Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים להחליף את הרכב בבית , יש לנו כרגע סוזוקי איגניס 2003 מנוע 1300...

היא מתחילה לעשות בעיות והיא גם ממש חלשה ,בכל זאת כבר בת 10 ..

אני נהג חדש(צעיר) ויש את האפשרות לימכור את הסוזוקי ולהביא רכב יד שניה ,התקציב שנתנו לי לחיפושים הוא 60אלף שקלים בלי חריגה בכלל ..

לפי בירורים כאלה ואחרים הבנתי שמנוע 1600 מספק גם צריכת דלק טובה של משהו באזור ה 1.13 פחות או יותר וגם נותן את הכוח שצריך אותו,אני לא נהג אגרסיבי ,אני לא מחפש את ה140 קמש וגם לא את ה130 ,פשוט רוצה שהרכב יסע טוב 8)

מחפשים רכב חסכוני בעיקרון ..

מנוע 1600 בנזין ..

5דלתות

תודה לעוזרים !

פורסם

נתון צריכת דלק אמיתי של 13 קילומטרים לליטר ברכב 1,600 אוטומטי זה נתון די אופטימי. זאת צריכת דלק שחלק מהמכוניות המשפחתיות יכולות להגיע אליה, אבל לא בנסיעה שהיא בעיקר נסיעה עירונית. אני מציין את זה כדי שלא תתאכזב מצריכת הדלק, כי נדיר מאוד למצוא מכונית 1,600 שמגיעה לצריכת דלק כזאת בתוך העיר.

בסביבות הסכום שציינת אפשר למצוא סוזוקי SX4 האצ'בק (5 דלתות), עם מנוע 1,600 סמ"ק וצריכת דלק טובה יחסית.

אתה יכול גם לנסות לחפש ניסאן נוט, גם מכונית 5 דלתות נחמדה מאוד וחסכונית יחסית.

או כיוון אחר, מכונית כמו מאזדה 2. המנוע הוא אמנם בנפח 1,500 סמ"ק אבל היא נוסעת יפה מאוד ויש לה ביצועים טובים מאוד.

• תוכן חדש...