Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם חשבתם חניה בגוש דן זה עסק יקר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמיתי הדבר הזה??

2.5 מיליון שקל על חניה של 2X1.5

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

לפחות היה מקבל חנייה בין שני עמודים... שלא יפתחו על הרכב דלתות.

:shock:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני לא מבין מה ההתרגשות,

נכון שהסכום גבוה,אבל אני מתאר לעצמי שמי ששילם את הסכום הזה לא חונה בחנייה הזאת בעצמו,אלה משכיר אותה מה שהופך את החנייה המדוברת לעסק לכל דבר.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש גם חניות שעולות כמה מליוני דולרים. אתה נכנס עם הרכב למעלית ענקית ויוצא בסלון שלך, שבמקרה ממוקם באיזה פנטהאוז בקומה 50.

.Your average Notepad

פורסם

כל אלו שמזדרזים לעשות חשבון תועלת על הכסף של אחרים, יואילו לעשות חשבון כמה שעות חניה צריך כדי להחזיר את ההשקעה.

אולי הוא באמת קנה כדי שתהיה לו חניה היכן שהוא רוצה?

אבל רואים שהוא סתם מתחזה. ככה חונים בסטייל, בלי להגיד כמה זה עולה כי מבינים לבד, העיקר שהאוטו מגיע עד הסלון.

אולי מה שקודמי התכוון.

כאשר לי תהיה פרארי...

http://www.youtube.com/watch?v=b5qxwEZYUHI&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ככה אין מצב שיעלם לך הסמל :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כן, חנייה בהונג קונג זה סיפור יקר, בבניין הקודם בו התגוררתי שילמתי 550$ (אמריקאי) לחניה, לחודש (אבל זה לא המחיר הממוצע, זה מחיר גבוה בגלל שברחוב בו גרתי היו רק 2 בניינים עם חניון, על רחוב שלם...).

יש מעט מאוד מקומות חניה ברחובות עם מדחן (וגם זה עם הגבלה עד חצי שעה לרכב), החניה בעיקרה מוסדרת באמצעות חניונים בתשלום.

מצד שני,

אם אתה גר בהונג קונג, עלות החנייה פחות מטרידה כי אם זה מחיר החניה, תחשבו על מחיר הדירה....

:roll:

עריכה,

לעניין ה"סמל", אל תדאג, גם אם תשאיר 458 פתוחה ברחוב בלי לנעול אותה ועם הגג פתוח- אף אחד לא ייגע בה.

כשאני נוסע ביום חם לפארק או משהו עם המשפחה ואני חונה בחניון לא מקורה- אני משאיר את הרכב עם הגג פתוח ועוד 4 חלונות חצי פתוחים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המעלית יכלה להיות הרבה יותר יעילה עם בעל הרכב היה יכול להישאר ברכב בזמן העלייה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...