Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2008 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לקנות רכב ראשון, לאחר שחרורי מהצבא.

הכיוון היה פיאט פנדה קטנה וידנית אך זהו רכב נדיר למציאה.

אני מחפש אופציות אחרות, ואחת מהן היא היונדאי.

מה אתם אומרים עליה? אמינה? חסכונית בדגם הידני?

זולה לאחזקה?

יש אופציות טובות יותר בטווח המחירים עד 35 אלף?

אודה לכם,

:)

פורסם

כן היא אמינה הגיר הידני ממוצע מבחינת חיסכון. חפש רמות איבזור GLS/GLI.

בכזה תקציב אפשר גם לחפש גרנדה פונטו,חסכונית אך מרווחת יותר ובטיחותית,עדיף למצוא 1.4.

אם אתה מחפש נוחות אפשר לבדוק את ה206,פחות חסכונית המפיאט אך נוחה,מנוע אמין ויש די מבחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום lior_haroni,

יונדאי גטס בהחלט יכולה להתאים כמכונית ראשונה לבחור צעיר. מדובר במכונית אמינה מאוד ועלויות האחזקה שלה (טיפולים, ביטוחים וכו') נמוכים יחסית למכוניות אחרות בקבוצה שלה. צריכת הדלק של הדגם הידני טובה מצריכת הדלק של הדגם האוטומטי, ובאופן כללי למרות שלא מדובר במכונית הכי חסכונית שתוכל למצוא בתקציב הזה, עדיין מדובר ברכב שמציג צריכת דלק טובה.

פיאט גרנדה פונטו ידנית, מכונית נוספת שתוכל להתאים לדרישותיך, מעט חסכונית יותר בדלק וגם מרווחת יותר. אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר תוכל גם לבדוק את מכוניות המיני הקטנות יותר, כמו סוזוקי אלטו או יונדאי i10. גם הן יציגו רמת אמינות גבוהה וצריכת דלק נמוכה במיוחד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אתה לא יכול להשוות יונדאי גטס לסוזוקי אלטו מבחינת נוחות.

היא יותר גדולה והרבה יותר חזקה.

(נוחות זה יחסי).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני השגתי בגטס 09 ידנית צריכת דלק של 1-11 אז לשיקולך. נהיגה רגועה סביבות 100 קמ"ש. עם מזגן. אל תיפול לאמירות כמו זה תלוי גם בנהג. באותם תנאי נסיעה בדיוק ואפילו מהירות מעל 110 בשרייד 97 מנוע 1.3 השגתי צריכת דלק של 1-17. שקול צעדיך בחוכמה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...