Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 330 / אאודי A5, S5 ?

XperT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים , מחלות ותקלות נפוצות.... האם הם אמינות?????

הרכב ישמש כרכב שני בבית ,הדרישות הם ספורטיבי 2 דלתות ומפואר לכיוון ה300כס ומעלה :-)

ויתרתי על הרעיון למצוא 335 .... כבר קניתי אלפא ג׳ולייטה והתחרטתי וכרגע אני במהלך רכישת באמוו 330 קבריולט 2010.

כבר היו לי כמה גרמניות ספורטיביות בחיים וממש לא בא לי לחזור לצ׳מפיון בגלל זה אני מתלבט אם לגעת באאודי s5 בכלל! איך השירות של באמוו??

:?::?:

תודה

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

הE92 ידוע לי כי אמינותה ממוצעת,ב.מ.וו כבר התחילו לזייף בE46,המצב מחמיר בדור שאחרי הE90\92.

אבל הייתי מחכה לתגובה יותר מעמיקה בנושא.

Porsche 944 turbo

פורסם

אולי כדאי לבחון רכישה של C63 AMG משומשת,למרות היותה 4 דלתות (ולמרות שהן נדירות).

ניסאן 370Z,יונדאי ג'נסיס קופה שתגיע(אולי אפילו ניתן לייבא באופן אישי)...

בגדול מדובר ברכבים עמוסים באלקטרוניקה וטכנולגיה מתקדמת שעלויות התיקון שלהם מטורפות,היפניות לרוב מפגינות אמינות גבוהה יותר כתוצאה מחיקוי האירופאים ושיפור נקודות החולשה.

פורסם

תודה לכל העוזרים .

קניתי בסוף את ה330 באמת רכב מדהים , חווית נהיגה!!

ועדיין יש ללקסוס אפילו היותה טויוטה מפוארת כמו שאוהבים לקרוא לה , המון יתרונות על הבאמוו !

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...