Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בתחנות הדלק אזל תוסף לדלק...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתחנות הדלק אזל תוסף הדלק איכן ניתן לקנות? לרכב אספנות כמובן תוסף עופרת

בחנויות Auto Depot (ב- ACE)

פורסם

הבהלתם אותי עם הט'רד הזה :) רצתי עכשיו לתחנת דלק סונול ליד העבודה שלי וקניתי את הבקבוק האחרון שהיה להם על המדף

Subaru Impreza GT 99, Zaporozhets ZAZ 968M 82, Lada VAZ 2106 90

פורסם

על הדרך גם לי יש שאלה האם אני צריך לשים את התוסף בקורטינה שלי ?

כידוע לכם זה מנוע פינטו 1800 קאמשפט עליון כמו בפורד סיירה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מי שרוצה יש לי 2 בקבוקים חדשים של ליקוי מולי

לפנות בפרטי

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
האם לדעתכם בפיאט צריך? זה בלוק אלומיניום

בזמנו, משרד התשתיות פירסם טבלה של כל סוגי המנועים בשוק הישראלי עם המלצה האם צריך להשתמש בתוסף אשלגני או לא.

אני משתמש בתוסף בהתאם להמלצת הטבלה

כעת נראה לי שהלינקים שבורים והמסמך הורד מהאתר. יש למישהו עותק? או לינק פעיל?

פורסם
הבהלתם אותי עם הט'רד הזה :) רצתי עכשיו לתחנת דלק סונול ליד העבודה שלי וקניתי את הבקבוק האחרון שהיה להם על המדף

למייטב ידעתי במקום, ממנו הגיע הרכב שלך דלק עם עופרת יצא משימוש די מזמן, ולא שמעתי על מישהו שמשתמש בתוסף הזה.

פורסם

מה זה הקשקוש הזה.

אתמול ראיתי מלא בקבוקים בסונול שילת.

היום ראיתי בטן בפארק סיבל.

כמו כן, כמעט כל חנות חלפים שמכבדת את עצמה מחזיקה תוסף של "ליקוויד מולי" (אני בספק אם באמת מיוצר ע"י ליקוויד מולי אבל מה שבטוח משווק ע"י כרומט) או של STP (קצת קטן יותר ובלי החלק העליון של המדידה) שניהם בערך בחצי מחיר מתחנות הדלק (עד 25 ש"ח).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

פראייר מי שקונה תוסף בתחנת הדלק, או כל מוצר אחר לצורך העניין...

באוטו דיפו יותר זול והתוסף יותר איכותי, ואני בטוח שבחיפוש במקומות ייעודיים

של חלפים יהיה גם יותר זול מהם. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...