Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הסיכוי קלוש, אבל רצוי לחשוב פעמיים על הקטע של חומר משלשל שעשוי לגרום לנזק בריאותי ובמקרה קיצוני לתביעה אישית נגדך שיכולה להדרדר קשות.

עדיף בהחלט ללכת לכיוון של חומץ או משהו חריף שילמד לקח ולא מעבר לזה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באחת העבודות הראשונות שלי אחרי הצבא היה לי טנדר מהעבודה שלפעמים , במהלך היום, היה עובר לאחד העובדים האחרים למס' שעות וחוזר אלי. בכל פעם שהיה חוזר כל הסוכריות\מסטיקים שבתא הכפפות היו נעלמים (רק הקופסה היתה נשארת).

בסופו של דבר קניתי בסופר פארם סוכריות לשחרור עצירות, שמתי בקופסה ריקה והנחתי בתא הכפפות.

למחרת הרכב שוב נלקח והוחזר עם קופסה ריקה:twisted:

יום אח"כ הבוס שלי מספר לי בדרך אגב שהוא מרגיש לא טוב והבטן מתהפכת לו. מסתבר שהוא נסע ברכב עם העובד לראות עבודה וכנראה שכל הדרך לא הפסיקו לנשנש סוכריות...

מה שאני רוצה להגיד זה שלא בטוח שחומר משלשל יעזור. הגנב לא יקשר את זה לאוכל שהוא גונב.

לאחד כזה תוסיף מלח או מלח לימון טוב טוב (כדי שלא יהיה ריח) או תשקיע ביופליי הכי אדום שאתה מוצא ודחף פפריקה חריפה.

טיפוסים כאלה מוציאים אותי מהכלים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רק לפני שאתה ממלכד את היוגורט חשבת על האפשרות שמדובר במישהו שפשוט אין לו יכולת כלכלית לקנות לעצמו מספיק אוכל?

אם זה המצב אז לא רק שלא צריך למלכד את היוגורט אלא גם לדאוג להשאיר ליד עוד איזה משהו נוסף. מי שמגיע לגניבת אוכל מתוך מצוקה ראוי לעזרה ולא לשום דבר אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הצחקת אותי. לא יכול לקנות אוכל? שיצא לעבוד.

מי שמגיע לגניבת אוכל בלימודים יש לו מצוקה מוסרית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם יש לו כסף ללימודים אקדמאיים יש לו כסף גם לאוכל.

הקטע עם החומר המשלשל + לגנוב את כל הנייר טואלט בחדרי השירותים = KILLER REVENGE.

אתה חייב לעשות את זה!

שים כמות מינימלית שלא תגרום לו נזק בריאותי.

אתה חייב לחזור עם רשמים!

זה אחד מאותם הרגעים שבאים פעם בחיים שיש לך הזדמנות לעשות משהו hilarious ויש לזה סיבה ממשית.

בהצלחה.

נ.ב

סתם זורק את זה לאוויר - אם יש לך אפשרות לעשות מארב עם מצלמה ולצלם את האדם רץ לשירותים זה יהיה משעשע ביותר:)

פורסם

לא לעשות שטויות. נראה לי שאיזה DVR סמויה תהיה הדבר הטוב ביותר.

מעשה שהתרחש במרפאה צבאית לפני שנים רבות - איזה מילואימניק הבריז ודפק את חבריו. במסיבת הסיום הם הכניסו לו לקפה (אולי אפילו משהו יותר חריף) חומר משתן וקצת ואליום שירדים אותו. התוצאה היתה שמשך כל הלילה הם היו צריכים לשטף את המרפאה שוב ושוב שכן הבחור השתין בלי סוף, אבל הואליום גרם לו לא לשלוט בעצמו ועשה זאת בכל המרפאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופציה נוספת שבטוח לא תפגע באותנטיות האריזה, היא לקלקל את המוצר. להשאיר אותו יומיים בשמש, הטעם בטוח לא ישתפר.

אפשר גם להשתמש במקרר הזה כדי לאחסן שם את כל המזון שיש לך בבית ופג תוקפו בלי ששמת לב. כמובן, לא לשכוח לציין שאסור לגעת.

בשירות הצבאי, היתה לנו מלחמת נצח בין שלושה גפים, ואחד מהגפים המתחרים שתלו במקרר שלנו חלב מקולקל. אני וחבר הכנו עם החלב הזה נס.

אחרי התקרית לא שתיתי נס שנתיים, כל הזמן הייתי נזכר בטעם הארור הזה.

עד עכשיו יש לי איזושהי סלידה מנס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני חושב שלא כדאי להסתבך עם חומרים משלשלים וכדומה. לכו תדעו, לפעמים אנשים אלרגיים

לכל מיני חומרים, וזה יכול להגמר ממש לא טוב.

לעומת זאת, לשים לו כמות נכבדת של מלח, או מלח לימון ביוגורט, זה דווקא רעיון נחמד.

פורסם

השלט רעיון ענק!

האמת אני נקרע בין מתיחת השנה לבין מה שאמרו פה וגם חשבתי עליו שפשוט לבנאדם אין אוכל...

לא באמת מכאיב לי שהיוגורט נעלם מקסימום אני טיפה רעב בין הארוחות. מציק לי הרעיון שמישהו אשכרה פותח את המקרר ומוציא משהו שהוא לא שלו ואוכל אותו...

אני כרגע חושב על שתי אופציות או באמת להעביר את כל האוכל פג התוקף שיש לי במקרר בבית למקרר של הלימודים או לתלות שלט בסגנון מה שנכתב מעליי.

אני עדיין אשמח לעוד הצעות

פורסם

לי יש רעיון אכזר :twisted: .

חומרים:

1X -יוגורט משובח ומעורר תאבון.

1X -דבק מהיר להדבקת התווית לאחר הפתיחה.

1X -מקק/ג'וק מהמטבח הרוג ממכה ולא רעל(שלא נרעיל הבנאדם).

עכשיו פשוט פותחים את מעדן יוגורט ומטביעים את הג'וק עד לתחתית, בשביל שהגנב המיסכן יאכל בתאבון את כל היוגורט ולבסוף תצפה לו ההפתעה המעוררת!.

להדביק בחזרה את התווית שיראה כמו חדש- וזהו.

עכשיו לעניין שאולי מדובר במעוט יכולת שפשוט רעב, מבחינתו הוא חושב שמצא ג'וק ביוגורט והוא יקפוץ משמחה כאילו זכה בלוטו.

איך שלא תיסתכלו על זה- זהו הפיתרון הטוב ביותר לכל הצדדים!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לתלות על המקרר שלט:

"מי שלקח ממקרר זה גביע יוגורט בתאריך XXX - גש בהקדם לבדיקת צהבת נגיפית B "

אם כבר אז A, שעוברת במזון. לא יפעל אם החשוד מחוסן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אקס לאקס שוקולד... שוקולד משלשל.

אהבתי את הרעיון עם הג'וק ביוגורט

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אם כבר אז A, שעוברת במזון. לא יפעל אם החשוד מחוסן.

צודק, אבל אם כבר מפחידים - לפחות שהמחלה תהיה קשה. אפשר להוסיף כתובית "הכותב איננו אפידמיולוג".

• תוכן חדש...