Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף למבול הסקרנים:

מה התגובה של נהג כזה כשהוא נעצר? זאת אומרת, על פניו נראה שהוא עשה את מה שעשה בקור רוח ובכוונה שקולה. כשהוא נעצר הוא פתאום מתרפס?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כזה דושבאג לא ראיתי הרבה זמן, מקווה שבמשפט יעשו ממנו קציצות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה הוא צפוי לקבל? זה תלוי בשופט, בעבר שלו וכו' בדרך כלל מדובר בקנס ושלילה קצרה.

לא בטוח שהבין שאני שוטר בפעם הראשונה ולכן לא קיבל גם אי ציות להוראת שוטר.

התגובה הראשונית שלו היתה לא עשיתי כלום. אחר כך האשים אותי שלא נתתי לו להכנס. אחר כך ביקש סליחה ושהוא לא התכוון ובסוף אמר שאני מתנכל לו. נקווה שבפעם הבא לא יביא את עצמו למצב נהיגה שכזה.

פורסם

אחרי שניגשתי אליו והוא אמר שלא עשה כלום ציינתי בפניו שתועד במצלמה. מחר בבוקר התיעוד יצורף לתיק ויהיה מעניין לראות מה יהיה בבית משפט אם יגיע עם עורך דין.

פורסם

קיווה שאייל ינשק אותו בטמבון

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אחד כזה כבר הרבה זמן לא היה לי:

[video=youtube;XJ4pGgbajGw]

amp;feature=youtu.be

חד וחלק - מעריץ אותך על מה שעשית. כל הכבוד. ככה צריכה להיות משטרה.

האיש לא יקבל פחות משלילה ארוכה וכלא. אף עו"ד לא יוציא אותו עם הצילומים האלה וגם לשופט יהיה מאוד קשה לרחם עליו, גם אם הוא ממש רחמן.

פורסם

מסכים. המשטרה בדרכים צריכה להיות סמויה, עם מצלמות דרך ולתפוס את הנהגים הבריונים האלה. יש אנשים שחותכים מהשוליים ואז נדחפים בלי רחם, זה נורא...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה נהג מטומטם, אנשים כאלה צריך להוריד מהכביש.

אייל, אין לך ברכב הפרטי אורות כאלה? יכל לחסוך לך את ההתחמקויות המפגרות שלו.

mAA0k5fgnC8zdAFYaoxW3hw.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מעבר לכל הכבוד וכל ההילולים והאאורה, אני דווקא הייתי רוצה לדעת, מה הסיבה שלך הייתה לאחר התקרית הראשונה שהוא כביכול "חתך" אותך מצד ימין, להמשיך לשחק איתו משחקים גבריים ולא לתת לו להשתלב ולעבור ולאחר מכן לטפל באירוע?

התחלתם לשחק ביחד משחק של מי יותר גבר תוך כדי שאתה ביחד איתו, בבירור מפריעים לשאר התנועה וביחד, גם אתה וגם הוא מסכנים רכבים אחרים.

מה הסיבה שלך הייתה להתחיל את כל זה? אם במקום להיות נהג יותר רגוע וחכם, גם אם חתך אותך, נכון, צופרים וכו', אבל מה הסיבה לא לתת לו פשוט להשתלב והיית צריך להאיץ בחוזקה כדי לחסום אותו שנית ושוב ושוב? די ברור שמצב כזה מוביל לקריאת תיגר עלייך.

ברור שאתה שוטר ואתה באותו הרגע מבין שהמילה שלך כנגד שלו, היא חזקה יותר ולכן עשית את משחקי הכוח.

סלח לי, לא יצאת כאן חכם, לא גיבור ולא שום דבר שחבריי הפורום רואים כאן עם כל הכבוד, שיחקת איתו משחקי כוח והוא החזיר לך בתורו.

אכן, יש ללמד לקח, אבל כנראה רצית סרטון מפולפל יותר כדי להכניס לו טוב חזק יותר אחר כך, ילדים קטנים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...