Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'רמכר רימה אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלון, אתה מתעלם מהציטוט (של חוק החוזים) שהבאתי בעמוד קודם.

לא מתעלם, פשוט לא מבין איך זה רלוונטי.

"מי שהתקשר בחוזה עקב ניצול שניצל הצד השני או אחר מטעמו את מצוקת המתקשר, חולשתו השכלית או הגופנית או חוסר נסיונו, ותנאי החוזה גרועים במידה בלתי סבירה מן המקובל, רשאי לבטל את החוזה".

האם היה כאן ניצול של מצוקה אמיתית?

היה יכול להחליף לגלגל ספייר ולהמשיך לנסוע לפנצ'ריה הבאה.

האם היו כאן תנאי חוזה גרועים במידה בלתי סבירה?

לדעתי לא, אומנם לא הכי זול אך לא מדובר על 300% רווח.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מתעלם, פשוט לא מבין איך זה רלוונטי.

האם היה כאן ניצול של מצוקה אמיתית?

היה יכול להחליף לגלגל ספייר ולהמשיך לנסוע לפנצ'ריה הבאה.

האם היו כאן תנאי חוזה גרועים במידה בלתי סבירה?

לדעתי לא, אומנם לא הכי זול אך לא מדובר על 300% רווח.

אני מפנה אותך לכמה משפטי מפתח בהודעה:

1.

אתמול גילית פנצ'ר באחד מהגלגלים וקפצתי לפנצ'ריה הקרובה לביתי.

הפנצ'רמכר הסתכל על הצמיג וטען שהצמיג פסול כי נסעתי עליו שהוא היה מפונצ'ר ולכן חייבים להחליף אותו ואת בן הזוג שלו כי זה רכב 4X4.

2.

הכל היה בלחץ ולכן לא בדקתי פרטי הצמיגים [טעות שתתגלה כרצינית].

אז בוא ונראה מה היה לנו כאן:

1. פאנצ'רמאכער שטוען שצריך להחליף שני צמיגים במקום אחד-דבר שמייקר את העלות, שלא לדבר על כך שנסיעה על גלגל ספייר מוגבלת במהירות ובטווח הקילומטרים. יתכן שגם הגלגל ספייר עשה את שלו וצריך להחליף גם אותו.

2. כפי שרשם שמוליק, הוא היה בלחץ כשהגיע שהגיע לפנצ'רמאכער. מילא צריך להחליף גלגל אחד, אבל פתאום צריך להחליף זוג ואולי אפילו ארבעה? אתה מכיר בן אדם שלא היה נלחץ מהוצאה כספית שכזו, ועוד כשהוא ממהר למקום כלשהו?

בשני המקרים הללו מדובר על ניצול של מצוקה ולחץ של אדם, שלא לדבר על כך שעל פי הודעות פותח השרשור, לא היה לו ידע מקדים בצמיגים (חוסר ניסיון).

ועוד דבר-המוכר כן עבד עליו והציג לו מצג שווא וניצל את חוסר ניסיונו תוך כדי מעבר ביודעין על החוק ולראיה:

הצמיגים שהוא המליץ לי בחום הינם של חברת - ווסטלייק (wastlake) , אינני מבין כלום , אך הוא טען שהם מצוינים.

הוא הרכיב לי את ארבעת הצמיגים , שילמתי לו [כמובן שהוא רצה מזומן ולא להוציא קבלה אך סירבתי וביקשתי קבלה].

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים,

תודות לחבר פורום (Matan FR) הומלץ לי בחום ליצור קשר עם ג.פורטל למצוא פיתרון לבעיה.

ואכן יצרתי קשר עם אביתר שמנהל את ג.פורטל , קיבלתי יחס מצוין.

הוא זיכה אותי על הצמיגים של westlake (אמנם לא באותו הסכום אך בחלק יחסי וסביר) ונתן לי צמיגי Dunlop איכותיים במחיר טוב.

עכשיו אני רגוע ומאושר שנשארו אנשים טובים באמצע הדרך.:lol:

תודה לפורום ,לאביתר ומתן על העזרה.

שמוליק דקל

• תוכן חדש...