Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאר האנשים אני לא חושב שזה כדאי, משתלם וכו'..

אבל לכל אחד יש את השריטה שלו - ואם אתה ממש נעול על זה,

אני מציע לך לנסות לדבר עם ליאור מהפורום (lior_baruch (אני חושב שככה רושמים את השם שלו)),

הוא שיפץ רכב אספנות בצורה מרשימה למדי :wink:

אם כי תהיה בטוח שזה יעלה יותר מ50 אלף שקל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בוודאות יש לך בעיה באוטו

המנוע הזה נוסע יפה מאוד וצולח עליות כמו גדול תוך שמירה על הממונט מניסיון.

כדאי לך לבדוק את האוטו לפני שאתה קופץ מעל הפופיק ופה אתה קופץ מאוד גבוהה.

ובמקרה הזה (ורק במקרה הזה בעיני )ניתן לחשוב על צ'יפ יכול להוסיף .

פורסם

למה במקום להתאמץ ולבנות ולחפש רכב אמריקאי ישן+חלקים רבים ויקרים.

פשוט לקנות רכב יותר חדש וחזק שבנוי טוב ויכול לעמוד בדרישות שלך?

אני מאמין שחיפוש קטן במאגרי הרכב אתה תוכל למצוא רכב דיזל חזק ב40 50 אלף ש"ח.

מצד אחד אתה צריך לנסוע הרבה מצד שני תהיה לך הרבה עבודה והמון המון הוצאות.

מה עם בין לבין? כאשר תמכור את הפאסט ותרכיב את הרכב? איך תיסע?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ובלי קשר, יש לך פאסאט טורבו דיזל, תטפל קצת במנוע (פלאגים, כבלי הצתה, כיוון סל"ד) תחפש אולי איזה צ'יפון להעלות מ-110 ל-130 כ"ס. יש לך מקסימום שיפור במינימום כסף.

חחח, חחח חחח, ועכשיו הגרנד פינלה - אני צריך לעשות פיפי כלכ כך חזק שהוא כבר יוצא לי מהציפורניים.

כמו שאחד הכותבים הקודמים כתב. לדיזל יש מזרקים (אינג'קטורים ועוד כל מיני שמות). בראש המנוע יש שסתומים (אולי גם גל זיזים אולי אפילו שניים) וכל מה שנלווה להם (קפיצי שסתומים, מובילי שסתומים...).

ומהסיבה הזאת הוא גם יכול לעבוד מתחת למים (בתנאי שפילטר האוויר אינו שקוע).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

טוב, אני יכול להסביר לכם קצת יותר דברים בתור אחד שנוסע/נוהג בפאסאט של אבי (G.Z.A.3), הוא חבר טוב שלי, אנחנו הרבה ביחד, רק ביום ראשון בבוקר חזרנו עם הרכב מטבריה, קודם כל, הוא סובל מבעיה לדעתי של החלפת הילוכים מוקדם, ב-2000-2200 סל"ד הוא מחליף הילוך, וזה לא משנה אם מדברים על עליה, מישור או ירידה, ולכן הוא יוצא עם הרגשה של חוסר סחיבה, אני מנסה להסביר לו כל הזמן שהוא מחליף הילוך מוקדם מידי, בפעם האחרונה שאני נהגתי ברכב הזה, אבי ישן בספסל האחורי, וישב איתי עוד חבר מקדימה, נהגתי את כל הדרך מאילת, כל הערבה, כל העליות, הכל, עד לת"א, עד כמה שזכור לי, ואני בטוח שזכור גם לחבר שישב לידי, האוטו עלה את העליות כמו סוס, פשוט בלי לדבר, ועם מזגן כל הדרך! אבי, מופנה אליך לפני כולם, אתה מוזמן ללכת לשאול את אוראל אם האוטו סחב את העליות או לא.

