Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

סיריון מנוע 1000, ידנית.

הרכב רק יצא מהמוסך לפני יומיים - עבר ראש מנוע ורדיאטור. ופתאום: ההגה קשה מאד!

בדקתי הבוקר, ולתדהמתי, מיכל נוזל הגה הכוח ריק לגמרי! אציין כי בשנתיים שיש לי הרכב, מעולם לא נבדק מפלס נוזל הגה הכוח, ואני לא בטוח שבמוסך שלי בדקו.

האם ניתן להוסיף כעת נוזל, והעניין יסתדר?

ואם כן? בספר הרכב כתוב DEXRON III. מה דעתכם? יש נוזל מומלץ אחר?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

נתחיל בזה שתמלא שמן ע"פ הוראות היצרן כדי שתוכל בכלל להתנייד עם האוטו. בהמשך, בדוק לעורך מס' ימים האם קיימת נזילה.

האם ההגה היה קשה כבר ביציאה מהמוסך או שזה משהו שהופיע לאחר יומיים?

לי נראה שבמוסך רוקנו את המיכל ושכח למלא מחדש או שפשוט שכחו לחבר איזה צינור וכל השמן נזל.

פורסם
נתחיל בזה שתמלא שמן ע"פ הוראות היצרן כדי שתוכל בכלל להתנייד עם האוטו. בהמשך, בדוק לעורך מס' ימים האם קיימת נזילה.

האם ההגה היה קשה כבר ביציאה מהמוסך או שזה משהו שהופיע לאחר יומיים?

לי נראה שבמוסך רוקנו את המיכל ושכח למלא מחדש או שפשוט שכחו לחבר איזה צינור וכל השמן נזל.

גם אני מהמר על כך. (רוקנו ושכחו למלא)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...