Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותחים ורואים

:-P

בוא נאמר שמתקין טוב אמור לדעת מה עומק ההתקנה המירבי שאפשר להכניס בדלת של רכב מסויים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו בדיוק הבעייה שהרכב הזה דגם שעבר מתיחה ב2012 וגם ככה אין הרבה ממנו בכבישי ישראל

כך שגם למתקינים וותיקים ומנוסים אין ניסיון אישי ולא מוכנים להתחייב שרמקול כזה או אחר

בטוח יכנס.

בנוסף הרבה פעמים המתקינים חותכים את הרמקול המקורי בסכין יפני כדי להשתמש בהגבהה המקורית

שמותקנת מעל המתכת ומבריגים את הרמקול החדש על טבעת הפלסטיק שהחזיקה את הרמקול המקורי.

אז אחרי שמשמידים את הרמקול המקורי ומגלים שהרמקול המיועד לא נכנס בעומק הקיים, נאלצים להתחיל לאלתר

וכל ההתקנה מסתבכת.

מתרחיש כזה אני מאוד רוצה להימנע, ולכן מחפש מישהו שכבר התקין רמקולים ברכב כזה שיתן המלצה

איזה רמקול מתאים במציאות ולא רק בתאוריה.

נהג ותיק

פורסם

אתה יכול למדוד את זה בעזרת שיפוד עץ

תפרק את הרמקול המקורי ותרכיב את הדיפון, תוריד את החלון למטה ותסמן על השיפוד את נקודת הנעיצה שלו בכמה מקומות

תוריד מזה את עובי הדיפון ותיקח מרווח בטחון של כמה מילימטרים מהנקודה הכי נמוכה ואתה יודע מה עומק ההתקנה המירבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרגע דיברתי עם עוד מתקין ותיק וידוע באזור ראשל"צ, שהציע לי את הקאפה 693.7 (רגישות 96DB)

ואומר שהם יכנסו בדלתות של האוונסיס ואין בעיה עם העומק.

מדובר בדגם של 110W RMS נומינלי ורגישות גבוהה.

לדעתכם זה יתפקד בסדר עם הHU המקורי ללא הגברה ?

או שעדיף ללכת על האלפיין מסדרה G ?

נהג ותיק

פורסם

הוא הציע לי את ה693.7 במחיר נמוך יותר כי נשאר לו אחד אחרון במחסן.

קראתי שבכלל הפסיקו יבוא סדיר של סדרת קאפה לארץ.

נהג ותיק

פורסם

גם מאחור יש לי דגם של אינפיניטי 2 אום, אז דווקא יש יתרון ללכת על רמקולים מאותה משפחה לקבלת סאונד מאותו סוג.

יש רק לקוות שה-HU לא יקרוס עם 4 רמקולים של 2 אום.

נהג ותיק

פורסם

הלכתי היום לבצע את ההתקנה וכמו שתמיד קורה, הולכים עם תוכנית אחת ובסוף מבצעים משהו שונה.

איך שראיתי את הקופסה של הקאפה כבר הבנתי שלא בא לי עליהם.

ה693.7 הוא דגם ישן וכנראה שהקופסה שכבה הרבה שנים במחסן.

דבר שני הרמקול נראה מוזר והמגנט שלו מאוד משונה וקטן.

דבר שלישי, המתקין הקשיב לרמקולים המקוריים ברכב וישר הבחין שגם הטוויטרים דיי חלשים.

ההמלצה שלו היתה שבאותו כסף, במקום להתקין את הקאפה, נתקין 6X9 מסידרת הREF של אינפיניטי דגם 6933I

שמתאימים במיוחד לעבודה עם הגברה של HU מקורי, וסט טוויטרים של JBL דגם GT018T.

כעת אחרי ההתקנה, השיפור בסאונד הוא חד משמעי. אין מה להשוות בכלל למה שהיה קודם.

אם קודם הייתי צריך להגביר את הווליום לדרגה 35 כדי להגיע לעוצמה רצוייה, כעת אותה עוצמה היא בדרגת ווליום 25.

האינפיניטי יש להם התנגדות 2 אום שדורש פחות מאמץ מהמגבר.

יש להניח שרמקול חדש גם לוקח לו זמן להיפתח אז יש לקוות שהסאונד אפילו ישתפר תוך מספר ימים.

בקיצור נראה לי שיצא טוב.

נהג ותיק

פורסם

יפה יפה!

תהנה (שומר זכויות יוצרים לאלכס על המילה המשלימה :-P )

טוב לשמוע שזה נגמר ואתה מרוצה, 6*9 בדלתות וטוויטר טוב בנוסף על קרוס מבחינתי יכול להיות סאונד מספק - זה פשוט אדיר שהם דואגים בדלת למקום לרמקול בגודל שכזה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...