנה אותה בעיה כמו אצלי אז הם החליפו רדיאטור לאחד חדש.

בסרטון הוא גורם לזה להראות ממש פשוט להחלפה, וזה נראה כמן משהו שאני יכול לעשות לבד.

השאלות שלי הן כאלה.

כמה עולה רדיאטור בארץ (מקורי\לא מקורי)?

כמה מוסכניק אמור לקחת לי על דבר כזה?

הזמנה של המוצר באיביי שווה את המאמץ? (העלות היא בערך 110$ כולל משלוח)

שווה לנסות ולעשות את זה לבד? (אני מקבל סיפוק ממש גבוה מלעבוד על הרכב בעצמי).

אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

פורסם

לפי דעתי אתה יכול לשלוח את הרדיאטור שלך לשיפוץ, זה יוצא לך בהרבה יותר זול מאשר לקנות חדש ועושה את אותה העבודה.

מנקים לך אותו מרתכים הכל שיהיה כמו חדש.

לפי דעתי אתה תוכל לבצע את העבודה הזאת בבית זה רכב שקל ללמוד ולעבוד עליו. השיפוץ נראה לי יעלה איזה 100-150 ש"ח, ורדיאטור חדש יגיע לסביבות ה-300 עד ה-400 ש"ח (לא מקורי כמובן, אבל בינינו למה לקנות מקורי?).

פורסם

אני עשיתי לפני שנתיים רדיאטור לסיוויק שלי ב-500ש''ח כולל עבודה ומילוי מים ירוקים רדיאטור לא מקורי מכסה רדיאטור כן מקורי חשוב!

לא ממליץ לך לעשות לבד אין לך כוח להתחיל להתעסק עם נזילות וזה לא יחסוך לך כלום במוסך בודקים בלחץ אחריות הכל

*אין לך מושג כמה הרכב הזה רגיש לחום מנוע אם יש חימום הכי קטן לא ממליץ לך לנסוע

בהצלחה.

פורסם

שיפוץ רדיאטור אפשרי רק אם הנזילה לא נמצאת הפלסטיקה או במקום החופף פלסטיקה..

שווה לאבחן במדויק מהיכן הנזילה.

פורסם

תודה רבה חברים :)

עדכון מהשטח:

קניתי רדיאטור חדש ב400 ש"ח כולל גלון מים.

הכל הותקן באוטו (התקנה דיי פשוטה) וחסכתי לעצמי 250 ש"ח.

הסרטון שפרסמתי בהודעה הראשונה מאוד עזר, אז אם מישהו רוצה לעשות את זה מוזמן לעקוב אחריו.

הסרטון לא מפרט מה לעשות עם רכב אוטומט, אז אם בעתיד מישהו ירצה לעשות החלפה דומה מוזמן ליצור קשר בפרטי ואני אדריך אותו 8)

עוד פעם, תודה לכל העוזרים :)

• תוכן חדש...