Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגיע עם רמקול 6X9 בדלת הקדמית למטה וטוויטר בדשבורד בפינה צמוד לשמשה הקדמית.

לא מעוניין להוסיף הגברה חיצונית.

תקציב עד 1000.

האם זה מסובך להחליף את הטוויטרים בדשבורד ?

נהג ותיק

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי מגבר חיצוני אולי פשוט עדיף לך להשאיר את הרמקולים המקוריים - אפשר באמת להחליף את הטוויטרים ולחסום אותם עם קבל וזהו.

אני הייתי חושב על לקחת רמקול 6*9 ולפרק לו את הטוויטר (בדרך כלל יש בורג במגנט הגדול שדרכו הטוויטר תפוס - לפרק אותו ולבחר אותו במקום של הטוויטר המקורי - ככה אתה בונה סט קומפוננט מרמקול קואקסיאלי).

למשל מוראל טמפו\פולס\מקסימו או מה שזה לא יהיה היום סדרת הכניסה שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחרי שהחלפתי את האחוריים וראיתי איזה זבל טויוטה התקינו, אני מניח שכל דגם שאתקין קדימה

ישפר את הסאונד משמעותית. השאלה אם ללכת על 6X9 או לקחת סט קומפוננט 6.5 ולהתקין עם מתאם?

נהג ותיק

פורסם

אם הרכב מאפשר 6*9 אז אני הייתי הולך על זה בעיניים עצומות - בלי בניות, בלי להתאמץ - יהיה לך כל כך הרבה יותר באס קדמי.

וכמו שאמרתי - לכל רמקול כזה אפשר בקלות להפריד את הטוויטר ולמקם אותו במקום אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנסה למצוא 6*9 שספיגת ההספק שלהם היא נמוכה ככל האפשר - בוא נאמר אזור ה40 וואט RMS ונתון הנצילות שלהם גבוה - בין 90 ל91 דציבל

יחד עם זאת, תנסה למצוא זוג שהטוויטרים שלו הם טוויטרים נורמליים - סופט דום (כלומר ממברנת משי רכה)

או אפילו 6*9 ONE WAY (די נדיר) - היו לי פעם קנוודים כאלה שהיו לא רעים בכלל.

אני הייתי מחפש 6*9 של מוראל או אלפיין או סרווין ווגה (אם עדיין יש סרווין ווגה 6*9)

בכל מקרה - או ONE WAY או TWO WAY ולא חורג מזה כי ה6*9 שהם 3WAY ומעלה הם לרוב עם מידים וטוויטרים מ@ו#בנ$ם

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה יכול ללכת על קוואסלי רגיל

או על רמקולים שניקראים CONVERTIBLE SPEAKERS

שזה בעצם רמקולים שניתן להפוך אותם לקומפוננט ,הרבה חברות התחילו ליצר כאלו בשנה האחרונה

חפש ב-EBAY.

פורסם

אני לא זוכר אם לHAT היו כאלה מסדרת האימג'ן - אני די בטוח שהם לא יובאו בכל מקרה.

אודיו קינג - אתה יכול להעלות כמה דוגמאות?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא נראה לי שאני אכנס להרפתקאה של יבוא רמקולים מחו"ל.

הרי אין לי ממש מושג איזה עומק של רמקול מקסימלי יתאים לרכב שלי.

הכי פשוט ללכת למתקין מקצועי ושהוא ישבור את הראש מה מתאים ומה יעבוד טוב.

אני רק מחפש כיוון על מה כדאי ללכת כדי לשפר את הסאונד ולא להסתבך עם ההתקנה.

נהג ותיק

פורסם
אחרי שהחלפתי את האחוריים וראיתי איזה זבל טויוטה התקינו, אני מניח שכל דגם שאתקין קדימה

ישפר את הסאונד משמעותית. השאלה אם ללכת על 6X9 או לקחת סט קומפוננט 6.5 ולהתקין עם מתאם?

למה החלפתה.?

• תוכן חדש...