Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 לרנו קליאו b 02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי רנו קליאו b 2002 .

אני רוצה לעשות טיפול גידול .

אני גר בבאר שבע , עשיתי סיבוב קצת בין המוסכים וביקשתי הצעות מחיר לטיפול שכזה

והמחירים מסתכמים במעל 2000 שקל .

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין בבאר שבע והסביבה שלא שוחט במחיר ?

תודה

פורסם

קודם כל אני מניח שבדקת במוסכים מורשים כמו המוסך המרכזי בעמק שרה או מוסך עמית. לפי דעתי אין מה להתקרב אליהם עם רכב בן 10. ממליץ על מוסך אקספרס - מול תחנת דלק "טן". קשה לי מאוד להאמין שתגיע שם למחירים כאלה יקרים. דאג שישתמשו עד כמה שניתן בחלפים מקוריים. את מחירי החלפים אפשר לבדוק אצל "איציק כדורי" - החנות השמאלית בשורת חנויות החלפים מול השוק מול השוק. דאג שהשמן יהיה איכותי.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

• ספונסר פורום
פורסם
שלום ,

ברשותי רנו קליאו b 2002 .

אני רוצה לעשות טיפול גידול .

אני גר בבאר שבע , עשיתי סיבוב קצת בין המוסכים וביקשתי הצעות מחיר לטיפול שכזה

והמחירים מסתכמים במעל 2000 שקל .

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך אמין בבאר שבע והסביבה שלא שוחט במחיר ?

תודה

עמית שירותי רכב בבאר-שבע, היה בעבר מורשה של רנו וכיום הוא אינו מורשה אלא מתמחה ברכבי רנו השונים.

זה מוסך אמין, מקצועי ומחיריו נוחים מאוד.

פורסם
קודם כל אני מניח שבדקת במוסכים מורשים כמו המוסך המרכזי בעמק שרה או מוסך עמית. לפי דעתי אין מה להתקרב אליהם עם רכב בן 10. ממליץ על מוסך אקספרס - מול תחנת דלק "טן". קשה לי מאוד להאמין שתגיע שם למחירים כאלה יקרים. דאג שישתמשו עד כמה שניתן בחלפים מקוריים. את מחירי החלפים אפשר לבדוק אצל "איציק כדורי" - החנות השמאלית בשורת חנויות החלפים מול השוק מול השוק. דאג שהשמן יהיה איכותי.

איפה הם בדיוק נמצאים ? (ליד איציק כדורי ?)

לגבי החלפים , לקחת את רשימת החלפים שצריך להחליף וללכת לאיציק כדורי או איך לעשות ככה שכול החלפים יהיו איכותיים ?

תודה על העזרה

עמית שירותי רכב בבאר-שבע, היה בעבר מורשה של רנו וכיום הוא אינו מורשה אלא מתמחה ברכבי רנו השונים.

זה מוסך אמין, מקצועי ומחיריו נוחים מאוד.

היי,

בזמנו לפני איזה שנה כשביררתי לגבי טיפול 10000 , הם נתנו לי הצעת מחיר בסביבות ה 800 ש"ח.

מחיר שעת עבודה שלהם מאוד יקר . בזמן הטיפול ברכב המכונאים שם קצת "חולמים " .

בקיצור לא יודע לגביהם חוץ מזה שהם מאוד יקרים כמו רוב המוסכים כמוהם.

• ספונסר פורום
פורסם

מה הכוונה מכונאים חולמים?

המחיר יכול להשתנות משמעותית בין טיפול אחד למשנהו כיוון שלא בכל טיפול מחליפים את כל החלקים ברכב. יש מסננים שמחליפים רק אחת לכמה טיפולים ויש למשל טיימינג שעושים פעם בכמה שנים. כך שיכול מאוד להיות ש-800 ש"ח זה מחיר סביר מאוד לטיפול.

פורסם
לפי דעתי אין מה להתקרב אליהם עם רכב בן 10.

זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, אם הרכב בן עשר אז צריך לשים לו חלפים ירודים או טיפול לא מקצועי?

מה ההבדל בין רכב בן עשר לרכב משנת 2013?

פורסם

אני עם רנו קליאו 01 מנוע 1400.. עשיתי לפני שבועיים טיפול עשרת אלפים (פלאגים שמנים פילטרים)

בנוסף עשיתי ברקסים וצלחות קדימה

הכל ביחד עם עבודה כמובן עלה 800 שקל.

(שמן איכותי ופלאגים מקוריים יקרים יחסית)

הבעיה היא שאתה מבאר שבע ואני בירושלים...

אגב הוזכר פה טיימינג- אם ברשותך הדגם החזק של ה-100 כ"ס טיפול טיימינג נע בין 1300-1500 ש"ח

אם זה הדגם הרגיל אז כמו לכל אוטו- בין 600-800 ש"ח

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
איפה הם בדיוק נמצאים ? (ליד איציק כדורי ?)

לגבי החלפים , לקחת את רשימת החלפים שצריך להחליף וללכת לאיציק כדורי או איך לעשות ככה שכול החלפים יהיו איכותיים ?

תודה על העזרה

.

מה שהתכוונתי לומר זה הדבר הבא: את החלפים עצמם אתה יכול לקנות באיציק כדורי או לבדוק שם את המחירים של החלפים . ואז להגיע למוסך ולשאול כמה תעלה עבודה וכמה יעלו אותם חלפים, ולהשוות את מחירי החלפים בלבד. העניין הוא שהמוסך לא תמיד לוקח אחריות אם את החלפים אתה מספק ולא הם. מצד שני ברך כלל יותר זול לקנות את החלפים בחנות חלפים ואז להביא למוסך. כך שתסגור איתם את כל העניין לפני העבודה. כמו שאמרתי לך מוסך "אקספרס" נמצא מול תחנת דלק "טן".

ועוד משהו: כמו שכתבתי כבר. תשתדל מאוד להשתמש בחלפים מקוריים!

זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, אם הרכב בן עשר אז צריך לשים לו חלפים ירודים או טיפול לא מקצועי?

מה ההבדל בין רכב בן עשר לרכב משנת 2013?

תגיד חבר, יש לך קריאה סלקטיבית או כן? אני רשמתי שצריך לקחת חלפים ירודים? רשמתי שצריך לעשות טיפול לא מקצועי? זה שמוסך עמית כבר לא מורשה של רנו ,לא מפריע לו לקחת מחירים גבוהים מאוד. אולי לא אסטרונומים כמו זה בעמק שרה אבל מספיק גבוהים. תלמד להקשיב לאנשים לפני שאתה אומר מילים חסרי משמעות.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

• תוכן חדש...