Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי את הרכב לפני כשבעה חודשים, מההתחלה נורת האזהרה של חוסר בנוזל קירור היתה נדלקת וכבת לסירוגין וזאת אפי' כשהיתה כמות נוזל תקינה. לאחר כחודשיים הלכתי לבדיקה במוסך רדיאטורים אחרי שזיהיתי פעם אחת דליפה, בבדיקת לחץ גילו שיש דליפה מהפתח של הרדיאטור והחליפו לי את האוטם. על הדרך עשו ניקוי, אך לגבי הנורה לא מצאו פתרון.

לפני כשבוע זיהיתי שוב נזילה אך הפעם זה היה מגוף הרדיאטור עצמו.

אשמח לשמוע המלצות על מוסכים בירושלים (כלליים, וראדיאטורים בפרט), ואיפה אפשר להשיג באיזור ראדיאטור (וחלפים בכלל) במידה ואצטרך להחליף ועד כמה זה מסובך, האם אני יכול לעשות זאת לבד? . דבר שני, אתם חושבים שיש קשר כלשהו לנורה או שאצלה זו בעיה אחרת אולי מגעים או משהו כזה?

פורסם

אשמח לשמוע המלצות על מוסכים בירושלים (כלליים, וראדיאטורים בפרט), ואיפה אפשר להשיג באיזור ראדיאטור (וחלפים בכלל)

כללי - מוסך עובדיה, רחוב התעשיה, תלפיות, 6710861

מצננים - אלי המצנן, בעלי המלאכה, תלפיות

חלפים - אמי פרטס, בעלי המלאכה, תלפיות

במידה ואצטרך להחליף ועד כמה זה מסובך, האם אני יכול לעשות זאת לבד?

לא מאד מסובך. כמה ברגים וזהו. בדוק את מצב הצינורות והחלף בהתאם לצורך. חבקים ("בנדים") - כנ"ל. הדק את החבקים היטב אך ללא הגזמה (לא לקרוע את הצינור). שים נוזל קירור "וולאו".

דבר שני, אתם חושבים שיש קשר כלשהו לנורה או שאצלה זו בעיה אחרת אולי מגעים או משהו כזה?

קשה לדעת כאשר יש כמה תקלות בו זמנית. החלף את המצנן וראה מה תהיה התוצאה.

בהצלחה.

דני

פורסם

אני מאמין שזה רדיאטור יש ולכן שעשו בדיקת לחץ יכול להיות שנסדק אזור אחר מומלץ להחליף רדיאטור עניין של 500 שקל למשהו סיני וקצת יותר למשהו מקורי או תוצרת אחרת

פורסם
אלי המצנן נסגר.

אז איך קוראים לזה שנמצא מול ג'קי וליד ירוחם? הוא לא סגר.

(אולי ארמונד?)

דני

פורסם

כן דני, ארמונד שם. הייתי אצלו, הוא אמר שהנזילה מהרשת ואם זו נזילה קטנה אז הוא יוכל להלחים, עניין של 250 ש"ח, ממליצים?

אני מאמין שזה רדיאטור יש ולכן שעשו בדיקת לחץ יכול להיות שנסדק אזור אחר מומלץ להחליף רדיאטור עניין של 500 שקל למשהו סיני וקצת יותר למשהו מקורי או תוצרת אחרת

ארמונד גם אמר לי שהרדיאטור שלי לא מקורי אז אני לא יודע כמה הוא ישן, המודל הוא 99' אגב. בכל אופן לגבי רדיאטור חדש הסתכלתי בכמה שרשורים קודמים, הסיני לא כ"כ מומלץ ואת המקורי לא הצלחתי להבין איך ומאיפה להשיג? איזה עוד תוצרת יש?

פורסם

את המקורי תוכל אולי להשיג אצל היבואן. רוב הסיכויים שהמחיר יהיה כזה שלא תקנה אותו.

יש את "בשן" שהוא לדעתי גרוע ביותר, ויש סינים. שאלת באמי פרטס?

לגבי תיקון - אי אפשר להמליץ מהמחשב. צריך לראות כדי לדעת אם שווה.

דני

פורסם

דיברתי עם אמי, הוא לא מתעסק עם מקורי ובאמת לא ממליץ להשקיע את המחיר של זה.

בכל אופן אם אני צריך להזמין חדש (חלופי), איך אני יכול לצמצם עלויות? מי היבואן, אני יכול להזמין ישירות ממנו?

ובעניין ההלחמה, זה מחיר סביר לקחת על זה 250 ש"ח?

תודה ושבת שלום!

פורסם

בכל אופן אם אני צריך להזמין חדש (חלופי), איך אני יכול לצמצם עלויות? מי היבואן, אני יכול להזמין ישירות ממנו?

תשאל בכל החנויות וחפש כאן בפורום. לדעתי היבואן לא יתן לך מחיר זול במיוחד כי אין לו ענין לשבור את המפיצים.

ובעניין ההלחמה, זה מחיר סביר לקחת על זה 250 ש"ח?

אם זה כולל פירוק והרכבה - כן. אם אתה מביא לו רדיאטור מפורק, בדרך כלל זה עולה 100-150.

דני

• תוכן חדש...