Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט אפשרי, אלא שלא ברור אם אפשר לנתק את הטוויטרים ממרכז הרמקול ולמקם אותם במקום המיועד

על הדשבורד. האם אפשרי להשאיר את הטוויטר המקורי כמו שהוא מחובר כעת, ורק להחליף את הרמקול בדלת

לרמקול פולריינג' שבתוכו גם יש טוויטר ?

נהג ותיק

פורסם

כן אפשרי.

אבל אני בטוח שתוכל לפרק את הטוויטר מהרמקול - הוא הגיע לשם איכשהו ובדרך כלל זה בעזרת בורג ציר שהולך לאורך כל המגנט של הרמקול דרך הסליל (ליבת אוויר)

כשתקבל את הרמקול - תרגיש עם היד שלך אם אתה מרגיש אזור רך יותר במרכז המדבקה שעל גב המגנט - שם נמצא הבורג שמחזיק את כל הסיפור.

אתה משחרר אותו והופס כל מה שנשאר לך זה לחתוך את החיווט של הטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בפריוס עם אותו ה"סיפור". החלפתי את הקידמיים המקוריים מקרטון אגב, למורל MAXIMO במידה 6X9 כמובן,

ואת הטויטרים המקוריים החלפתי במורל MT-22. עולם אחר של סאונד וללא הגברה חיצונית.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כן הקידמיים מקרטון גם הם. ממליץ בחום לשדרג את מערכת הרמקולים ברכב, כולל הטויטרים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

זו הכוונה.

רק צריך למצוא מתקין מקצועי באזור המרכז שמכיר את הרכב הזה ולא יעשה לי נזקים.

יש אחד ליד המשרד שלי בהרצליה שאני עובר על פניו כל יום ונראה כמו מתחם התקנות רציני.

אולי ביום ראשון בבוקר אבקר אצלו ונראה מה יש לו להציע.

נהג ותיק

פורסם

השאלה איך הטוויטרים מחוברים כעת. ישירות מהHU או אל הרמקולים בדלתות.

אם הכבלים אל הטוויטרים יוצאים מהרמקול בדלת אז אין בעייה לחבר סט קומפוננט.

אחרת זה כבר מסבך את ההתקנה ואני ממש לא רוצה להיכנס להעברת כבלים חדשים .

השאיפה שלי זה להוציא רמקול ולהכניס אחר במקומו וכנ"ל עם הטוויטרים.

נהג ותיק

פורסם

רוב הסיכויים שהם מחוברים לרמקולים בדלתות כקומפוננט

זה לא בעייתי ניתן לפרק את המקוריים ולהכניס במקום 6X9 סטנדרטיים אם אכן זאת המידה

ולחבר אליהם את הטוויטר המקורי במידה ואתה לא רוצה לבצע שינויים מרחיקי לכת.

פורסם

השאלה אם השארת הטוויטרים המקוריים לא תגרום לאי התאמה ברמת הרכיבים

כלומר הטוויטרים ילכו לאיבוד ולא יתרמו לסאונד הכללי ?

נהג ותיק

פורסם

אחד המתקינים שדיברתי איתו המליץ לי על ALPINE SPG-69C3 לדלתות הקידמיות.

טוען שהם נותנים תוצאה טובה ללא הגברה. (רגישות 91DB)

במחירגבוה יותר הציע לי את FOCAL CVX (רגישות 93DB)

מה דעתכם על הדגמים האלה והאם כדאי להשקיע את הפרש המחיר בפוקל ?

נהג ותיק

פורסם

אני חושב שהמתקין הזה כנראה יודע על מה הוא מדבר - לאלפיין תמיד יש סדרה אחת לפחות של רמקולים שמוצהרים להספק נמוך ונצילות גבוה, והם לרוב גם נשמעים לא רע בכלל!

אופי הסאונד מאוד מזכיר לי את מוראל ברמקולים של אלפיין עד היום ולא פלא שהם ביססו את סדרת העל שלהם על סקאן ספיק רוולייטור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוזר שאלפיין יש רק דגם אחד בגודל 6X9 שנמכר בארץ. זה דגם ארופאי ובאמזון האנגלי יש ביקורות טובות בעיקרן.

גם לא מאוד יקר. סביבות 450-500 ברוב המקומות שמחזיקים אותו.

נהג ותיק

• תוכן חדש...