עבר בערך חודש מאז, רצוי לציין, לא רק אבי נוהג על הרכב, גם אבא שלו נוסע, אבא שלו שוחט את האוטו כמו בהמה, הוא נכנס איתו לתוך כורכר, אתרי בנייה (קבלן), ועוד שלל מקומות שהרכב הזה לא אמור להכנס אליהם, הרכב הזה עובר לפחות לפחות 10000 ק"מ בחודש, שנסענו לאילת הרכב היה עם 300000 ק"מ בדיוק, כשנסענו לטבריה בסופ"ש הרכב כבר היה עם 313000 ק"מ, מעבר לכך, רצוי לציין, אבי ואבא שלו לא בודקים שמן, נוזל קירור, ושאר דברים שצריכים לבדוק, וגם לא מטפלים ברכב טיפולים שוטפים כמו שצריך, בנסיעה לטבריה הרגשתי כאילו אני נוסע על בלוק מתגלגל, או במילים אחרות, הבולמי זעזועים/מתלים (לא יודע מה יותר נכון) פשוט כאילו ולא היו שם, אין לי מושג מה קרה לאוטו, אבל הייתי חושב שיהיה נחמד אם הוא יכנס למוסך לטיפול ושיפוץ קצת, למרות שזה לא משנה, במילא הוא יצא משם, ואבי ימשיך לנהוג ברכב כאילו יש לו איזה אימפרזה טורבו, כשבעצם זה רק פאסאט.

בעקבות כל זה, יעצתי לאבי להחליף רכב, יש משו שאתם לא מבינים פה:

הפאסאט לא תימכר, היא תשאר לאבא של אבי, ואבי יקנה משו חדש, יש לו אפשרות תקציבית לקנות עוד פאסאט יותר חדשה ועם 130 כ"ס, אבל הוא לא מעוניין, אני מנקודת מבט אישית יעצתי לו לקנות איזו ג'יאמסי דיזל עם מנוע 6500, קשה לי להאמין שהוא יגיד על זה שלרכב אין כוח.

עכשיו גם אני כבר אובד עצות מה אפשר לקנות ואו לעשות, אני יודע שאם הוא נוגע ברכב בנזין, הוא פושט רגל באותו שבוע, ואני גם יודע שהרעיון המטורף של אמריקיות בא ממני, הרי אני כבר כמה זמן מדבר על החלפת הרכב שלי ברכב אמריקאי מיושן, למרות שאצלי נשקלת גם אפשרות לקנות פיג'ו 106 שאני משתדל לא להוציא לפועל (מעדיף אמריקאית, אבל התקציב עלול לקבוע אחרת).

אולי עכשיו הדברים קצת יותר ברורים, מקווה שתוכלו לעזור לאבי וגם לי, כי אני מזכיר, אני נוסע איתו המון.

תודה לכולם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני מנקודת מבט אישית יעצתי לו לקנות איזו ג'יאמסי דיזל עם מנוע 6500, קשה לי להאמין שהוא יגיד על זה שלרכב אין כוח.

GMC דיזל 6500 מגיעות רק בגרסאות הארוכות שאם אתה לא עובד בהסעת אח"מים או ילדים אין שום הצדקה להחזקתה או בגרסאת המסחרית.

גם דוד שלי החזיק וואנדורה שהשפעתה ניכרת עלי עד היום (ראה כינוי), רכב עם עודף כוח ולוקח מסעות ועליות כמו גדול. אבל מה? 6500 זה שתיין, גם אם זה סולר. צריכת דלק של 1:4.5 בתוך העיר ו1:6 או - + על כביש מהיר (שסכנת נפשות לנהוג על רכב כזה בכביש מהיר. לא יציב בלירה)

בהנחה שאתה מדבר על סיירה או על וואנדורה או כל רכב אחר 3500 זה די והותר לסוג הנסיעות שאתה מתאר. מעבר לזה זה מוגזם, לא כדאי וסכנת נפשות. אלא אם הרכב שלך ממש ממש עמוס עד שאי-אפשר להכניס אפילו ממוטה במחזור. אז ה6500 היא אופצייה משתלמת.

תקח בחשבון (כמה שלא נעים לי להודות בזה) שאחזקה וטיפולים של GMC הם נורא נורא יקרים, ואם אין לך מימון מהצד לתדלוקים וכל מיני שמונצעס בצד שנוטים למות כל פרק זמן - חבל על עוגמת הנפש.

עידן.

פורסם

טוב, אם לא כדאי לגעת בג'יאמסי דיזל, אני פרשתי בזה הרגע מנסיון לייעץ לאבי על רכב, למרות שככל הנראה תרכש עוד פאסאט או אולי גולף ותשופר מכנית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...