Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום יש לי צבר שנפ של 72 אמפר שנקנה לפני שנה ו4 חודשים ובשבועות האחרונים אני מתקשה להניע וזה הגיע להנעה בכבלים בלבד. האחריות עליו הייתה שנה. בנוסף לכך יש יומיים שאני לא נוסע ברכב קבוע בשבוע אך משתדל לעשות נסיעות קצרות כדי לתת קצת טעינה למצבר.

המצבר הזה נרכש כי יש לי שני מגברים ברכב כדי שיעמוד בעומס. (בעבר היו הבהובי אורות, עם המצבר הנוכחי אין)

אני אציין בזאת כי ביצעתי את שלושת הגדולים כדי לשפר את מערכת החשמל, ואני אף פעם לא שומע מוזיקה כשהרכב לא מונע או לא בנסיעה.

מחפש מצבר יותר קטן משהו כמו 55 אמפר שיחזיק שני מגברים במידת הצורך ושתהיה לו אחריות לפחות לשנתיים כדי לא להגיע למצב שנגמרת האחריות חודש אחרי הזמן.

אשמח לטיפים כאלו ואחרים לשמור על חיי המצבר.

תודה מראש!

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תקנה מצבר של וורטה

הם יותר טובים משנפ ואחריות שנתיים אני חושב

בנוסף אתה יכול להשיג אותו מצבא (מדבקה עם שם אחר - סטרטאפ וממה שבזמנו כתב כאן המנכל שלהם זה אותו מצבר בדיוק רק מדבקה עם שם אחר ונותנים אחריות של שנה)

גם המחיר שלהם טוב מאד, חבר שלי החליף מצבר לפוקוס שלו לפני שבוע - באו אליו עד הבית עם מצבר של סטרטאפ ושילם 500 שקל למצבר של 55 נדמה לי כולל ההחלפה והבדיקה שעשו לו לאלטרנטור וזרמי זליגה.

קובי

:-)

• תוכן חדש...