Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אני כותב כאן בשם חמי וחמותי שאין ביכולתם להשמיע את קולם מחמת גילם והבנתם.

רכבם שנרכש בשנת במרץ 2011 נכנס מאז ועד היום כולל היום 4 פעמים למוסך עקב בעיות חשמל,

הרכב עבר 6,000 ק"מ בעת כניסתו הראשונה למוסך, מה שקורה שבאופן לא צפוי הרכב פשוט אינו מניע(מפל מתח)

וזה לא משנה איפה אתה נמצא ובאיזה מצב , הרכב פשוט נעמד בלא יכולת להניע שוב, פעם הראשונה הרכב טופל והוחזר

נפרדים בחיוך(קורה) פעם שנייה מעצבן(אבל יאלה נחליק), פעם שלישית כועסים מאוד, ועכשיו זהו זה פעם רביעית, להזכירכם זוג מבוגרים ש"נתקעו" עם הרכב ללא יכולת תמרון עם למי להתקשר איך ומתי אתם יודעים איך זה.., החברה מצידה לא מציעה לא פיצוי ולא משהו דומה אפילו, כאילו זה ברור שכל שני וחמישי הקשישים צריכים לבקר במוסך.

אז מה אתם אומרים?מה הלאה?אני באופן לוגי לא מבין היכן החברה שמה את הגבול השפוי ,מתי מפצים ואיך פועל המנגנון לכל השדים? חמי כבר כמעט(ברצינות גמורה)על סף התקף לב.

פורסם

קודם כל להרגיע את העניין של ההתקף לב, בסה"כ חתיכת פח עם מנוע.

דבר שני, לשלם לעו"ד כ500 ש"ח על ניסוח מכתב מפורט המכיל את התקלות ואת מפח הנפש שהצגת בהודעה ולשלוח ליבואן עם אזהרה ברורה כי ללא פיצוי, המכתב ישלח גם לאתרי החדשות שישמחו בשבוע משעמם כזה לפרסם משהו עסיסי.

דבר שלישי, לשקול להחליף מוסך מטפל וללכת למוסך אחר השייך לאותו היבואן (כדי למנוע הסרת אחריות).

בלי שום קשר, נפלתם על i20 תקולה (אין הרבה כאלו). לי יש רק נסיון טוב עם הרכב הזה.

פורסם

אפשרות א'- לפנות במייל לשירות הלקוחות של כלמוביל.(באתר האינטרנט שלהם יש אפשרות צור קשר ושם לגלגל במכתב חריף את השתלשלות העניינים-כל זה ללא הוצאה כספית ופנייה לעו"ד לפחות באופן זמני.

אפשרות ב'-הרכב בן כמעט שנתיים-אמנם יש אחריות יצרן אבל ויש כאן אבל גדול...

ישנם מוסכים מתמחים ברכב,שאינם נחותים ברמת הטיפול שלהם ממוסך מורשה.

הייתי נגש למוסך מתמחה ברכב (אחד ממומלצי הפורום באיזורכם),מתקן את הרכב על חשבוני,שומר על הקבלה ואתה מגיע לעו"ד שבצירוף מכתב עסיסי +חשבונית תיקון כבר יכריח את היבואן לפצות אתכם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...