Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בצחוק , ולמעשה גם חשבתי כמה פעמים אם להתייעץ כאן בנושא (מחשש לירידות).

בשבוע שעבר הסטרטר התפגר ושלחתי אותו לשיפוץ ,הרכב מניע כמו חדש

אבל הרדיו התאפס (התחנות השמורות נמחקו) , התחלתי לסרוק מחדש אבל

משום מה הוא לא מתביית על גלגל"צ (99.8 בדרום) שמתי לב שיש עוד כמה תחנות

שהוא לא מצליח להתביית עליהם כמו רדיו דרום לדוגמא.

מה שכן יש לי תחנות בערבית בשפע.

מה אני צריך לבדוק ?

אני נמצא על FM ,חוץ מזה אני לא יודע כלום :| .

אולי החשמלאי נגע באיזה משהו שקשור לקליטה ? יכול להיות ?

Gn'f'R

פורסם

וזו (תחנות איזוגיות) הבעייה שלך.

מהו דגם הרדיו (שנה ונפח מנוע)? בד"כ יש דרך להחליף כמו לחיצה ארוכה על כפתור מסויים.

:turn-l:
פורסם

יש מצב שהרדיו חזר לברירת המחדל האמריקאית שזה להציג רק תחנות בעלות תדר אי-זוגי.

האם כל התחנות שאתה לא מצליח לקלוט כעת היו בעלי תדרים זוגיים?

האם התחנות שאתה כן מצליח לקלוט כעת הם בעלי תדרים אי-זוגיים?

פורסם

אני חושב שחייב ליהיות סריקה ידנית!

אצלי בקוואליר, גם כן רדיו אמריקאי מקורי, יש גם כן סריקה אוטומטית, וגם סריקה ידנית (אצלי זה בכפתור מסתובב).

עד כמה שאני זוכר, במאליבו 2001 של חבר, גם כן הצלחתי לסרוק ידנית.

הרדיו המקוריים האלה מעולים, הנדסת אנוש ואיכות מבין הטובים לדעתי. (אצלי לפחות, כמה כפתורים ואתה שולט על כל הרדיו, מה גם שההגברה שלו מצויינת).

כדי לא להחליף את שלי, פשוט עשיתי פרוייקט עם משדר FM (קיצרתי אותו לאנטנה), וגם יש לי כאבל AUX (שומעים יותר כמו דיסק), וגם יש תחנות רגילות שהרדיו קולט.

תשחק איתו, אני מאמין שתצליח למצוא.

תבדוק גם שהוא לא קפץ לAM, גם לזה, אחד הכפתורים מסדר את זה.

יכול ליהיות שאנחנו טועים, והרדיו התאפס או משהו, בעניין הזה אני כבר לא מבין כלכך ואין לי ניסיון, הייתי הולך ליבואן או לטכנאי מערכות שיראה מה אפשר לעשות.

פורסם
וזו (תחנות איזוגיות) הבעייה שלך.

מהו דגם הרדיו (שנה ונפח מנוע)? בד"כ יש דרך להחליף כמו לחיצה ארוכה על כפתור מסויים.

שנייה אני יוצא לבדוק.

יש מצב שהרדיו חזר לברירת המחדל האמריקאית שזה להציג רק תחנות בעלות תדר אי-זוגי.

האם כל התחנות שאתה לא מצליח לקלוט כעת היו בעלי תדרים זוגיים?

האם התחנות שאתה כן מצליח לקלוט כעת הם בעלי תדרים אי-זוגיים?

בדיוק.

Gn'f'R

פורסם

למיטב ידיעתי בפיוניר אין אפשרות תוכנתית לשנות, אלא צריך לצרוב קושחה שונה או להחליף את הEPROM.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1299420#1299420

התשובה לא רלוונטית אם תגיד שזה עבד לך בעבר והתאפס משום מה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
למיטב ידיעתי בפיוניר אין אפשרות תוכנתית לשנות, אלא צריך לצרוב קושחה שונה או להחליף את הEPROM.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1299420#1299420

התשובה לא רלוונטית אם תגיד שזה עבד לך בעבר והתאפס משום מה.

התשובה רלוונטית כנראה, מאז שיש לי את הרדיו לא הצלחתי לכייל תחנות זוגיות ואין לי מושג מהו מקור הרדיו (בארץ או בחו"ל).

אתנחם בעובדה שיש עוד 4 אמצעים לשמיעה מתוכם 2 אפשר "להשמיש" לרדיו (חיבור מקלט חיצוני לAUX או חיבור אייפון לAUX/USB)

תודה!

• תוכן חדש...