Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי טויוטה קורולה 2002.

ביום חמישי בערב נסעתי בעלייה (בחיפה...) בגשם שוטף, באמצע העליה החל רעש עמום מהמנוע (דומה לרעש של מנוע דיזל),

לא התרגשתי מזה יותר מידי כי גם שנה שעברה אני זוכר רעש דומה בעליה כשירד גשם, דקה לאחר מכן שמתי לב שכשאני נותן יותר גז בעליה יש רעש של כאילו מים יוצאים מהמנוע, נורא נבהלתי והייתי בטוח שבסוף העליה כשאאזוב את הגז יכבה לי המנוע אבל זה לא קרה וכאשר המשכתי לנסוע במישור או ירידה הכל הסתדר, לא הרגשתי שינוי בסחיבה של האוטו.

בנוסף היום הנעתי את האוטו בחניה וכאשר המנוע התחיל להתחמם התחיל לצאת קצת עשן לבן מהאגזוז (גם היום האוטו היה רטוב מהגשם).

האם זה נשמע בסדר? או שכדאי לבדוק את העניין במוסך?

תודה מראש לעונים :-)

פורסם

כמה המנוע עבר?

חכה ליום רגיל, אחרי שהמנוע חם (לא התנעת בוקר\ראשונה), תגיע לטמפ' עבודה, תשים אנדברקס תשלב N ותשחק עם הגז עד לחצי ככה, תגיד לחבר שיעמוד מאחורי הרכב.

אם יוצא עשן כלשהו, ישנה בעיה במנוע, פנה למוסך.

אם כלום אז הכל בסדר.

אצלי שהלך ראש מנוע, במכות לחצי גז או יותר, יצא עשן לבן, עם זאת גם הסחיבה של הרכב נפגעה, בעליות הייתי צריך לדחוף יותר גז מהרגיל כדי לעלות את העליה נורמאלי.

• תוכן חדש...