Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומק, אל תדאג אצלינו לא תמצא כזה, זה עוד עלול לדפוק את המכירות של הקפיטריה.

ויסלחו לי כל היפי נפש, מישהו רעב יגנוב סנדוויץ או קופסה עם אוכל מהבית, לא פקקטה יוגורט.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא מקרר אישי, אלא מערך של עשרות תאים קטנים, עם דלת קטנה ומנעול לכל תא.

התאים לפעמים משותפים גם הם למספר אנשים.

בכל מקרה, אפשר להגיע לתא מסוים גם דרך תא אחר סמוך ע"י פירוק נסורג הקטן המפריד ביניהם.

אז אני מבין שאלו לוקרים, ולא מקררים?

אהה, כאלה גם לנו יש.

קטנה.

הלכתי לשים יוגורט בתא.

עם רימון 26 מתחת.

:twisted:

מתחדשת*

פורסם
רק הערה לצביפר, אביר הלשון העברית: אברם חטף-פתח לימדני שאת העגל שוחטים, אבל את היוגורט משחיתים

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אברם חטף-פתח לימדני

וואו, אם זה לא נשמע כמו שם של אנס סדרתי, אני לא יודע מה כן

:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה לא מכיר את הגששים "בהכה את המומחה" והשופשיק של הקום-קום? שם המומחה לשפה העברית הוא אברהם חטף-פתח.

ולצביפר - זה לא אישי אבל כל הטוקבקים מלאים ב"מושחטים" בדומה ל"סמולנים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צביפר ההצעה שלך נראית לי הכי הוגנת (לעזאזל המצפון שלי...)

מחר נכתוב פתק ונצמיד ליוגורט

למי שתהה למה אני גם גבר וגם אוכל יוגורט אני רק אגיד שזה האפרטיף/מנת ביניים (תלוי כמה אני רעב) את כל שאר האוכל אני לא צריך לשמור במקרר...

ודבר אחרון:

איזה מקררים יש לכם בלימודים? לנו יש מקרר אמקור משנות השמונים. שום תאים שום לוקרים שום כלום... מקרר אחד ל150 +- סטודנטים...

פורסם
אתה לא מכיר את הגששים "בהכה את המומחה" והשופשיק של הקום-קום? שם המומחה לשפה העברית הוא אברהם חטף-פתח.

יש אומרים שהן בן-דוד מדרגה שניה של יהוקמץ בן-פסיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לכל המתחסדים ומחבקי העצים פה - כשיגנבו לכם את הרכב תזכירו לי לכתוב לכם, שאולי מדובר על אדם חסר בית שימכור את הרכב תמורת חדר לכמה שבועות

או כשיגנבו לכם את הטלפון, אולי מדובר על מישהו רעב שימכור אותו בתמורה לאוכל.

דבר אחד היינו צריכים ללמוד מהערבים - לכרות ידיים לגנבים!

אין הבדל בין יוגורט לטלפון לאופנוע לרכב, מי שלוקח או הורס משהו שאינו שלו בכוונה וביודעין, מגיע לו את כל הרע שבעולם!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

או שתענה לו במימס:

32753057.jpg

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לכל המתחסדים ומחבקי העצים פה - כשיגנבו לכם את הרכב תזכירו לי לכתוב לכם, שאולי מדובר על אדם חסר בית שימכור את הרכב תמורת חדר לכמה שבועות

או כשיגנבו לכם את הטלפון, אולי מדובר על מישהו רעב שימכור אותו בתמורה לאוכל.

דבר אחד היינו צריכים ללמוד מהערבים - לכרות ידיים לגנבים!

אין הבדל בין יוגורט לטלפון לאופנוע לרכב, מי שלוקח או הורס משהו שאינו שלו בכוונה וביודעין, מגיע לו את כל הרע שבעולם!

עברת קורס דמגוגיה אצל ביבי?

אתה באמת לא רואה את ההבדל בין רכב לאדם רעב?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה שהוא רעב, זאת בדיה שהמצאת.

זה שהוא גנב רכוש של אדם אחר, זאת עובדה.

יש כמה פרקים ב"דרדסים" על בעיות קטנות שמתעלמים מהן

והן הופכות לצרות גדולות שכמעט מחריבות את הכפר.

צא ולמד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, לא קבעתי שהוא רעב אלא העלתי השערה שמצריכה בדיקה. שלייקעס השווה את האדם שגונב אוכל מתוך רכב לגנב רכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נהג לילה, השוויתי גנב לגנב.

מה זה משנה לאיזה סיבה גנב? הוא רעב? שיבקש תרומה, או שילך וירוויח את לחמו אם הוא מסוגל במה הוא שונה מאיתנו?

אגב זה שהוא\היא רעב\ה זה בטוח אחרת למה לקחת אוכל? אגב, מיוגורט כנראה שהגנב לא יחיה הרבה, אבל אם יקח לך את הרכב וימכור אותו יוכל לממן מגורים ומזון לכמה חודשים - אז איפה הבעיה בהשוואה? היופלה של פותח השרשור, אמנם עולה פחות - אבל הוא שייך לו בדיוק כמו שרכבך שייך לך!

באופן כללי, ואולי זו דעה שחלקכם לא יסכים איתה, אני חושב שברוב המקרים (לא בכולם), לא צריך לעזור לאנשים בגילאי 16-55, כי האנשים האלה - יכולים לעבוד. ואם הם לא יכולים, אני משלם מספיק מסים למדינה שתדאג להם.

הרי אם לא הייתם נותנים לקבצן בצומת כסף, לא היה קבצן בצומת - ולדעתי, מי שמסוגל לעמוד יום שלם בשמש מסוגל גם לעבוד, וב5 שקלים האלה קנו גלידה לילדים!

(חושבים בפורום שאני שונא ילדים ובהמה.. אז הנה אני פועל למחיקת הקלון:-D )

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...