Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז ככה:

אשתי התקשרה היום שההגה נהיה קשה כמו אבן אחרי שהורידה את הילד בגן, ואחרי כמה מטרים היא כבר עצרה בצד.

הרכב שם. ששאלתי אותה אם היה סימן של מצבר שנגמר - אמרה שהופיעה התרעת מצבר נמוך.

בכל מקרה הזמנתי גרר למחר, השאלה (שמחר כבר תפטר):

רצועת אביזרים? אלטרנטור בלי רצועה ? פולי משאבת שמן הגה ?

כל הבלאגאן ביחד (חו"ח)

בינתיים גורר למוסך מורשה סיטרואן. יש המלצות כי זה נשמע לי יקר קצת במידה וזה מעבר לסתם רצועה שנקרעה ?

תודה רבה,

פורסם

לדעתי עשית נכון שהזמנת גרר.

יכול להיות שיש בעיה במצבר ולא מומלץ לנסוע עם מתח טעינה נמוך שעשוי לגרום נזק לרכיבים אלקטרונים.

אני הייתי בודק טעינה באמצעות מכשיר יעודי לכך כמו גם מבצע בדיקה שהקטבים מחוזקים ונקיים.

לגבי רצועת אביזרים כדיי לשים לב למתוחן, אם אני לא טועה אורך חיים הוא 90K ככה שאם יש לך ספר טיפולים מסודר אתה יכול לבדוק מתי החליפו בפעם האחרונה.

לא פחות חשוב הוא להגיע למוסך שמבין בC5 ,כדיי להימנע מנזקים. אני לא הייתי נגש למוסך מורשה בגלל המחירים והשירות במיוחד שיש כמה מוסכים ממש טובים חלקם אפילו חברים פה בפורם. אני מטפל ברכבי בצפון ואני מניח שזה פחות רלוונטי לך אבל אם אתה מאזור המרכז- יש המלצות ממש טובות על אורן שירותי רכב.

פורסם

מודלה, רק עכשיו שמתי לב שזה אתה פותח השרשור!!

אם מחר אתה במוסך מורשה/ מומחה מה שתבחר, תנצל את ההזדמנות בשביל לסגור את השרשור הקודם בעניין מכסה מיכל המים מבלי להזדקק למק"ט והזמנה מEBAY.

אני סבור שאיפה שלא תטפל ברכבך מחר, תקבל את את המכסה בחינם או מקסימום בעלות של כמה שקלים בודדים.

אני אשמח אם תעדכן.

פורסם

בדוק אפשרויות הבאות :

1: רצועת משאבה קרועה.

2: חוסר בשמן הגה .

3:בדוק אפשרות לנזילה .

אם הרכב עומד על סל"ד עבודה יציב {0.9} , וכל הדברים הנ"ל נבדקו ונמצאו תקינים ,

כנראה שמשאבת שמן ההגה החזירה נשמתה לבוראה .:-D:lol:

גם לכם קרה שנתקעתם בלי דלק ? :roll::?

פורסם

הגעתי בבוקר לחכות לגרר.

תחתי מכסה מנוע - רצועת אלטרנטור קרועה לרוחבה לגמרי. והרצועה היתה במצב מעולה ולא יבשה.

מקווה שהאלטרנטור לא תקוע ובגלל שהוא נתקע נקרעה הרצועה.

נעדכן ותודה לחברי הפורום על התמיכה.

פורסם
250 אולי לרצועה לא מקורית.

קיצר הוספתי גם טיימינג, מסנן מזגן, פלאגים וצינור שמן לבלם זעזועים קידמי.

מעניין כמה יעלה.

אני מהמר קרוב ל3 במוסך מורשה.

הימורים?

כמה קילומטרים עשה הרכב ?! מתי בוצע טיפול אחרון של החלפת טימניג??

אם כבר מחליפים, אתה מחליף כבר על הדרך משאבת מים ?!

אם הלכת למורשה אני מעריך את עלות הטיפול בכ5000 ₪.

פורסם

3000

טיימינג עם כל הסיפור (שמן פילטר שמן ועניינים)

רצועת אלטרנטור

צינורית שמן לבולם זעזועים קידמי

מסנן מזגן

עוד לא הגעתי למוסך אבל נראה לי זה פחות או יותר

מוסך מורשה יבואן

פורסם

למי שמעוניין בחפירה:

היה מותחן שנדפק וקרע את הרצועת אלטרנטור.

אבל, משום מקום דחפו לי (במוסך מורשה יבואן!!!!!!) טיפול 10000 שלא רציתי ושלא הייתי צריך - שמן מנוע, מסנן שמן ועבודה (עבודה 322 שקל לפני מע"מ).

התווכחתי שבכלל לא רציתי את הטיפול ולא הייתי צריך - אמרו אי הבנה, אנחנו הבנו שרצית ואתה הבנת שלא.

הרצועת אלטרנטור + מותחן + טיימינג כולל עבודה ומע"מ - 1929. לדעתי סביר לכזה מוסך.

אבל ה"טיפול" הלא מוזמן - בעלות של 680 שקל כולל עבודה ומע"מ.

חוץ מזה החליפו גם צינורית לבלם זעזועים קידמי - צינורית ומחבר כולל עבודה ומע"מ 333 שקל.

שמן LDS (לדעתי לא היה חסר, בטח לא ליטר שלם - והרי הם לא מביאים לך את השאריות של הקונטיינר) - 120 לפני מע"מ.

קיצר מאכזב לדעתי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רציתי לצאת הוגן עם המוסך - לאחר שהתלוננתי שכלל לא ביקשתי את ה"טיפול" שמעבר לביצוע טיימינג ורצועת אביזרים - הם זיכו אותי בכ600 שקל על העבודה של הטיפול, השמן והפילטר שמן.

נחמד, לא היה צפוי לדעתי.

פורסם
רציתי לצאת הוגן עם המוסך - לאחר שהתלוננתי שכלל לא ביקשתי את ה"טיפול" שמעבר לביצוע טיימינג ורצועת אביזרים - הם זיכו אותי בכ600 שקל על העבודה של הטיפול, השמן והפילטר שמן.

נחמד, לא היה צפוי לדעתי.

טוב שפרסמת את זה, כמו שאנחנו יודעים לבוא בטענות, חשוב שנדע גם לתת את השבחים למוסך שבחר על אף הבעייתיות לזכות אותך ולתת שירות מצוין.

כל הכבוד למוסך.

• תוכן חדש...